X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina gratulacje.
    Ty to jesteś mega zdolniacha :-)
    Dużo zdrówka dla was.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, jesteś już donoszona lub blisko donoszonej, więc nie stresuj się mamuśka, jak synek zdecyduje, że wychodzi, to nóg nie skrzyżujesz. ;)

Ja właśnie chciałam Wam napisać, że od rana byłam już 3 razy kupkę, brzuch niemalże non stop spięty od góry i czop dalej ze mnie wyłazi, więc kto wie. :) Jestem nawet podekscytowana trochę bo wiem, że nie czeka mnie poród-horror, a chcę już mieć swojego syneczka. :)

kamciaelcia, stardust87, mk83 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, ja mam dużo mlecznego śluzu i tą galaretkę dodatkowo.

Alinka, jak to co z Tobą? Będę tu zaglądać i kibicować do października. :) Ale coś czuję, że możesz wyprzedzić nas z Sarą jeszcze. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania

no ja jestem pokrecony przypadek bo jestem donoszona i blisko donoszonej haha :) no bede obserwowac bo co innego pozostaje wcale sie nie zdziwie jak na dniach cos sie dziac zacznie bo brzuch mi sie obnizyl , morze sluzu dzis jakies brazowe cuda , bol brzucha standardowo, no i maly jsst nisko napewno, bo 1.09 ginekolog go reka wyczul, szyjka miala co prawda 3,5 cm ale wiadomo jak to jest

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, wiesz jakie są te nasze szyjki. Mi poprzednio już wody odeszły dawno, skurcze się zaczęły, a szyjka była nadal długa, twarda i ledwo na 1cm rozwarta, że akurat loczek Arturka wystawał. :D

sarcia123 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku wiem jak się stresujesz bo mój B ma podejrzenie "twojej" choroby. A Fifi nie ma żadnych objawów? Życzę żeby był zdrów jak rybka, a skierowania weź koniecznie, nalezae Ci się jak psu miska ;)

Upał znowu niemiłosierny, ale muszę iść z brygadą kryzys do banku :) ostatnio obsluzyli mnie bez kolejki bo Liw wrzeszczała, a Bor rozbrajał wnętrze banku.

Little Red Fox lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, żadnych póki co, ale u nas mogą też paskudztwa od środka siedzieć :(
    jestem wściekła na cały świat, bo z jednej strony kocham go najmocniej, a z drugiej przerasta mnie ta sytuacja :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania

To ja mam to samo wlsnie mnostwo mlecznego sluzu i galaretka, a u ciebie ma to jakis kolor czy taki zoltawo bialy a uplawy biale ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku

A o jaka chorobe genetyczna chodzi o ktorej mowisz bo pewnie byla mowa i sie zmartwilam jak tak piszecie o tym i Agatia tez cos wspomina ? :/

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Hania

To ja mam to samo wlsnie mnostwo mlecznego sluzu i galaretka, a u ciebie ma to jakis kolor czy taki zoltawo bialy a uplawy biale ?

Galaretka jest taka sztywna i zupełnie przezroczysta. Wypada w kawałkach. A śluz jest sobie obok biały, mleczny

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Foxiku

A o jaka chorobe genetyczna chodzi o ktorej mowisz bo pewnie byla mowa i sie zmartwilam jak tak piszecie o tym i Agatia tez cos wspomina ? :/
    NF1

Póki co śpi, miał znowu taki atak, że biedulek się zanosił :(
    co prawda nie jadł od ok 7.30, ale niech śpi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja wlasnie tez mam takie paskudzctwo :/ i boli mnie brzuch, w dodatku maly jak by bardziej leniwy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje dziewczyny tych stresow :( mam nadzieje ze mimo wzystko dzieciaczki beda silne i zdrowe..

foxik
    jak maly potrzebuje to niech spi jak bedzie glodny to napewno wstanie i da znac

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku byłam na sympozjum ze specjalistami od nf1 i jednak 99% dzieci ma 6 lub więcej plamek do 12 mc życia. Więc jeśli Fifi nie jest plamiasty to spokojnie :)
    Wiem, że ciężko, jak dzidziolowi coś jest, ale pewne rzeczy trzeba przetrwać. Problemy brzuszkowe miną zobaczysz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem się zastanawiam skąd tyle siły we mnie

aż strach gdzieś z nim wyjść, bo ostatnio nawet na spacer zaczyna się "drzeć" i ciężko go uspokoić, a to niemiłe i bardzo stresujące :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku

Ja osobiscie pamietam ze dla mnie bardziej stresujace byl wzrok gapiow naplaczace dziecko niz sam...placz, bo to bardziej wkurza ze kazdy sie gapi jak by to nie wiadomo co bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tym właśnie mówię, mąż ostatnio chciał się wracać z dzieckiem, to mu powiedziałam, że zna drogę do domu, my z Fifim idziemy dalej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa tam na spojrzenia ludzi nie ma co zwracac uwagi niech sobie mysla co chce, najważniejsze zeby zaraz nie uciekac i sie nie chowac bo dziecko placze, powinnismy je usplkoic starac sie ale to jedt niemowlak i ma prawo sobie ryczec na calu regulator.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja jeszcze kibicuje :) i rowniez licze na kibicowanie chociaz u mnie nic sie nie zapowiada :) Czop na swoim miejscu brzuchol ogromny ale caly czas tak samo twardy a bole mi wszystkie totalnie odpuscily.
    Sanina jeny ogromne gratulacje szczegolnie dla sn i wagi dzielna mamuśka dajesz mi wiare ze mój klocus też przejdzie sn.

haneczka, Sabina lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie glowa rozbolala. ?..ide sobie kawe zrobic

‹‹ 2424 2425 2426 2427 2428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ