X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Średnio mam czas Was nadrabiać. Widziałam że Sabinko urodzila-ogromne gratulacje:)

Wszystkim czekającym bardzo kibicuje i trzymam za Was kciuki:) rozumiem Wasze zniecierpliwienie i wcale się nie dziwię. Ale powiem Wam-starajcie się urodzić sn, widzę ogromna różnice u dziewczyn. Ja źle znioslam cc, mam problemy ze wstawaniem-bez pomocy wyje z bólu, blizną bardzo boli-jakby mnie ktoś przypalal. Bardzo żałuję że nie było mi dane rodzić sn. Ale coz. Wszystkie tutaj po cc ciężko to znosimy...

Mój Mały jest póki co aniołkiem ale mamy problem z kp, będę walczyć:)

Sciskam Was wszystkie mocno:)

haneczka, Behemottka, bbeczka91, violett, stardust87 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 14 września 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:00

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Dziewczyny, ja przeszłam dwa masaże szyjki, a szyjka ma mnie w..... szyjce :P Tak więc oswajam się z datą 23 września :) Haneczka to chyba będziemy rodzić w tym samym czasie? ;)

Jesteśmy jak tykające bomby ;) Obie bez czopa, więc może się zacząć w każdej chwili. Ale ostatecznie, towarzystwo w dniu porodu 23.09 będzie bardzo mile widziane. :D

Ja już się też z Sarą próbowałam umawiać na wspólne rodzenie, ale nie wyszło. :P

Behemottka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc względnie przespana, ale mam wrażenie, że zmieniałam bok z 30 razy. Wieczorem miałam dość silne bóle podbrzusza, ale dostałam ataku śmiechu i przestało boleć (niestety czy stety?):D Mówią- śmiech to zdrowie.

A ten atak śmiechu wziął się stąd, że próbuję namówić mojego męża na kota rasy ragdoll w przyszłości, a on się nabija że ten kot jest niepełnosprawny, bo nie gryzie, nie drapie, nie miałczy- taki spolegliwy jest bardzo z założenia. :) No i mówi, że ragdolle są brzydkie, bo mają wytrzeszcz. :D Więc ja mu znalazłam zdjęcie takiego ragdollka- proszę bardzo:
    ragdoll_cat.jpg
    I dla porównania wpisałam w google najbrzydsze koty świata i wtedy dostałam ataku śmiechu, spłakałam się jak głupia. Ale nie dziwota. :D Macie na poprawę humorów :)

https://goo.gl/images/UQSqQD
    najbrzytszykot968.jpg
    najbrzydszykot.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 07:27

kamciaelcia, violett, Behemottka, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka, wygląda na to, że będziesz next :) Trzymam kciuki, żeby coś ruszyło dalej dziś. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc wrote:
    Violet, mi tez puchną dalej nogi,ręce i twarz...
    Myślałam że dziś wyjdziemy do domu, ale wczoraj u Franka wyszło podwyższone crp... cały dzień i noc był pod kroplówką a ja siedzę i ryczę w oczekiwaniu na wyniki n dzisiejszych badań. Ponoć to przez to ze długob sączyły mi się wody... :(

Jotc, wspolczuje strasznie. My tez czekamy na wyniki bilirubiny, tez bysmy juz chcieli do domku.
    Trzymam kciuki!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Ja bym chciała tego 3.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie sugerujcie sie do konca długością szyjki i tym ze dzieciaczki są jeszcze wysoko. Ja byłam we wtorek u ginki i szyjka jeszcze była a dzieć wysoko a w czwartek rodziłam. Nawet ginka była zdziwiona i sama mówiła ze była pewna ze jeszcze pochodzę z brzuchem ;)
    Violett ja byłam napuchnięta jak fiona! Nogi od kolan w dół przez ponad tydzień od wyjścia ze szpitala. Pomogła maść z kasztanowca którą mi Kamcia poleciła :)

violett, stardust87 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, Piotruś miałby koszmary :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka, fajnie, cos rusza! U mnie od niteczek krwi sie zaczelo, trzymam kciuki, zeby to bylo to :)

Broszka, zgadzam sie, jak widze dziewczyny po sn, nawet pozszywane, to im zazdroszcze, ze moga sie tak swobodnie poruszac i bez problemu zajmowac dzieckiem.
    Ja jestem wciaz dosc slaba, o bolu nie wspomne, ale czasen nie ma wyjscia, damy rade :)

Broszka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Tez bym miała koszmary ::D i wszyscy sąsiedzi ::D

haneczka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Haneczka, mega smieszne te koty :D a ja sie smiac niw moge, bo brzuch boli, masakra :p

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, dzieki dziewczyny, to nie panikuje z ta opuchlizna.
    Wczoraj bylo juz 8 kg na minusie, a popuchnieta jeszcze jestem i brzuch tez jest, wiec mam nadzieje, ze jeszcze kilka kg ubedzie :)
    W ogole to moj maz mnie tak rozczulil, lezalam z brzuchem na wierzchu zaraz po cc, a on od razu pochwalil, ze juz taki malutki i ladniutki :) bo go straszylam cala ciaze, ze skora zostanie i w ogole.
    Oczywiscie taki piekny nie jest, wygladam jak w 5-6 miesiacu, ale w porownaniu do arbuza sprzed tygodnia jest duzo lepiej ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po pierwszej ciąży brzuch sie nie splaszczyl (choć jaki płaski brzuch przy mojej wadze ? ) I teraz tez tego się nie spodziewam . Łącznie spadło mi 12 kg i waga juz stoi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Hahaha Haneczka, mega smieszne te koty :D a ja sie smiac niw moge, bo brzuch boli, masakra :p

O kurka, faktycznie, po porodzie, a zwłaszcza po cc śmiech nie jest wskazany :P Głupia ja! Ale nie mogłam się powstrzymać, żeby się z Wami nie podzielić moją jedyną chyba radością w końcówce ciąży. :D

violett, Bratek lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc wrote:
    Dziewczyny rodzące sn - jak było u Was po porodzie z "dwójką"? Mi przy porodzie wyszedł hemoroid i od niedzieli nic, a zaczynają mnie juz jelita bolec :( krocze ciągnie, nie mogę się przełamać :( przepraszam za dosłowność :)
    No niestety trzeba sie przełamać :/ Najgorszy ten pierwszy raz. Zapodaj sobie czopka glicerynowego. Ja sie przyznam ze robiłam i płakałam :/ ale za to następny raz praktycznie samo poszło ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, gratuluję wyboru imienia. :) Będzie Ignaś, jak synek mojej siostry, który urodzi się w październiku. :)

No to dziś trzymamy kciuki za alinkę i bbeczkę. :) 14.09 należy do Was. Chyba, że jakiś surprise wyskoczy z innego brzucha :)

sarcia123, stardust87, alinka lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, dzięki za kocurki. :D A one takie same z siebie, czy ktoś im zafundował fryzury? Ten drugi wygląda szczególnie podejrzanie...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są takie paskudne rasy :) Czysta natura!

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    U mnie noc względnie przespana, ale mam wrażenie, że zmieniałam bok z 30 razy. Wieczorem miałam dość silne bóle podbrzusza, ale dostałam ataku śmiechu i przestało boleć (niestety czy stety?):D Mówią- śmiech to zdrowie.

A ten atak śmiechu wziął się stąd, że próbuję namówić mojego męża na kota rasy ragdoll w przyszłości, a on się nabija że ten kot jest niepełnosprawny, bo nie gryzie, nie drapie, nie miałczy- taki spolegliwy jest bardzo z założenia. :) No i mówi, że ragdolle są brzydkie, bo mają wytrzeszcz. :D Więc ja mu znalazłam zdjęcie takiego ragdollka- proszę bardzo:
    ragdoll_cat.jpg
    I dla porównania wpisałam w google najbrzydsze koty świata i wtedy dostałam ataku śmiechu, spłakałam się jak głupia. Ale nie dziwota. :D Macie na poprawę humorów :)

https://goo.gl/images/UQSqQD
    najbrzytszykot968.jpg
    najbrzydszykot.jpg
    Ja mam ragdolla i jest W pełni sprawny jego charakterystyka jest W naszym przypadku nie prawdziwa.

‹‹ 2432 2433 2434 2435 2436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ