WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja się zastanawiam, czy jak jutro będzie ładna pogoda, czy nie zapakować pieluch, mleka i pojechać z Małym do lasu. Mamy takie tereny rekreacyjne połączone z górskimi szlakami, jest mnóstwo zieleni, ławki, place zabaw dla dzieci. Czy nasz Mały nie jest za mały na takie wyprawy? My byśmy wzięli koc i się gdzieś rozłożyli albo na ławkach, a on by sobie kimał w gondolce, jak się obudzi to mamy na przebranie pieuchy i butlę.
co sądzicie?
i w końcu! obcięłam smoczątkowi pazury! Wreszcie mój dekolt może czuć się bezpiecznie, bo nawet jego buzia nie jest tak poharatana (ba! jego buzia nie nosi śladów zadrapań, a matki cycki jakby jakieś sado maso odprawiała) -
nick nieaktualny
-
Miśka Twoja córeczka to faktycznie Calineczka
cudna kobitka :-*
Na końcu linku obcięło literke "l"
Foxiku jest tak ciepło, że spokojnie możecie iść z Filipkiem na wyprawę. Ja z Liw chodzę na 4-5h.
Zazdroszczę, że paznokietki odcięteczekam na miesiąc, żeby Liw obciąć szponki
-
sarcia123 wrote:Agatia
1 raz wcześniej nie kojarze zebym miala robic takie badanie
Dobrze, że masz zlecone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Miśka Twoja córeczka to faktycznie Calineczka
cudna kobitka :-*
Na końcu linku obcięło literke "l"
Foxiku jest tak ciepło, że spokojnie możecie iść z Filipkiem na wyprawę. Ja z Liw chodzę na 4-5h.
Zazdroszczę, że paznokietki odcięteczekam na miesiąc, żeby Liw obciąć szponki
kurczę, tylko nie kupiłam tych pojemników na mleko, ewentualnie przesypię do czegoś, spakujemy termos, zapas pieluch i ruszymy przed siebie
myślałam, że ręce będą mi się trząść przy obcinaniu paznokci, ale nie. Raz, dwa i po problemieniech teraz śpi, a ja ładuję akumulatory przed ewentualnymi kolkami w nocy...
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:najpierw mierzą miednicę by sprawdzić czy dziecko przejdzie. Z tego co widziałam to tam jak tylko coś się dzieje robią cc.
Miednice zmierzyli i niby super wszystkie wymiary, ale przez wielkosc małego pani doktor przyjmująca posiedziała, ze to ordynator zadecyduje, czy cc czy SN. Leze na IV pietrze. Położne miłe, lekarka tez. Można o wszystko zapytać. A mi sie jakies skurcze zaczely pisać na ktg i brzuch, krok i odbyt boli... Zaczynam sie baćSabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Przepraszam, że dopiero, ale to pierwsza możliwa chwila.
Przecudowna wiadomość jest taka, że Karinka jest już z Nami. Jest piękna i zdrowa. Waży 3090g i ma niecałe 50cm, 10/10 pkt. Jest cudowna.
co do porodu chyba mogę startować w konkursie na najbardziej.koszmarny. Wyczerpałam limit na pecha, więc możecie być spokojnie o swoje porody:)
Teraz.piszę z optymistycznie, ale.jeszcze rano.wyłam.jak.bóbr.
Jakaś część.historii.znacie napiszę w skrócie 30h proby silami natury, cewnik, balonik foleya, dlubanie w szyjce, skurcze ogromnej mocy, już.w pewnym momencie.przestało.mnie.obchodzić co mi.wkładają, w co kują, nic nie dalo jak juz padalam.decyzja o cesare szyjka.wysoko i koniec gin stwierdził, że.nie.uda się. A po cesarce koszmar, istny.koszmar, caly czas biore przeciwbolowe. Dzis dopiero.wstalam, ale tyle co niezbedne. Niestety przez zarzadzenie glupiej lekarki maz nie moze byc, a on we wszystkim.mi pomagal. Dopiero dzis cokowlwiek wstalam, przez wielowodzie mam gorsze obkurczanie, więc bardziej boli.Karmienie piersia.mnie.przytlacza i przeraza. Mam duze brodawki i boli jak diabli jak lapie.
Rano jakaś położna powiedziała, że koniec z.taryfą ulgową, a ja wtedy jeszcze nie.wstałam, co dopiero zająć się dzieckiem.
ALE po kryzysie.jest ciut.lepiej. Teraz wmawiam sobie, że dam radę, Mała jest Aniołkiem, nie.utrudnia mi "pracy". Wzruszam się jak.o niej myślę. Wszystko co było nieważne, oby ból.minął i mnie.wypisali.agatia, Malutka92, mysza0406, alinka, Broszka, Pysiaczek89, Sabina, martta, Madziuuuula, Behemottka, AJrin, Dzierzba, kamciaelcia, violett, żabka04, bisacz, marta258, stardust87, bbeczka91, LewandowskaAnna, A_n_k_a_80, Dariah, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla gratuluję Karinki :-* przykro mi, że tak się namęczyłaś i nacierpiałaś
Mysza właśnie, jakoś mi się wydawało, że ten aphtin średnio bezpieczny. Nie jestem pewna, czy to afta, pleśniawka, czy coś innego. Biała mała kuleczka, jak łepek od szpilki, nie rośnie i raczej nie boli bo Młoda ssie bez problemu. W czwartek mam wizytę patronażową pediatry, więc zapytam co i jak. Dziękuję Ci za info.
U mnie dzieciaki śpiąMłody się wyszalał na dworky i padł, Liwka zjadła o 14 i śpi.
Matka ściągnęła ciut pokarmu, bo już piersi bolały, a ssak nie wstał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny