WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Sophia gratulacje!
Foxik moja koleżanka miała cc ostatniego czerwca lub pierwszego lipca-juz jeździ konno, nie wiem kiedy zaczęła i jak intensywne są te jazdy, ale ona chyba do 7-8 miesiąca ciąży też wsiadala na konia. Także głowa do gory-jak dojdziesz do siebie to wrócisz do jazdy:)
pewnie tylko w swoje spodnie do jazdy się nie zmieszczę
no i finansowo się muszę trochę odbić -
bbeczka, gratulacje!!!!!!!!!!!! :-*
Może lepiej, że przynajmniej mniej czasu spędziłaś w szpitalu?Ale pewnie się babka zdziwiła
Zdróweczka!
Broszka - kciuki, żeby jak najszybciej bilirubina wróciła do normy
Sophia, gratulacje))))))
Haha, rozbawiłaś mnie z tą nieszczęsną pełnią. Echhh, może jednak pogadam z moim Juniorem?Broszka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBbeczka i sophia gratulacje!!
A ja mam pytanie jak na początku z karmieniem było u Was? My dzisiaj mamy drugą dobę i mała cały czas praktycznie śpi. Nie jestem jej w stanie na te 8 karmien dobudzic, bo śpiąca też jeść nie chce. Jak już wstanie to cyca chętnie pociągnie, ale to nawet raz na 4-5 godz jest.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja posprzatalam lazoenke i odurzylam dom i nie czuje plecow
chyba czas zaprzstac rakich wybrykow bo to juz nie na moj stan na tym etapie, przesadzilam...ale ja tak nie cierpię balaganu i kurzu musi byc zawsze czysto, skad mi sie te urojenia wziely
-
nick nieaktualnyBehemottko jak u was wyglada sprawa szczepień? Tez sa takie obawy jak w Polsce? Słyszałam ze u Was jednak bardziej dba sie o rozwój dziecka i koncerny nie nadużywają swoich mocy...
I mam pytanie które juz zadałam na fb...
Mój Antoś sam przewraca się z brzucha na bok. Z tego co wiem jest jeszcze na to za wcześnie. Czy któraś z was ma podobnie?
Kurcze w ciazy martwiłam sie każdym ruchem... Teraz zmartwien jest jeszcze wiecej!!! :oAJrin lubi tę wiadomość
-
Broszka napewno po naswietlaniu spadnie.
Sophia to kednak pełnia cos pomaga no dzis gadam z M niech mlodego pogoni moje słowa zlewa groźby i przekupstwa nie dzialaja.
Ksosia a to jeszcze będzie narastac jak to mowoa male dziecko mały kłopot duze dziecko duży klopot o szot a ja zmieniam nazwisko za 2 moesiace na Kłopotowska -
nick nieaktualnyBroszka wrote:Ksosiu zapytaj Foxika-jej Fifi to ruchliwy chłopak z tego co pamiętam:)
Ja jednak nie nastawiam się na wyjście ze szpitala jutro-po wczorajszym naswietlaniu bilirubina z 16 spadła na 15,5.
nie pomogę, a nie chcę głupot pisać...
ja się właśnie obudziłam, czuję się przymulona przez pogodę, kark boli - jak ja spałam??
mąż właśnie z pracy wrócił, Małego wziął na karmienie, a ja sobie kawkuję.
działaj kofeino, działaj czarne złoto! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla, tulę. Mój też ma takie dni kiedy cały dzień płacze i nic nie pomaga
może potrzebuje tulenie? brzuszek boli? a czasem pomaga odmiana - oddać dzieciątko w ręce męża, mamy, rodzeństwa, a samej wyjść choć na pół godziny na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:06
-
nick nieaktualnyProszę doradzcie coś, bo zwariuję, powinna już zasnąć chociaż ze zmęczenia;(
Nie wiem o co chodzi. Czy to brzuszek? Ale jak ją kołyszę to się uspokaja, aż do chwili gdy ją połóżę i po chwili znowu płacz. Żeby nie było wcześniej jej prawie nie kołysałam zwykle zasypiała przy piersi. Nic nie pomaga. Gdyby to był brzuszek to by się chyba nie uspokajała przy hulaniu? -
nick nieaktualny
-
Magdziulla a nie jest to skok rozwojowy? Ja jeszcze czekam na moje skarby ale dziewczyny pisaly ze przypada na 10 dobe maluszka.
-
nick nieaktualnyMoże połóz jej przy buźce, po odlożeniu, Twoja bluzke z dnia dzisiejszego, żeby czuła Twoj zapach. Ja mam pieluchę, którą nosze w dekolcie i potem przykładam małej do zasypiania. Zmieniam ja często jakby co;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny