X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja własnie nie mogę znaleźć aplikacji któa ktoś podał "czas na bobasa" czy jakoś tak... tego nie znalzłam, a i innych mi się nie udało... :(
    Jakby co też chętnie poznam tę aplikację. W moim przypadku na IPhona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

kurcze! to jestes pierwsza osoba ktora w ciazy byla zadowolona ze sowjej wagi i jest nie zadowolona ze schudla :)

ja mam nadzieje ze po ciazy szybko zgubie te kg, bo nie mam zamiaru miec 8 z przodu na wadze ani nawet 7 ! bo czuje sie normalnie jak nie powiem co :( a tak bardzo po 2 ciazach chce sie juz zmiescic w moje sukienki i ulubione ciuchy a nie tylek jak szafa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku powiem wam ze ostatnio sie zachowuje gorzej niz dziecko, wszystko mi sie tak dluzy, wkuzra mnie, irytuje nie wiem skad sie to wzielo :(... no i oczywiscie nie moge sie doczekac mojej wizyty 1.09 a tu jeszcze rowny tydzien zostal

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, bo ja przed ciążą ważyłam 43 kg o.O

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    ja własnie nie mogę znaleźć aplikacji któa ktoś podał "czas na bobasa" czy jakoś tak... tego nie znalzłam, a i innych mi się nie udało... :(

PORA NA BOBASA na pewno jest na androida

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja mam IOsa :(
    Ale coś znalazłam "contraction" jakby co na IPhony.
    Jeszcze nie testowany, ale wygooglowalam wlasnie i ogladam na telefonie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze prasowanje zostawiac sovie na sam koniec tl byla największa durnota, teraz nie mam na to sily bo jestem puchnieta i wssystko mnie boli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie.wyrzucajcie mnie ja jestem i co ciekawe wszystko czytam, ale na telefonie tak okropnie się pisze, że nie mam do tego cierpliwości. A do tylu tematów bym się odniosła.

Macioszka udanej rocznicy, oby prezent był dziś albo góra jeden.dzień.spóźniony:)

Lrf ja myślałam, że ja mało ważyłam, ale Ciebie to chyba e ogóle.nie było.widać.

Ja pod ktg.dalej mam skurcze, ale slabsze tak ok 50. Nie wiem.dalej jaki jest plan.

Macioszczyczka, Sabina lubią tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Zaisnatalowałam contractions, ale do mnie nie przemawia, bo w wersji free nie ma historii.

a korzystam teraz do ruchów, a potem będę do skurczy z apki 'full term'

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:44

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Zaisnatalowałam contractions, ale do mnie nie przemawia, bo w wersji free nie ma historii.

a korzystam teraz do ruchów, a potem będę do kurczy z apki 'full term'
    Mi sie w ogole czas nie zatrzymywał :D a jak się zatrzymał to wszystko sie zacielo i nie sżło dalej :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na ktg czyściutko.

nie zauważyłam, żeby któraś z Was pisała, że miała całkiem płaską linię.
    a u mnie właśnie taka była.

Kostek dobrze reagował, tętno ładniutkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:46

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PYTANIE

dziewczyny moze wy podpowiecie co oge kupic na urodziny mojej mcorci mna 4 urodziny ?? Bo w ciazy jakies odmozdzenie mam chcialam jej kupic jej posciel i konika pony, to tescie ukradli moj pomysl i kupili malej...a ja teraz nie mam alternatywy..hmmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia Ty wiesz najlepiej co lubi mała...
    Jeśli lubi konika pony, to może jakieś kolorowanki/łamigłowki/ksiązeczki w tej tematyce?
    Ja kupiłam 5 latce "stylizacje pony" czy jakos tak.. i tam była teczka do wykonywania różnych zadań, np. dorysuj fryzure pony albo jak ubierzesz, itp.

Dodam, że jej rodzice poprosili o siedzisko do samochodu. To do ksiazeczki kupilam siedzisko i mala kompletnie na nie nie zwrocila uwagi.. zrobilam prezent rodzicom zamiast dziecku :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ona koniki pony, ale tescie kupili jej posciel z konikami pony i kucyka ponymomktorym marzyla i w ten sposob rabneli mi pomysl na prezent, a mysle ze co bede kolejnego konika kupowac to chyba bez sensu ...lalkami sje nie bawi , kurde sama nie wiem :( a chce kupic cos ekstra jej i zobaczyc usmie h na tej malutkiej kochanej buzce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wszelkiw lamiglowki czy tego typu rzeczy sa super, tylko moja corka nie umie jeszcze czytac...i jak jej takke cos kupie to nonmstop z nia siedziec trzeba bedzie i tlumaczyc i czytac co trseba robic :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia i to jest to co spowoduje uśmiech na jej twarzy :)
    a jak kolorowanki to sama chyba sobie poradzi?

Ja szczerze na zabawkach za bardzo się nie znam, szczególnie wiekowo nie jestem pewna jak to wychodzi, ale np. klocki?
    Jejku jak ja uwielbiałam LEGO :P Ale to inne pokolenie już :)
    Ale budowanie domów i zabawa lego ludzikami to byla frajda...
    uwielbiałam tez barbie... ale wiem, ze to inne czasy :(

A moze mate do tańczenia? Kupiłam chrześniakowi :) Świeci się kolorek na macie i trzeba na niego stanąć a przy tym gra muzyka i jest tempo od wolniutkiego do coraz szybszego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS - jakby co to nie ja poleciłam kolorowanki! :) Moi wykładowcy by mnie zjedli za te słowa, chociaz osobscie je uwielbiałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    1. Lego friends jakiś mały zestaw na zachętę
    2. Ćwiczenia /zadania z postaciami.
    Uwierz mi poświęcić chwilę ale jaka frajda i uśmiech na twarzy dziecka że ty z nią coś robisz.
    Najlepiej z naklejkami mnóstwo naklejek.
    My tak swoją nauczyliśmy. Czytamy polecenie a ona nakleja,wycina, maluje itd
    Teraz gdzie zobaczy kiosk czy w markecie na zakupach chce zadania robić.
    3. Ciastonie
    4. Barbie z kenem

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Sarcia
    1. Lego friends jakiś mały zestaw na zachętę
    2. Ćwiczenia /zadania z postaciami.
    Uwierz mi poświęcić chwilę ale jaka frajda i uśmiech na twarzy dziecka że ty z nią coś robisz.
    Najlepiej z naklejkami mnóstwo naklejek.
    My tak swoją nauczyliśmy. Czytamy polecenie a ona nakleja,wycina, maluje itd
    Teraz gdzie zobaczy kiosk czy w markecie na zakupach chce zadania robić.
    3. Ciastonie
    4. Barbie z kenem
    Sarcia jest taki konik właśnie z ciastoliną. Tp może coś takiego? Moja go bardzo lubi, wyciska mu grzywę :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    zmienilam avatar ♡ juz nie moge sie doczekac malej ♡ dzisiaj wizyta u gina.

Sabina, żabka04, mmargol lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 2164 2165 2166 2167 2168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ