WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, my zawsze zakładamy lekkie bawełniane, raz zapomniałam
kurczę uwielbiam te dziecię, zmieniam pieluszkę, bo czuję coś śmierdzi, a mąż go po karmieniu dopiero co odłożył, kupa jakby nie walił od tygodnia - to przebieramy, nie dość że mnie obsikał to jeszcze drugą kupę strzelił - jeszcze większą. Jakby to zrobił na raz nie wiem jakby się to zmieściło w pampersie
teraz sobie leży i z leksza drzemie obok mnie na łóżku, jego ogromny glut rzęzi w nosie, jak chrumknie głośniej to aż się Mały sam siebie wystraszy i wywala ręce w odruchu moro
zalałam solą fizjologiczną, ale gruszką już nie udało mi się go wydobyć, będzie płakał to może sam wyleci
a zapytam Cię, bo Wy też tylko na MM, jak u Piotrusia jest z dwójką?
bo odkąd nie karmię piersią jest jedna, max dwie i to takie wielkie żółte, plastelinowe
czasem jest dzień bez kupy, ale my też męczymy się z gazami
-
Lrf
U nas tez glut siedziale ze mały nie placze to ot tak sobie pod ciśnieniem nie wyskoczy
nadzieja w kichaniu
U nas kupka tez plastelinka. Położna mówiła ze tak może być więc się nie martwię. Ale też 2 razy zdarzyla się normalna. Na dzień 2-3 plastelinek bylo i więcej. Ale sama wiem ze trzeba dać czas brzuszkowi przestawić się na mm. Póki nie placze przy baczkach czy kupce to się nie martwię. Ale staram się go dopajac -skubaniec nie chcewiec od 3 dni staram się dawać mu herbatkę. Dziś zaciągnął 40 ml
-
nick nieaktualny
-
AJrin no to masz kluseczkę
Szkoda tylko, że mu nie śpieszno do mamy i taty.
Mój za to wielkoludem nie jest - po dzisiejszym ważeniu ledwie 3 kg.
I też mam ciśnienie kontrolować.
No i niedzielę rano szpital - badania. W poniedziałek cc pomiędzy 8 a 13.
I powiem Wam że jakoś tak niegotowa się poczułam na to wszystko, wiem że to za późno ale nie dociera to do mnie:P
Behemotko kibicuję Ci z całego serca żeby Adaśko wreszcie się zdecydował - w końcu pokoi skończony i czeka:)
Ola trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego synka:)kamciaelcia, Sabina, martta, Behemottka, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNO stres mialam wam powiem...
No termin mega odległy jeszcze miesiac...az na sama mysl mi sie nie chce to bedzie najdluzszy miesiac w moim zyciu koszmar ;/
No ale jak widac przez te moje nieregularne miesiaczki trzeba sie sugerowac terminem ktory byl ustalony przed 10 tygodniem ciazy czyli 12.10, i jezeli moj prowadzacy oznaczyl to jako date swieta to ordynator tak samo sie tym kierowal. no a u mnie w takim badz razie teraz leci 36 tc (35+1) ..jeszcze poczekam na spotkanie z synkiem
ale jesli to dla jego dobra to niech siedzi io koksuje tam, przez miesiac to bedzie napewno spory chlop!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:17
Darusia lubi tę wiadomość
-
Hej laski trochę narobiłam, ale nie pamiętam, co i której miałam napisać
Sarcia super, że już masz termin cc
Żabko lekarka pewnie wie, że masz wskazania do cc po operacji, ale próbuje ugrać sn. Bez sensu, skoro jesteś zdecydowana.
Ola przykro mi, że tyle z maluszkiem przedzliscie, ale będzie dobrzeTwój dzieć ładnie waży
mój synek ważył 2570, jak się urodził w 36+4, więc był drobnicą.
Cały dzień dzisiaj sprzatałam przed malowaniem, jeszcze jutro ostatnie porządki. Ale mi się udało, bo taty kolega mi pomaluje mieszkanie w week za przysłowiową flaszkę
Już mam znajomą panią sąsiadkę, emerytkę, która oferuje, że przypilnuje dzieciaków, jak będę musiała iść na zakupyzobaczymy, zobaczymy
Przepraszam, że nie wszystkim odpisałam, ale za dużo dzisiaj wpisów.
Bratek, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila
zgadza sie! ja juz mezowi powiedzialam zeby mi wsyztsko poskladal wozki lozeczka bo ja juz chce czuc ta zblizajaca sie chwile kiedy sie poznam z synkiem
a wy kiedy skladalyscie lozeczka i rozkladalyscie wozki? no bo miesiac jesczze mam to az tak szybko to chyba nie bede wyciagac zeby sie nie kurzylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny