WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla, u nas też youtube się sprawdza, szumy suszarek, dźwięk spuszczanej wody z kranu, dźwięki natury, i na topie jest też to: https://www.youtube.com/watch?v=qVDgVe1yGOg
mk83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas była masakryczne noc. Młody nie płacze, ale mie chciał spać. Wiercił sie, machał łapkami.
Pokarmu wciąż za dużo. Zapomniałam odciągnąć i wzięłam sie za karmienie i znów go zalewam
Ze smutkiem myśle o kolejnej nocyze smutkiem i zmęczeniem. A gadanie M, ze jest weekend i mi pomoże tylko mnie irytuje.
Będzie siedział obok.
Nie umiem odbijać. Zapomniałam poprosić położna żeby mi pokazała.
Kryzys trwa.
Ale tez jak na niego patrzę to tak bardzo go wielbię. Ech. -
nick nieaktualnyOch post mi się skasował.
Lrf do tej pory pomagało, ale nie dziś. Dzwoniłam do położnej ma kilka teorii, mam spróbować espumisan, a wieczorem dłuższą, cieplejszą kąpiel. Póki co mamie udało się utulać Małą, ale na rękach. Chociaż chwilę Mała pośpi.
jeju dramat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Sophie, Bbeczka gratuluję
My po USG wszystko oktylko w brzuszku ogrom gazów. W główce czysto. Jestem happy
Coś na te gazy Ci dali albo polecają? -
nick nieaktualny
-
bbeczka i Sophia gratuluje!!!
Ja nadal w ciazy. Wszystko boli. Nie mam siły pisac. Adaś wesoło macha nóżką i ani mu w głowie porody. Idę leniuchować. Moze nadrobię Was wieczorem, chociaz już czuje sie w mniejszości, bo problemy forumowe mnie chwilowo nie dotyczą...
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Aaaa, no i dzisiaj godzina zero. Znaczy sie moj suwaczek pokazuje 000. Znaczy sie TP. I cicho jest. Do 23go i wywolywania jeszcze tydzień. Dzisiaj czekam na telefon od ginki, w którym mi powiedzą o której mam sie zgłosić na wywoływanie.
... Ałaaa, moj kręgosłup!!!AJrin lubi tę wiadomość
-
Darusia brat?
Agatiansuper ze wszystko ok na usg.
Ulf przykro mi ale ro chwilowe kryzysy.agatia lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ulfe ja robiłam USG prywatnie z uwagi na naczyniaka na buzi.
Na gazy nic mi nie polecono, ale znalazłam po Borciu rurki do odgazowywania, odgazowłam Liwię i przestała płakać. Polecam.