X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja bym poprosila meza aby poszedl do lekarzy i pierw grzecznie sie zapytal co z zona a jak by nie pomoglo opieprzyl i ze zglosi to guru.

Sabina lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia 2 rodzynki i dziewuszki :)
    Od urodzenia wsród samych kobiet :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Haneczko! A zes list nam napisała :)
    Ja juz jestem wyluzowana:)
    Tzn. Wiadomo chce juz urodzić, ale nie robie tego kosztem męczarni... Posprzątałam zeby nie myślec o porodzie... A teraz po prostu wkurza mnie ten ból brzucha....

Rozumiem, chciałoby się powiedzieć albo wte albo wewte, a brzuch sobie robi co chce. :|

A list Wam napisałam, bo tak to jest właśnie jak się od rana nie zajrzy, ciężko sie połapać i potem odnieść. Posłużyłam się dziś wordem :P

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę objedzona pierogami jak bąk i czytam jak wam waga spada hm.....mi na razie rośnie :)
    zakochałam się w pierogach z malinami, nigdy takich nie robiłam ani nie jadłam a że zostało mi sporo ciasta po ruskich to poleciałam urwałam trochę malin dodałam trochę cukru i ze śmietaną są pycha, zawsze jak skończę robić pirogi to myślę sobie, że czemu nie robię ich częściej bo tak naprawdę nie są aż tak pracochłonne o ile farsz nie jest jakiś wyszukany

haneczka, Sabina lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, przywracasz wiarę w służbę zdrowia. Tylko, ze takie traktowanie po ludzku powinno być standardem, a nie jakimś wyjątkiem. Smutne to.

Sabina lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haneczka, ślicznie dziękuję ;)
    w nocy było ostatnie przystawianie do cyca, od rana na samej butli jedziemy i dopiero teraz dla ulgi odciągnęłam kilka kropel mleka. Taka mieszanka paracetamolu, kofeiny i czekolady :D Nie czuję nawet dyskomfortu przepełnienia, oprócz piekących sutków. Kupię też dziś szałwię. Ja jako dziecko byłam prawie od samego początku karmiona MM, na dodatek byłam alergiczką i moje mleko rodzice musieli ściągać z Niemiec, teraz żyjemy na szczęście w lepszych czasach ;) trzecie oko od MM mi nie wyrosło, rzadko choruję, może tylko oceny w szkole miałam przeciętne o.O

Te oceny to z pewnością wynik jedzenia mm! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:37

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na butli wychowana a oceny bardzo dobre i wyróżnienia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Nie mowie głośno jak grzeczny jest Piotruś. ..ale czekam na diabelka :) czekam :D

haneczka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wreszcie Was nadrobilam.

Magdziulla, spokojnie, nie ma co sie denerwowac, poczekaj na swojego lekarza i pogadaj, no buce z nich totalne, ale szkoda Twoich nerwow.
    Albo faktycznie popros o wglad do dokumentacji.

Ulf, dobrze, ze trafilas na kogos normalnego. Dobrze sie tam Wami zajma i bedzie ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie. Maly wazy juz 3500, kluseczka kochana.
    Wszystko jest ok, ale szyjka ponoc znacznie sie skrocila i na badaniu usg wyszlo 1,5. Lekarz powiedzial, ze dzis i jutro to raczej nie urodze, ale bardzo prawdopodobne, ze w weekend.
    Ucieszylam sie strasznie, ale teraz czytam o Waszych podobnych szyjkach i zwatpilam.
    No nic, zobaczymy :)
    Ktg w porzadku, od wczoraj wdrazam dlugie spacery i zobaczymy, co bedzie :)

kamciaelcia, bisacz, martta, żabka04, Bratek, haneczka, AJrin, stardust87, mysza0406, mmargol, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż namawia mnie na zakup wagi dla niemowląt
    Co o tym sądzicie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Ładna ta twoja kluseczka

violett lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Sabina, przywracasz wiarę w służbę zdrowia. Tylko, ze takie traktowanie po ludzku powinno być standardem, a nie jakimś wyjątkiem. Smutne to.
    Masz niestety rację

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Mąż namawia mnie na zakup wagi dla niemowląt
    Co o tym sądzicie?
    Ja wazylam córkę tak. Najpierw ja a potem ona ze mną ;)
    Ale jak masz kasę to kto Ci zabroni? ;)

kamciaelcia, haneczka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Tez tak z Emilka robiłam. Ale nie całkiem to było dokładne. ..a mąż się martwi przyrostem wagi - emilka "specyficznie " jadła i rosła

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ,
    Spróbuję jeszcze raz bo ostatni mój post został bez echa. Ale może na te ostatnie półtora tygodnia mnie przygarniecie :)
    Może mnie któraś tam pamięta bo na początku się udzielałam, potem ze względu na brak czasu tylko Was podczytywałam.
    Teraz już czasu więcej, obaw więcej, bo choć to moje 4 dzieciątko będzie to okazało się że mała jest głową w górę i czeka mnie CC trochę jestem przerażona tym wracanie do siebie po. Tym bardziej że porody naturalne przechodziłam z łatwością.
    W pon ostatnia wizyta i decyzja, mam nadzieję tylko że skoro cc to planowane a nie z czekaniem na akcje . Jak to było u Was . Jest tu ktoś z położeniem miednicowym przed lub już po porodzie??

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna
    pierwsza ciąza-ułożenie miednicowe - cc w 38+4 planowane
    ciąza druga - cc z powodu pierwszegi cc, ale tez ułożenie miednicowe-cc planowane w tym samym szpitalu w 38+2

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

ja nie mialam doczyniemia z waga dla niemowlat to ciezko mi plwiedziec jak to sie sprawdza w zyciu codziennym, wiec nie doradze :)

ale jak to mawia moja siostra :kto bogatemu zabroni? XD

moze twoj maz w obawie i trosce chce kupic, moze warto to przemyslec jeslj i on bedzie spkkojniejszy ?

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet

no to faktycznie twoja dzidzia to maly klopsik, ciekaweilemoj wazy mniej wiecej ale na szczescie jutro wizyta to sie dowiem co i jak :)

‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ