WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bbeczka91 wrote:Żabka, Żabka, Żabka, już prawie dobiegasz do mety!
Lusiu, widzę że u Ciebie sytuacja podobna do mojej. Dzidzia wysoko, żadnych oznak porodu, tylko ja termin mam na jutro. Mój gin ma zupełnie inne podejście, bo jeśli sytuacja się nie zmieni do wizyty za tydzień, to 20.09. cc.
Tak jak pisałam wcześniej, chciałam bardzo rodzić sn, a z każdym dniem czuje że nie dam rady. Mała (może nie taka mała) ciągle mi okopuje żebra i ciągle mi się mega ciężko oddycha mimo że położna twierdzi, że główka jest nisko - być może po prostu jest też wysoka ... Geny to musi mieć po tatusiu bo ja mam tylko 160 cm a on 185 cm, ale u mnie w rodzinie nigdy dzieci nie rodziły się powyżej 3,5 kg - ostatnio było 4,3 a jeszcze w sobotę położna powiedziała, że ten lekarz najmniej w całym szpitalu myli się przy pomiarach...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka, już dzwonię, niech wbija i mi dziecko ratuje! Może to wina braku czerwonej wstążki?
kamcia, mój musiał prasować jak trafiłam na porodówkę i sobie świetnie poradziłbo tak odkładałam pranie i prasowanie ubranek, że aż nie zdążyłam tego ogarnąć
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mojemu mezowi tez, powiedzialam ze dostanie zelazko ciuchy i bedzie prasowal, bo ja juz nie mam zamiaru tego robic jedyne co wyprasuje to sobie szlafrok i koszule do szpitala co by to jak lump pogniecionych nie brac a reszte to mam w nosie dla malego mam pare kompletow ubranek przygotowanych a reszta sie stesowac nie mam zamiaru.a co to prasowanie to najwazniejsza rzecz naswiecie ? Moje zelazko ma jakies 10 lat i wyglada jak nowe tyle go uzywam, ampo praniu nigdy nie prasuje ciuchow skladam do szafy i prasuje tylko to co jest mi potrzebne tak samo dla meza i corki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
czasochlonne?cos ty! Ja robie lazanie z pomyslu namielone smaze mieszam z przecierem , pomysl rozrabiam z woda i smietanka dodaje mielone, i przekladam sosem platy makaronu gotowego, sypie zoltym serem i 30 minut do piekarnika i obiad gotowy
przygotowanie to chwila rabtem 15-20 minut
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny