WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziula
Ja ci powiem ze kto jak kto ale ja cie swietnie rozuumiem bo moj przypadek 4 lata temu z cora byl taki sam, przeszlo 23 godziny meki, balonik, oxy i inne cuda w efekcie cc bo spadek tetna u dziecka szyjka zamknieta i po zawodach... a ja sie czulam jak bym zmartwychwstala i tez polozne do mnie sapaly ze do dziecka nie wstaje jak placze a ja mialam ich gadanie w dupie i wstawalam w swoim tempie tak jak najlepiej umialam -
nick nieaktualnyPYTANIE, PYTANIE DO DZIEWCZYN PO DRUGIM CC!
chcialam sie zapytac jak wam robili 2 cc, to macie dwie blizny na zewnatrz czy to jest jakos ogarniete i w miare wyglada? bo ja sobie wyobrazic nie potrafie ... czy bede miala dwie jedna obok drugiej czy jedna wieksza hmm... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak czytam o wagach dzieciaków i myślę, ze to dobrze ze nie mam już usg
ostatnie miałam 4 tygodnie temu, syn ważył 3 kg. Lekarka przepowuadala ze jak dotrwam terminu będzie dobrze ponad 4. Ale ja sądziłam ze o tej porze już dawno będę rozpakowana
i wcale się tym nie przejmowalam. I nadal nie chce o tym myśleć. Tak łatwiej żyć
-
Hej hej
tu wrzesniowa mama, dzis po 17 na swiat przyszla Zuzia przez cc ( termin z om 8.09) 2970 i 51 cm, 10/10 w skali apgar
wszystko dobrze i pozdrawiamy
Dzierzba, Sabina, alinka, Pysiaczek89, bisacz, Broszka, Madziuuuula, kamciaelcia, violett, stardust87, cudek2, Behemottka, A_n_k_a_80, martta, Dariah, żabka04, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
Sarcia jedna blizna jest wycinana i w tym samym miejscu jest szycie, więc wygląda jak po 1 cc
Sturdast toxo przechodzi się raz, CMV może bawracacr, jako infekcja wtórna, ale nie jest już tak niebezpieczna dla dziecka, jak pierwotne zakażenie.
Bella wielkie gratulacje
Foxiku oby to nie była cisza przed burzą
Mysza, a ten lek, o ktorym napisałaś to na co? Nigdy o nim nie słyszałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 21:36
-
Malutka92 wrote:Alez mnie stres dopadł przed jutrem
czy ja bede mogla wypic kawe przed CC? Boje sie,ze rano dostane ostrej biegunki albo calkiem mnie zatrzyma i spóźnię sie do szpitala
agatia lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Dzięki za odpowiedź,bo chyba bym z glodu padła w tym szpitalu,bo mam na 9,a nie wiem o ktorej cięcie będzie,a tak to chociaz kawa na troche ten żołądek oszuka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie, ja dostałam opieprz od lekarza, że wodę piję przed cesarką
agatia, śpi jak aniołekaż żałuję, że nie poszłam wcześniej spać. Mija już 2,5 godz. od ostatniego karmienia i wiem że w każdej chwili może się obudzić. Na ulotce piszą żeby podawać 2-3 kropelki do każdego karmienia i nawet z dwójką się nie męczył. Fakt faktem że z nią spał, a ja drzemałam razem z nim. Mąż wchodzi do pokoju i pyta co tak śmierdzi
agatia lubi tę wiadomość
-
Foxiku czasem i dwójkę trzeba chwilowo przetrzymać
żeby dziecko spało
Moja niestety się budzi nawet jak kropka mini na pielusze
Synek znowu zawsze robił kupę w czystą pieluchę zaraz po zmianiew mokrą nie nafajdał.
Malutka ja miałam jeść dzień przed cc do 18, pić do 24. Cięcie miałam o 9. Ale z nerwów nie myślałam rano o jedzeniu i piciuza to godzinę po cc piłam już normalnie, niby nie wolno, ale po pierwszej tez piłam i nic mi nie było
-
nick nieaktualny
-
hej
gratuluje wszystkim rozpakowanym!!!
a oczekujacym szybkich porodow!
jak juz widze widnieje na 1 str moja Lencia przyszla na swiat 24.08
jest grzeczna i zdrowa, daje mamie dojsc do siebie, w zasadzie spi i je , ladnie ssie piers i przybiera na wadze
niestety moj Franiu jest w szpitalu...mial atak astmy i duze dusznosci, wiec kiepsko zaczelo sie moje macierzynstwo z 2 dzieci
najgorsze ze nie moge z nim bc w szpitalu (jets maz) ale musze byc teraz z Lenka.. licze ze szybko wyjdzie bo po 1 dniu jest poprawa ale strachu sie najedlismy
milego weekendu