WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, podziwiam że sobie radzicie z dwójką małych dzieci!
mąż już mi o drugim mówi za rok, ale ja w głębi serca wiem, że póki co Filip mi wystarczaAle z dnia na dzień jest lepiej. Dzisiejsza noc była by idealna gdyby nie mój nawał.. Ale z nim już też lepiej. Powolutku do celu. Dla każego z nas jest to nowa sytuacja i trzeba sobie wszystko poukładać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myslalam ze mam malo pieluszek tetrowych ale jak prasowanie zajelo mi ponad godzine to stwierdzam ze mi ich wystarczy
-
nick nieaktualnyJa pozalatwoalam sprawy, wrocilam do domu okropnie bola mnie, plecy i brzuch ;/
odebralam wyniki i mimo ego ze antybiotyk bralam to wyniku moczu lepsze ale crp spadlo nie wielebo z 15,75 na 14,45 ...
nie wiem czemu nadal takie wysokie jest mial ktos takie cos ??martwie sie juz tym wrrrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela zazdroszczę, że Tysia śpi w dzień. U mnie B nie zaśnie i lata na pełnych obrotach
Liw zasnęła, jak upał zelżeje lecimy na spacer.
Była położna, kikut już prawie odpada. Paznokci mam nie obcinać do mc życia, masakrakazała dawać więcej mm, żeby Liw przybierała na wadze. Wit K przy karieniu mieszanym mam nie podawać, jeżeli Młoda wypije więcej niż 3 zalecane porcje mm. Inaczej mam podawać K i D.
-
Ulfe nie martw sie. Stres nieodlaczny element ciazy i po niej tez zwlaszcza przh pierwszym dziecku, ale trzeba sie nastawiac pozytywnie. Tak jak pisza dziewczyny to tylko urzadzenie, u nas dwa dni przed porodem wg usg i na zywo roznica byla ok 400g
-
Ja podliczylam ze tetrowych bialych mam 20.kolorowych 10 do tego bambusowe 2 male 2 duze i 3 flanele. Wiec mysle ze starczy skoro fox daje rade przy 10
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Angela zazdroszczę, że Tysia śpi w dzień. U mnie B nie zaśnie i lata na pełnych obrotach
Liw zasnęła, jak upał zelżeje lecimy na spacer.
Była położna, kikut już prawie odpada. Paznokci mam nie obcinać do mc życia, masakrakazała dawać więcej mm, żeby Liw przybierała na wadze. Wit K przy karieniu mieszanym mam nie podawać, jeżeli Młoda wypije więcej niż 3 zalecane porcje mm. Inaczej mam podawać K i D.
paznokci tez nie bede jeszcze obcinac chociaz jedna pediatra w szpitalu powiedziala "a czym sie rozni dziecko od doroslego zeby mu paznokci nie obcinac"
A czyu nas osobiscie trzeba sie zglosic do przychodni czy szpital sam to pozalatwial i zglosil i polozna sama sie odezwie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja i tak planuję teraz drobne zakupy dla małego - dokupić jeden kocyk, kilka pieluch i doradźcie mi kochane - czy ten termofor z pestek wiśni pomaga rzeczywiście na kolki? jak to działa?
dziecię ululane, położone na lewym boczku, a zaraz się przeturlało na plecy i główka w prawo, jak tak dalej pójdzie nabawimy się asymetrii, nie mam już sił go poprawiać co 5 minut, bo się złości, a ja się boję że uleje od nadmiaru ruchu