WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
kurcze! to jestes pierwsza osoba ktora w ciazy byla zadowolona ze sowjej wagi i jest nie zadowolona ze schudla
ja mam nadzieje ze po ciazy szybko zgubie te kg, bo nie mam zamiaru miec 8 z przodu na wadze ani nawet 7 ! bo czuje sie normalnie jak nie powiem coa tak bardzo po 2 ciazach chce sie juz zmiescic w moje sukienki i ulubione ciuchy a nie tylek jak szafa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:ja własnie nie mogę znaleźć aplikacji któa ktoś podał "czas na bobasa" czy jakoś tak... tego nie znalzłam, a i innych mi się nie udało...
Jakby co też chętnie poznam tę aplikację. W moim przypadku na IPhona.
PORA NA BOBASA na pewno jest na androida
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Nie.wyrzucajcie mnie ja jestem i co ciekawe wszystko czytam, ale na telefonie tak okropnie się pisze, że nie mam do tego cierpliwości. A do tylu tematów bym się odniosła.
Macioszka udanej rocznicy, oby prezent był dziś albo góra jeden.dzień.spóźniony:)
Lrf ja myślałam, że ja mało ważyłam, ale Ciebie to chyba e ogóle.nie było.widać.
Ja pod ktg.dalej mam skurcze, ale slabsze tak ok 50. Nie wiem.dalej jaki jest plan.Macioszczyczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:ja własnie nie mogę znaleźć aplikacji któa ktoś podał "czas na bobasa" czy jakoś tak... tego nie znalzłam, a i innych mi się nie udało...
Jakby co też chętnie poznam tę aplikację. W moim przypadku na IPhona.
Zaisnatalowałam contractions, ale do mnie nie przemawia, bo w wersji free nie ma historii.
a korzystam teraz do ruchów, a potem będę do skurczy z apki 'full term'Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:44
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Zaisnatalowałam contractions, ale do mnie nie przemawia, bo w wersji free nie ma historii.
a korzystam teraz do ruchów, a potem będę do kurczy z apki 'full term'a jak się zatrzymał to wszystko sie zacielo i nie sżło dalej
-
u mnie na ktg czyściutko.
nie zauważyłam, żeby któraś z Was pisała, że miała całkiem płaską linię.
a u mnie właśnie taka była.
Kostek dobrze reagował, tętno ładniutkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:46
-
nick nieaktualnyPYTANIE
dziewczyny moze wy podpowiecie co oge kupic na urodziny mojej mcorci mna 4 urodziny ?? Bo w ciazy jakies odmozdzenie mam chcialam jej kupic jej posciel i konika pony, to tescie ukradli moj pomysl i kupili malej...a ja teraz nie mam alternatywy..hmmm -
nick nieaktualnySarcia Ty wiesz najlepiej co lubi mała...
Jeśli lubi konika pony, to może jakieś kolorowanki/łamigłowki/ksiązeczki w tej tematyce?
Ja kupiłam 5 latce "stylizacje pony" czy jakos tak.. i tam była teczka do wykonywania różnych zadań, np. dorysuj fryzure pony albo jak ubierzesz, itp.
Dodam, że jej rodzice poprosili o siedzisko do samochodu. To do ksiazeczki kupilam siedzisko i mala kompletnie na nie nie zwrocila uwagi.. zrobilam prezent rodzicom zamiast dzieckuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:49
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ona koniki pony, ale tescie kupili jej posciel z konikami pony i kucyka ponymomktorym marzyla i w ten sposob rabneli mi pomysl na prezent, a mysle ze co bede kolejnego konika kupowac to chyba bez sensu ...lalkami sje nie bawi , kurde sama nie wiem
a chce kupic cos ekstra jej i zobaczyc usmie h na tej malutkiej kochanej buzce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia i to jest to co spowoduje uśmiech na jej twarzy
a jak kolorowanki to sama chyba sobie poradzi?
Ja szczerze na zabawkach za bardzo się nie znam, szczególnie wiekowo nie jestem pewna jak to wychodzi, ale np. klocki?
Jejku jak ja uwielbiałam LEGOAle to inne pokolenie już
Ale budowanie domów i zabawa lego ludzikami to byla frajda...
uwielbiałam tez barbie... ale wiem, ze to inne czasy
A moze mate do tańczenia? Kupiłam chrześniakowiŚwieci się kolorek na macie i trzeba na niego stanąć a przy tym gra muzyka i jest tempo od wolniutkiego do coraz szybszego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia
1. Lego friends jakiś mały zestaw na zachętę
2. Ćwiczenia /zadania z postaciami.
Uwierz mi poświęcić chwilę ale jaka frajda i uśmiech na twarzy dziecka że ty z nią coś robisz.
Najlepiej z naklejkami mnóstwo naklejek.
My tak swoją nauczyliśmy. Czytamy polecenie a ona nakleja,wycina, maluje itd
Teraz gdzie zobaczy kiosk czy w markecie na zakupach chce zadania robić.
3. Ciastonie
4. Barbie z kenem -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Sarcia
1. Lego friends jakiś mały zestaw na zachętę
2. Ćwiczenia /zadania z postaciami.
Uwierz mi poświęcić chwilę ale jaka frajda i uśmiech na twarzy dziecka że ty z nią coś robisz.
Najlepiej z naklejkami mnóstwo naklejek.
My tak swoją nauczyliśmy. Czytamy polecenie a ona nakleja,wycina, maluje itd
Teraz gdzie zobaczy kiosk czy w markecie na zakupach chce zadania robić.
3. Ciastonie
4. Barbie z kenem