WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka04
to lepiej zadzwon do meza niech pojdzie do firmt i to wyjasni, bo ksiegowosc i tak w rozliczeniu sie dopatrzh i wystapi o zwrot a po co rlbic sobie nie potrzebne problemy jesli to wykracza poza kwote wyplaty ktora otrzymujecie co miesiac -
nick nieaktualnyja też ostatnio dostałam jakąś ekstra kasę od mojej firmy
teraz się zacznie - będzie tylko 80%
muszę sobie jakieś buty na jesień kupić, zastanawiam się czy kontynuować kupowanie online czy zostawić Małego z tatą/babcią i jechać na miasto, choć pół dnia mi taka wycieczka zajmie, trzeba będzie w końcu to zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po wizycie Kuba nadrabia pięknie straty ze szpitala, położna mówiła że w 5 dobie zazwyczaj odnotowuje się największy spadek masy a u nas wręcz odwrotnie 3920 w dniu wypisu było 3830. Obejrzała ranę, piersi ( powoli kończy się nawał). Kolejne spotkanie za tydzien
Madziuuuula, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka04
to lepiej zadzwon do meza niech pojdzie do firmt i to wyjasni, bo ksiegowosc i tak w rozliczeniu sie dopatrzh i wystapi o zwrot a po co rlbic sobie nie potrzebne problemy jesli to wykracza poza kwote wyplaty ktora otrzymujecie co miesiac
co ty sarcia mój mąż nie pójdzie .
I nigdy sie nie zdażyło żeby kazali oddać i to nie tylko jemu.
Innym też zdarzają się takie sytuacje.
Rozlicza ich obca firma a że sieroty siedzą to maja problem.
Tego nikt nie kontroluje. -
nick nieaktualny
-
aaa tam moja bratowa 1,5 dnia przed porodem brak rozwarcia i żadne skurcze na ktg się nie pisały, a potem od przyjęcia do szpitala w 3 godziny urodziła pierwsze swoje bobo.
AJrin, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
Ulf dobrze lekarz mowi oby takich wiecej bedzie ok tylko sie nie stresuj latwo mowic ale na wiele nie masz wpływu wiec butelka w dłoń i pijemy ale sama wodę
Ja dzis zaczelam batalie z moim puchnieciem bo juz ile mozna byc jak balon. Wiec odstawiam slodycze wszelakie pije 2 pokrzywy dziennie do tego grapefruit codziennie i sok wyciskany ze świeżej kapusty. Plus spacery ale krótkie bo po ostatnim wnet plakalam tak mi odcielo krew z nogi, ze myslalam ze ja strace. -
nick nieaktualnyHalo!
Wkurzona Ksosia!
Boli mnie brzuch od rana...
Bóle miesiączkowe. Oczywiście znane przeze mnie w ciazy oczywiście niereguralne, oczywiście ledwo doszłam do sklepu (chociaż chatę wysprzatalam).
I tak przy okazji tego bólu mysle sobie... Jak rodzic w takich bólach?
Przecież ten ból nie pozwala normalnie żyć a co dopiero przeć i urodzić ...?
Jak działa nasz organizm ze bóle sa regularne...? Sam z siebie sie reguluje ale JAK?!!!?
Zamiast mieć kolejny MIESIĄC z rzędu bóle przygotowujące do porodu wolałabym od razu rachu ciachu i do porodu!
Wyzalilam sie:)
Lepiej mi
Ściskam Was i bardzo sie cieszę ze spora cześć jest juz szczęśliwymi mamami i ze możecie sie dzielić z nami swoimi radościami:*
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:aaa tam moja bratowa 1,5 dnia przed porodem brak rozwarcia i żadne skurcze na ktg się nie pisały, a potem od przyjęcia do szpitala w 3 godziny urodziła pierwsze swoje bobo.
Taka sytuacja -
Wiem ze sa różnice na usg. Tu tez mam wpisane +-10%
I badanie zaniża niestety ten nieszczęsny brzuszek.
1,5cm długości. W sobotę było 2,5 pod 3. Ale oba badania paluchami (bo można tez inaczej, nie?)
z tym niedonoszeniem to mu nie chodziło o jutro czy sobota. Tylko raczej 40 tydzien niz przenoszenie.
Za pozno mnie przyjęli i na obiad dostałam niecały talerz letniej, przedszkolnej pomidorówki
Czekam z utęsknieniem na kolacjei na M z wałówka
Maja byc mniej wiecej o tej samej godzinie - 17.
-
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje Za wsparcie.
Jesteście niezastąpione! Wszystkie razem i każda z osobna.sarcia123, AJrin, bisacz, Sabina, pestka, mmargol, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfe
najwazniejsze zebys bylw pod kontrola i na biezaco monitorowali co sie dzieje, tym samym nie bedziesz sie stesowac i maly bedzie tez spokojniejszy
mnietez brzuch boli juz drugi dzien, i nic na to nie pomogaa tam juz mam to w nosie, jutro wizyta to...doktorka przycisne na wszystkie tematy co i jak
Bo de facto to juz 36 tc... -
Ulfie - moja ginka przy 2 cm (prawie 2 tygodnie temu) powiedziała dla odmiany - łeeeeeee, tu jeszcze nam mnóóóóstwo czasu zostało
Też badanie manualne - może jutro namówię lekarza na sprawdzenie jej w USG? Bo w ocenę miękkości wierzę, z długością bywa już różnie
Koleżanka z kolei łaziła z niezłym rozwarciem przez 2 tygodnie i ciągle słyszała: "To do zobaczenia... Już za chwilę, bo to lada moment".
Skończyło się na wywoływaniu oksytocyną
Więc głowa do góry - tak, jak piszą dziewczyny, to jest w cały świat, tak naprawdęChoć rozumiem (!) jak najbardziej - sama pytam, czytam, szukam....
Tylko, że ja, dla odmiany, wolałabym się już z wielu względów "rozpakować"
P.S. Bleeeeeee, stołówkowo-szpitalnej pomidorówki, to ja nie lubię -
nick nieaktualny
-
Ulf a daja ci diete białkowa w szpitalu czy M musi dowozic?
-
nick nieaktualnyMogę się pochwalić?
I tak się pochwalę, zostało mi 4kg do zrzucenia z wagi aby była taka jak przed ciążą. No ale plan mamy całkiem inny i chce zgubić z 15 kg.
kamciaelcia, alinka, AJrin, bisacz, mysza0406, violett, Broszka, pestka, Pysiaczek89, mmargol, stardust87, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość