WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja tylko na chwilę, bo chce się przespać. Karol urodził się o 6.40, ważył 4580 gram i ma 62 cm.
Poród fizjologiczny, siłami natury. Jestem nacieta bo chyba by nie wyszedł.
Jestem taka szczęśliwa, mąż też
Odezwę się jak trochę odsapneGratulacje!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mieliśmy na początku, teraz następną dopiero przy szczepieniach 22.09.
W szpitalu mówili też coś o specjalistycznych poradniach dla wcześniaków i neurologu, ale żadnego skierowania w naszej przychodni nie dostaliśmy. Pediatra stwierdziła, że jak będzie potrzeba to wystawi, ale coś czuję że będzie trzeba coś prywatnie myśleć. Cały ten NFZ to porażka, na głupie usg brzuszka nie da się zapisać, bo nikt nie odbiera, męża tam pogonię, bo tą powiększoną miedniczkę trzeba skontrolować
Jeśli chodzi o różnicę w dzieciach, to ja widziałam ją w szpitalu, bo leżałam z dziewczynami, których dzieci ważyły ponad 4 kg. -
Sabina wrote:Ja tylko na chwilę, bo chce się przespać. Karol urodził się o 6.40, ważył 4580 gram i ma 62 cm.
Poród fizjologiczny, siłami natury. Jestem nacieta bo chyba by nie wyszedł.
Jestem taka szczęśliwa, mąż też
Odezwę się jak trochę odsapne
Wow, poród ekspresowy! 3 godziny?Gratuluję mamusi i zdrówka Wam życzę.
-
nick nieaktualnyAngela, nasz babsztyl był zdziwiony, że potrzebujemy skierowanie na usg brzuszka, no bo przecież dużo niemowlaków ma powiększone miedniczki. Daję jej ostatnią szansę 22. jak nie.. to przecież raz w roku można zmienić przychodnie. A czego się mogę spodziewać po tej poradni dla wcześniaków?
-
Foxiu to dziwne no my przy B ur 36+4 mieliśmy obowiązek przez rok być pod kontrolą poradni neonatologicznej i neurologa. Poradnia neonatologiczna nas po pół roku "spławiła". Gdybym wiedziała już wtedy o chorobie genetycznej nie dałabym się odesłać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pospałam jeszcze sobie od rana drugi raz i czekam na chlup a tu nadal nic. Ale podobno każda ciąża jest inna.
No i widać nikt nie kibicuje, więc Tomek odpuszcza.Nie da się ukryć, że obóz oczekujących i dopingujących znacznie się skurczył NOMEN OMEN.
-
sarcia123 wrote:Podejrzana sprawa, ratunku...
Mam od rana spora ilosc sluzu mleczno bialy i teraz na papieprze zauwzylam jakas delikatna brunatna powiate !! Co to jest,,. Mam nadzieje ze to tylko jednorazowo -
nick nieaktualnyJak trzy razy to spoko. Ja zmieniałam kilka lat temu i wtedy można było tylko raz albo przynajmniej tak twierdziły panie "w okienku". Agatia, ja też się boję o swoją chorobę genetyczną, ale odpukać póki co jest cisza. Dlatego też nie chcę więcej dzieci, bo pojawia się ona w naszej rodzinie tylko u dziewczynek, więc tak jak pragnęłam chłopca tak się udało. Jak potwierdzili mi płeć w ciąży to tylko odetchnęłam z ulgą. Z następnej wizyty nie wyjdę bez odpowiednich skierowań
ale czuję że kolejki na NFZ są tak potężne, że będzie trzeba kombinować. A ja znowu wyjdę na przewrażliwioną matkę
-
nick nieaktualnyHania
Ale powiem ci ze az sie wystraszylam, chociaz moje dziecko to ma jeszcse czas wg om mamy 38 tc (37+2) wg usg jutro bedzie 37 tc (36+0) a ktorym terminem maly sie bedzie sugerowac to nie wiemno w razie co to sobie da rade ale mam nadzieje ze to falszywy alarm...chociaż czuje go bardzo nisko wrecz jakmby w pachwinach mi grzebal
-
nick nieaktualnySabina gratulacje!! Całkiem spory ten wasz synek się w brzuszku ukrywał
Haneczka ja oczywiście trzymam kciuki żeby coś ruszyło, ale jak tak wszystkie porodzicie dzisiaj to co ze mną?
Stardust śliczny brzuszek, jaki zgrabniutkihaneczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny