WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w terminie porodu. Cieszę się, że za tydzień Misia będzie już z nami
Oswoiłam się z tą myślą, i szczerze mówiąc mam nadzieję, że już się nic nie zmieni.
Sabina, gratuluję ekspresowego porodu, dużo zdrówka dla Was!No i czekamy na następne bąble
haneczka, Sabina, Behemottka, mk83 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Może szyjka się skraca i naczynka krwionośne pękają? No mi odpadł czop dzisiaj, więc siadaj też na ręczniku i rodzimy dziś razem
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dostaliśmy skierowanie do neonatologa, neurologa i ortopedy podczas pierwszej wizyty jak młody miał tydzień
Niestety umówić się można dopiero jak będzie pesel, no i dodzwonić się nie idzie.
Mamy tez ze szpitala zalecenia usg głowy i brzucha.
Na szczepienia pani pediatra kazał już 30 września, ale taka roztrzepana nam się trafiła, ze dopytam w PIT, na kolejnej wizycie (chciala go obejrzeć)
U nas masakryczne noc. Mam wrażenie ze w ogóle nie spaliśmy. Głownie ja, młody postękiwal. Ogólnie toKostek nie płacze, tylko miauczy, stęka i jęczy.
Teraz tez nie lepiej. Usnął przy cycu koło 11, ale niestety obudził go kurier domofonem. Więc karmie. I mam nadzieje ze będzie spał.
Jestem zmęczona i mam takie poczucie, że nie dam rady. Nie wiem czemu miałabym nie dać. Ale chce mi się płakać. To wciąż te hormony?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moje dziecko tak sie rozpycha okropnie, ze az mam wypieki na twarzy.... kurde ale najgorszy problem to jest taki ze jestem glodna a nie chce mi sie wstawac nic robic hmm...mose obiore pare ziemniakow i wrzuce warzywa na patelnie hmm...w sumie szybki obiad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Pospałam jeszcze sobie od rana drugi raz i czekam na chlup a tu nadal nic. Ale podobno każda ciąża jest inna.
No i widać nikt nie kibicuje, więc Tomek odpuszcza.Nie da się ukryć, że obóz oczekujących i dopingujących znacznie się skurczył NOMEN OMEN.
Jak nikt nie dopinguje
Ja czekam! Juz chce mieć z głowy wpisywanie pierwszej strony a chce sie cieszyć wszystkimi szkrabami!:*
haneczka, olka30, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:A jak sprawuje Ci się termofor?
ale trzeba uważać, żeby go nie przetrzymać w mikrofali - myślę że wszystko zależy od modelu. Malutki się uspakaja jak go kładę na brzuszek, lub do łóżeczka żeby zagrzać. Jak się kolki skończą będę pewnie na swoje miesiączkowe bóle przykładać, a mój mąż na reumatyczne
-
Darusia, straszna historia, aż zamarłam jak to czytałam.
Całe szczęście, że tacie nic się nie stało. A Tobie muszę pogratulować lojalności wobec męża. Tak trzymać.
Stardust, Ty musisz dojść do siebie, jak synek wyzdrowieje i wtedy wolno Ci rodzić.Ja będę o Tobie pamiętać nawet jak się szybciej rozpakuję.
Alinka, mi też się podoba 14.09Trzymam kciuki za wizytę.
Sara, super pomysł z tym obiadem. Z tym, że ja mam warzywa na patelnię z ziemniakami, więc nie muszę nic robićhaha Tylko jajeczko sadzone usmażę i z głowy.
A ja chyba skutecznie odstraszyłam poród, bo się wykąpałam, ogoliłam bikini i przygotowałam baterie w aparacie, a tu ciiiisza.Chociaż kto wie, brzuszek się spina, co chwilę latam do wc na 2. i czopek w kawałkach odchodzi.
Ksosiu, dziękuję za doping, ale jak ja urodzę, to przestanę Ci chwilowo pomagać w ogarnianiu listy i możesz żałować.hah
A swoją drogą tyle dziewczyn jest na tej naszej liście jeszcze oczeujących, a pisze zaledwie garstka. Ciekawe, gdzie się podziałystardust87 lubi tę wiadomość
-
Ja tam nie bede miec nic przeciwko jak w terminie dzieciatko moje sie rozpakuje
niech bierze przyklad z ojca, ktory dokladnie w terminie na 14 lutego sie urodzil
byl by tez 14
Ale u mnie nic a nic siw nie zapowiadahaneczka lubi tę wiadomość