WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
margol nic tylko pozazdrościć takiego dzieciaczka
LRF a mężowi to nie wiem co bym zrobiła ale co on jest tak strasznie za tym kp może boi się właśnie tego wstawania
prżyciem to nie jego cyce i to nie on wysiada psychicznie więc niech się nie wtrąca tylko cie wspiera .
Ewelka91 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja cała noc na skurczach, niestety tych przepowiadających
Co 20-30 min potężny bol podbrzusza i spojenia. Ja nie wiedziałam ze te przepowiadające mogą bolec tak samo mocno jak porodowe ;( Cały czas mi cos wylatuje a bol naprawdę nie do zniesienia! Jak mnie tak będzie te 3 dni bolec to nie bede miała siły na normalny poród! Ratunkuuuu!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam siez kawą i przy komputerze
malutki i duzy śpią
ale malutki spi od 4,5h
wyrodna matka jak usłyszła jego mrukniecie o 6, poglaskala i uspiłazasdtanawiam się czy z głodu zapłacze...bo on nie płacze. Spi i jak słysze poruszenie, sprawdzam godzine, jak mineły czy 3h od ostatniej butli, przewijam i karmie. Ale mały nie płacze. Ciekawe ile teraz rano mogę poczekać z kawą przy komputerze
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami
Po nocy z koszmarami! śniła mi się szkoła i wasze te nienarodzone/narodzone i te strasze i moje dzieci hahahah
Cały wieczór bolał mnie brzuch ale chwilę to trwało więc powstrzymałam sie od nospy.
Gratuluje nowym mamusiom życzę dużo zdrówka
Życzę powodzenia tym co będą się rozpakowywać
Tym wizytującym udanych wizyt
A obecnym mamuśkom tulącym bobaski przespanych nocek
Córka została w domu. Dostała kaszlu mokrego
Nie wiem jak jutro ogarnąć wizyte u gina z nią.
Mój mąż zrobił duże oczy że chcę ją zostawić pod drzwiami gabinetu samą i głupio się przedrzeźniał ze mną. Prawie doszło do awantury.
Już sobie zaplanował kiedy będę miała cc i kiedy sobie weźmie okolicznościowy (2dni) ale jak ja potrzebuję pomocy bo nie mam co z córką zrobić to on nie może wsiąść wolnego dnia. wrrrrrrrr
Już stresa dostaję na myśl o jutrzejszej wizycie.....
A jutro moje drogie już można robić PYK
To już nasz m-c !!!!
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyy, dzisiaj tylko 2x wstawalam siuisu w nocy i to jak w zegaeze 2 i 4, bol plecow nadal daje sie we znaki zglupiec mozna ! Chodze na pol zgieta jak babcia o lasce
ale pocjeszam sie mysla ze to ostatnie tygodnie w ciele slonia
nooo zaraz ide jesc sniadanie i lece sprawy zalatwiac na 9 do notariusza ide pozniej do sadu na chwilw akoczyc , odebrac wyniki z laborarorium i chyba czekac cierpliwie na jutrsejsza wizytę ktora mam dopiero o 14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
Nocka i sen przerażający: urodziłam do zielonego wiaderka silikonowego z Biedryw dodatku w domu. M stał i patrzył przerażony, nie potrafił znaleźć ciuchów dla dziewczynek, nie mówiąc juz o tym, ze nie zdążyliśmy ich zawieźć do dziadka
To juz wariactwo!
Ale ale witamy sie w 37 tygjest dobrze
-
nick nieaktualnyA no i mamy 40 tc...Jutro lekarz. Nasza księżniczka ani myśli wychodzić. Mam wrażenie że leży sobie pod skosem tyłeczek i plecki po prawej wypina a główka po lewej leży. Ot wygodnie jej i tyle. Wczoraj się śmiałam z siebie, że pierwszy raz w życiu czekam aż mnie zacznie coś boleć i nie mogę się doczekać...
-
Witam sie i ja w 39 tygodniu oczywiscie nienspalam dobrze w nocy zlapaly mnie 2 porządne skorcze ale taki idące od plecow az mnie wygielo
No nic oby to oznaczało, ze sie cos zapowiada na dniach.
Nasza kicia sie ostatnio dziwni zachowuje M twierdzi, ze czuje zmiane ktora idzie bo focha na nas i nie spi z nami. -
nick nieaktualnyOjej:(
Moj Tosiek chyba sie wystraszyl glosno pracujacych jelit bo cos mi w nich burknelo (mam zaparcia) a on az wadrygnal 2 razy ...
I niech ktos mi powie ze on nie chce wyjsc...
Ja dzis sprzatam.... Dlugo myslslam czy to robic, ale niech chlopaki czysto na pepkowym maja
AJrin lubi tę wiadomość
-
Sabinko mi na kaszel pomoglonssanie halsow czarnych moze spróbuj czy na Ciebieni odruch kaszlu pomoże.
Sabina lubi tę wiadomość