WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziula gratulacje! Fajnie, że Malutka jest aniołkiem:)
Miśka również gratulację. Calineczka śliczna kobietka:)
Agatia pediatra mojej znajomej odradził aftin, mówiąc, że jest toksyczny i jak już to nystatyna.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla gratulacje zdrowej córeczki
szybkiego zapomnienia o porodzie przykro, ze ttle sie nacierpialas.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Dzierzba
Miednice zmierzyli i niby super wszystkie wymiary, ale przez wielkosc małego pani doktor przyjmująca posiedziała, ze to ordynator zadecyduje, czy cc czy SN. Leze na IV pietrze. Położne miłe, lekarka tez. Można o wszystko zapytać. A mi sie jakies skurcze zaczely pisać na ktg i brzuch, krok i odbyt boli... Zaczynam sie baćPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Ja wrocilam z dlugiego spaceru po lazienkach krolewskich wszystkie schody moje i zaliczone nogi mi w dupke weszły i kręgosłup juz wymieka.
M robi kolacje ja siedze w wannie i zaraz do łóżeczka.
Sarcia wyzal sie jesli Ci to pomoże albo olej totalnie i nie bierz do siebie. Nie mozemy sie denerwować teraz wiec spokoju tobie życzę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Ordynator Kalinka jest bardzo miły lubi pożartować. Napewno nie zrobi ci krzywdy i wszystko weźmie pod uwagę. Mi też się pisały cały czas jak byłam a przepowiadające były ciężkie, no ale wiadomo z dwójką też pewnie inaczej niż z pojedynczą ciążą. Ja ci mogę powiedzieć, że jak dostaniesz od nich papiery i tam będzie plan porodu to wpisz w przewidywanym sposobie zakończenia ciąży cc i nic więcej nie wypełniaj. Pewnie będą pytać dlaczego ci zależy na cc i wszystko wyjaśnią. Podstawą jest tu zaufanie do lekarzy bo oni się znają i nie chcą skrzywdzić ani ciebie ani dziecka. Wiem, że jak cokolwiek się dzieje to z porodówki wiozą od razu na cc, czasem idzie rodzić 5 a 4 wracają na cięcie. Nie wiem zy to wynika z troski i serio kobiety są takie słabe by rodzić naturalnie czy z miłości do krojenia. Leżąc tam sero zaczęłam podejrzewać, że oni lubią robić cc.
bo jak "mały" ma 4400g to inaczej sobie nie wyobrażam tego... Ordynator bedzie dopiero w poniedziałek pewnie i wtedy zadecydują mam nadzieje cos ze mną. Niech mnie tną najlepiej
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Miska moj w 37 i 6 dniu wazyl na usg 3600 widze ze twoja w 38 i 2 dniu 3724. Kurde zaczynam sie bać, iż w terminie bede miala rodzic sn taki 4600
Dziewczyny czy w szpitalu robia usg boje sie ze kaza rodzic sn takiego kloca.
A co dopiero jesli urodze po terminie -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Miska moj w 37 i 6 dniu wazyl na usg 3600 widze ze twoja w 38 i 2 dniu 3724. Kurde zaczynam sie bać, iż w terminie bede miala rodzic sn taki 4600
Dziewczyny czy w szpitalu robia usg boje sie ze kaza rodzic sn takiego kloca.
A co dopiero jesli urodze po terminie -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Stardust w przypadku CMV możliwa jest infekcja wtórna niestety.
-
alinka wrote:AJrin ja w 37 i 3 miałam 3650 i też po tym co Miśka pisała zaczęłam się bać. Ale mi lekarz na usg powiedział, że dużo większa już nie urośnie. Ciekawe jak on to wywnioskował
Patrzac co u Pysiaczka jak szybko przybrala dzidzia kilogram sama nie wiem. A z tego co sie orientuje nikt juz usg mi nie zrobi w szpitalu wiec nie wiadomo -
nick nieaktualny