WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBratku, umnie podobnie z tym opadnieciem brzuszka. Za pierwszym razem wszyscy zauwazyli, a teraz juz ja sama, bo oddycha sie rewelacyjnie
Moja mama mowila, ze jak miesci sie 5 palcow miedzy biustem a brzuszkiem to juz do pirodu, wczesniej mialam wyzej, a teraz maz chodzi od wczoraj szczesliwy, bo nawet wiecej niz 5palcow by zmiescil
A Janek jak siedzial w brzuszku, tak dalej siedzi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chciałbym się wam pochwalić że wczoraj tj. 02.09.2016r o godzinie 11:25 przyszła na świat nasza córcia Lenka.
kamciaelcia, Ksosia, violett, A_n_k_a_80, Bratek, Malutka92, Little Red Fox, Jotc, Broszka, Sabina, stardust87, Pysiaczek89, alinka, inzynierka, bisacz, bbeczka91, martta, AJrin, agatia, mmargol, mysza0406, marta258, LewandowskaAnna, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a pijecie melise w ciazy?
Ja myslalam, ze mozna i od jakiegos tygodnia pije przed snem i dobrze mi sie zasypia, mam mniej lekow i durnych mysli.
Dzis kupowalam w aptece i mnie babka nastraszyla, ze nie ma badan i niby nie wiadomo czy mozna.
A lekarza nie pytalam, nie wiem juz sama.
Pilyscie melise? -
nick nieaktualny
-
Moją kruszynkę nazwali na oddziale Calineczka bo ważyła 4640g 58cm długa. Poród cc.
kamciaelcia, Malutka92, Sabina, YvonnElizabeth, bisacz, violett, Madziuuuula, A_n_k_a_80, AJrin, Pysiaczek89, LewandowskaAnna, Dariah lubią tę wiadomość
-
violett, nie chcę cię martwić, ale u mnie ewidentnie dno macicy się porządnie obniżyło, nie od dziś odstęp jest na więcej, niż na 5 palców.....
A melisy akurat nie piję, bo duldam już malinę, ale jakoś bym się jej nie bała.
miska, gratki!!!!!!!!!!!!!!!violett, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dziewczyny, a pijecie melise w ciazy?
Ja myslalam, ze mozna i od jakiegos tygodnia pije przed snem i dobrze mi sie zasypia, mam mniej lekow i durnych mysli.
Dzis kupowalam w aptece i mnie babka nastraszyla, ze nie ma badan i niby nie wiadomo czy mozna.
A lekarza nie pytalam, nie wiem juz sama.
Pilyscie melise?violett, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny