WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHania
no ja wlasnie gptuje ziemniaki i dusze warzywa, zostal mi zamarynowany folet z kurczaka z wczorajto go sobie usmaze byl w lodowce wiec nic mu nie jest..
u mnie chwillwl sie usplkoilo na szczescie, chociaz brzuch mi sietez chwialmi strasznie mcono napina, i kiedy zavzynam cos jesc zaraz mam parcie na 2 pedze na kibel i nic przechodzikurde niech ten moj syn mnie nie straszy
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis losos i salatka tez nie mam weny ani ochoty do gotowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 14:08
-
nick nieaktualny
-
No i nadal sie poki co nie pokazuje publicznie bo dalej wygladem strasze
ale chociaz dzis juz nie rycze i humorek lepszy.
-
Bo mnie w niedziele wysadzilo na twarzy cala w krostach i wysypce alergicznej.
Najgorsze ze juz nie tylko kurczaki sa faszerowane antybiotykami ale wolowina też
Ja mam takie uczulenie ze niestety wywala mnie masakrycznie a jak sie goi to strupami swedzeniem i pieczeniem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2197a207adc5.jpg -
AJrin, tulę. Wołowina, czyli najdroższe mięcho też oszukują? Chyba faktycznie podchwycę pomysł mojego męża i kupimy tą kozę.
Ja też nie mam ochoty wychodzić do ludzi, ani z nikim gadać. Żałuję, że pod koniec sierpnia nie poszłam do fryzjera, bo wyglądam jak pijaczka spod monopolu z tymi kudłami. Na wagę nawet nie zerkam, żeby się nie zdołować jeszcze bardziej.
A na obiad schabowy z ziemniakami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 14:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja tylko na chwilę, bo chce się przespać. Karol urodził się o 6.40, ważył 4580 gram i ma 62 cm.
Poród fizjologiczny, siłami natury. Jestem nacieta bo chyba by nie wyszedł.
Jestem taka szczęśliwa, mąż też
Odezwę się jak trochę odsapne
Sabina gratuluje! Ale dorodn synek, jak Ty dalas rade kobieto?Dzielna mamusia. I z tego co widze, to szybciutki porod, super
Ps. A nie krakalam Ci tu, ze niebawem cos sie zacznie? -
nick nieaktualnyajrin
wpolczuje tej wysypki niedojz ze wyglada okropnie to na dodatek cierpisz pzrez to cholerstwo ;/
co do wygladu ja tez dzis wyglądam jak stary żul spod sklepu, jakies koszmarne wory pod oczami, twraz zmeczona jak po tygodniowych imprezach masakra.. tez lepiej dzis z domu nie wychodze bo wsyztskich wystarsze -
nick nieaktualnyStaram sie Was nadrabiac, ale nie jestem zbyt aktywna,na razie za duzo sie dzieje i musze sie nauczyc nowego funkcjonowania
Gratuluje nowym mamusiom i trzymam kcuki za reszte, to juz tuz tuz
U nas w duzym skrocie, jest ok, choc Jasiu ma kroplowke i lampy przez zoltaczke, wyszlibysmy dzisiaj, ale trzeba go wykurowac, wiec czekamy.
Dzisiejsza noc byla ciezka, staralam sie sobie radzic z malymsama, przyszla jakas wyjatkowo niemila polozna i nasluchalam siw okropnych rzeczy
Maly byl strasznie nerwowy i glodny i nagle zapomnial jak sie ciagnie cyca. Polozna na sile wyciskala ze mnie jakies krople i go przystawiala, koszmar.
Od 24 do 2 budzil mi sie co 15 minut, probowalam go lulac, karmic, ciezko bylo. Polozna o 2 zabrala go na 3 h zebym mogla spac. To bylo przykre strasznie, ale o 5 dostalam go na karmienie i od tamtej pory juz jest ok
A, wypilam wczoraj pod wieczor herbate earl grey, mogla wplynac na nerwowosc malego? -
Bbeczka, sarcia dzieki na szczęście dzis juz zaczyna schodzić
a wiecie co najlepsze, ze sudocrem dziala na to cuda
naprawde przyszpiesza schodzeni o połowę vs specyfiki od dermatologa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo prawda, wiem. Tu jest duzo poloznych naprawde milych i pomocnych. A ja jestem na nie skazana, bo to pierwsze dziecko i nic nie wiem, a do tego po cc mam ograniczonw ruchy. Teraz juz i tak jest super.
Ale ale, przede mna wielkie wydarzenie, zmiana pieluszki