WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLRF
obawiam sie ze w dzisiejszych czasach nawet kawa nie ma kofeiny, ogladalam reportaz ostatnio ze kofeina jest z ziaren kawy wyplukiwana poprzez moczenie w rozpuszczalniku tak ! W rozpuszczalniku...i pozyskana kofeina jest sprzedawana koncernom farmaceutycznym i prpducentom energetykow, takze w kawie kofeiny mozna szukac -
nick nieaktualnyAngela, i tak piję codziennie do śniadania, żeby choć trochę mi kawę zastąpiła
ja ciągle w strachu żyję czy Malutki przybiera, czy się najada, ale odpukać problem z ulewaniem nam znikł
Sarcia, w takim razie chodzi o efekt placeboWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa cała ciąże piłam inkę! Placebo robi swoje
Przed ciąża złe mi sie kojarzyła, dzis juz mi aż tak nie smakuje, ale 8miesiecy spełniała oczekiwania
Jeszcze troszkę foxik
A swoją droga Polozna starej daty mojej ciotce doradziła (w przypadku gdy dziecko nie śpi w nocy) aby wypiła filiżankę kawy (taka jak lubi) ale rano.... I pomogło jej to w tył ze dziecko w dzien było aktywne - juz nie przesypialo całego dnia - a w nocy spało (wcześniej było na odwrót)...
-
Ja dorwalam fajna inke co mi smakuje anatol w torebkach waniliowa naprawde polecam oczywiscie to nie kawa ale z mlekiem daje rade. Ja mam mega niskie cisnienie wiec spokojnie pije kawe kolo południa ale jedna dla mnie to za mało;)
Bylam w sklepie cos na obiad kupic i jakas taka niezdecydowana ze kupilam na dwa obiady skladniki.
Wiec dzis bedzie chińczyk z warzywami a jutro świeży makaron z lososiem suszonymi pomidorami i szpinakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:05
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia, nawet nie wiesz jak bardzo mi tęskno za niezdrowym jedzeniem
w szpitalu jak leżałam jedna dziewczyna nawet jechała na zupkach chińskich, ale ona karmiła tylko MM. Ja sobie pozwalam na czekoladę, ale może powinnam odpuścić skoro dziecko ma problem z kupką? Czasem zastanawiam się czy to nie jest skaza białkowa, ale mogę tylko snuć domysły. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziś przeglądając gazetki promocyjne, dotarło do mnie, że już jest 25.08!!! Matko, kiedy to zleciało? Do TP 19 dni, na wadze 91kg(+25,5 od początku), mam nadzieję, że już więcej niż 1,5kg nie dojdzie. Brzuch mi się obniżył, siedząc muszę mieć rozkraczone nogi, i wtedy wyglądam jak Big Boy(ten po lewej):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0779045cb59b.jpg
Rozstępów mam piękną armię wokół brzucha, zaczynają się na jednym boku, kończą na drugim, na razie są nisko, ale niestety z każdym dniem pną się do góry. Ale co tam. Dołowałam się tym 3 poprzednie dni, dziś wstał nowy i przypomniało mi się moje ulubione hasło "masz wpływ-masz problem, nie masz wpływu-nie masz problemu" dzięki czemu od rana mam jakoś więcej energii.
Kończę dziś prasowanie i zbieram się za układanie rzeczy w półki, pochwalę się potem efektami
mmargol, AJrin, Sabina, bisacz, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Tak Was czytam i aż inkę musiałam sobie zrobić
A tak w ogóle to wczoraj doszłam do wniosku, że natura powinna być łaskawsza i na czas ciąży włosy w okolicach intymnych powinny przestawać rosnąć! Matko co ja się wczoraj nagimnastykowałam żeby jakoś się dzisiaj ginowi pokazać, ciekawe czy doceni:PAJrin, staraczka_85, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ajrin
a masz moze jakis dajny przepis na tego lososia:) jak go przyrzadzic ? ! Bo ja zawsze pieke w foli z przyprawa do ryb odrobina czosmku i plastrem cytryny -
nick nieaktualny
-
Bbeczka widze +25 mozemy sobie przybic
tylko ze ja juz 100 dobilam o zgrozo mam wpisane w karte ciąży wiec ukrywam ją przed M
Co do siadania dzieki rozbawilas mnie nie tylko ja tak siedze przez to unikam siadania na kanapie jak juz to albo sypialnia i leze albo krzeslo przy stole. Jak raz zobaczylam swoje odbicie z brzuchem w takim rozkroku przy zgaszonym ekranie tv, przerazilam sie jaka ja locha jestemi już nie siadam na kanapie
Co do rozstępów jak pisalam jesze mam troche do porodu więc cieszyć sie nie ma co. Slyszalam przypadki ze podczas porodu potrafia sie pojawic wysiłek plus parcie robi swoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:25
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka, gratulacje z okazji rocznicy
Ja dzisiaj pospałam do 10, taki śpioch ze mnieA teraz wybieram się na małe zakupy po mleczko i owoce.
Super, że jutro będzie nas już 10 rozpakowanych, jak tak dalej pójdzie w sierpniu to na wrzesień zostanie nas mniejszość
Ksosia, widzę że mnie nie ma na pierwszej stronie, więc wysyłam Ci zaproszenie i podam dane Antosia
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
AJrin, największy problem mam z siedzeniem w samochodzie na przednim siedzeniu pasażera. Jako że w żadne spodnie/spodenki nie mieszczę mojego szanownego kupra,to chodzę głównie w sukienkach/spódnicach. I bez względu na to jak mocno tą sukienkę naciągnę przed usiąściem(podkreśliło, więc to chyba nie po polsku, ale wiadomo o co chodzi
) to i tak mam wrażenie, że "oko saurona" jest widoczne dla jadących z na przeciwka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:33
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi tam wcale włosy wolniej nie rosną, to nie fair
a z głowy cały czas wypadają, o!
Zobaczcie co napotkałammini instruktaż, chyba sobie wydrukuję hihi
https://blog.feedo.pl/5-rodzajow-dzieciecego-placzu-jak-sie-objawia-co-mu-towarzyszy-i-jak-go-wyciszyc/
ciekawe jak to ma się w praktyce, później to się pozna swoje dizecko, ale na początku może coś ułatwi?A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny