WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF - u mnie brwi DIY. Za to mam sesje luksus mama-pedicure, dostałam od koleżanki w prezencie i chyba do porodu już nie wykorzystam, bo M nie daje mi już prowadzić auta, a sam sie wziął i rozkichał, wiec ja chce, zeby siedział w domu i wyzdrowiał jak najszybciej. Wiec stopy tez mam DIY, a w ciazy to nie wróży najlepiej
-
nick nieaktualnyDziewczyny a czy wasze maluchy są bardzo aktywne na końcówce?
Moja to tak od czasu do czasu mnie smyrnie noga w ciągu dnia i wieczorem ma swoje 2 godziny większej aktywności a tak to cisza. Trochę mnie to martwi, ale tydzień temu badali przepływy i były ok i 2 razy w tygodniu mam ktg na którym ostatnio śpi też i lekarz mowi ze ok.
Wczoraj mnie trochę uspokoila bo jak chciałam chorobę wygrzac pod kołdrą to mała szału w brzuchu dostała i mnie ładnie skopala, ale dzisiaj znowu już spokój.
A jak jest u Was? -
Kamcia lovly avatarek.
Czy to normalne że jedna strona ciała jest bardziej spuchnięte? Nawet 2 razy bardziej.
Behemotka a mi brzuch dokucza, skurcze wlydkach większe niż w brzuchu.
Ah... a już ile po terminie...
Pierogowe kobiety, i ja musiałam kupić, pierogi z serem do tego dużo boczku smażonego -ludzie zabilabym jakby ktoś mi zabrał choćby jednegokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Behemotka a to mnie rozbawilas nogi i brwi ja wczoraj sie ogolilam ale blade pozostana. Brwi moze i ja tez henne dzis zapodam.
Ja raz w tygodniu pazury i golenie zaliczam co by być przygotowana -
AISAK wrote:Kamcia lovly avatarek.
Czy to normalne że jedna strona ciała jest bardziej spuchnięte? Nawet 2 razy bardziej.
Behemotka a mi brzuch dokucza, skurcze wlydkach większe niż w brzuchu.
Ah... a już ile po terminie...
Pierogowe kobiety, i ja musiałam kupić, pierogi z serem do tego dużo boczku smażonego -ludzie zabilabym jakby ktoś mi zabrał choćby jednego
tak, u mnie prawa ręka i prawa noga są dużo większe i nawet palcami u dłoni ledwo ruszam, a lewa ok -
19 w lidlu znowu beda ciuszki dla maluszkow i fajne sukieneczki dla dziewczynek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka - zabiłaś mnie, hahahaha
Ja ostatnio machnęłam paznokcie u rąk. Nareszcie! Młody nie ruszył. Chyba zrobię jeszcze stopy-może wtedy się odbrazi?
No i wreszcie sypialnię skończymy.... Junior postanowił się ucieleśnić po dłuższych staraniach, gdy kupiliśmy samochód... Może z porodem czeka, aż pokój skończymy?????????
alinka - nie, pod koniec Mały jest spokojny, czasem aż masakrycznie spokojny - na zasadzie, że z niedawnych 2-3 godzin urzędowania min. 2x dziennie (ok.10:00 i 22:00) zrobiło się czasem dosłownie kilka ruchów na godzinę w tych porach.
Dzisiaj w akcie desperacji, poza ochlaniem się wody przed KTG, wtrąbiłam bardzo cukrzycową przegryzkę - tj.3-BIT'a
Od razu mieliśmy lepszy zapis
Jutro w planie powtórka..... ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 16:16
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinka, u mnie to roznie. Jeden dzien i sa wygibasy, a potem spokoj i glownie spanie, troszke sie przeciagnie czasem. Tez mnie to martwi, ale tez mialam 2 tygodnie temu badane przeplywy i bylo ok, a na ktg maly tez najczesniej spi
Chyba maluchy maja mniej miejsca, a i gromadza sile na nasz wielki dzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie zaczęła sie 3 doba po cc i jest gorzej niż wczoraj. Doszly bole barków żeber pleców a jeszcze skurcze w jelitach.
Położne chca dawać tylko paracetamol w czopku.pocieszcie ze będzie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 16:28