X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia gratulacje, zdrówka dla Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 14:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Sophia gratulacje!:)

Foxik moja koleżanka miała cc ostatniego czerwca lub pierwszego lipca-juz jeździ konno, nie wiem kiedy zaczęła i jak intensywne są te jazdy, ale ona chyba do 7-8 miesiąca ciąży też wsiadala na konia. Także głowa do gory-jak dojdziesz do siebie to wrócisz do jazdy:)
    i ta perspektywa mnie pociesza :)
    pewnie tylko w swoje spodnie do jazdy się nie zmieszczę :P

no i finansowo się muszę trochę odbić :)

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia gratulacje!

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka, gratulacje!!!!!!!!!!!! :-*
    Może lepiej, że przynajmniej mniej czasu spędziłaś w szpitalu? ;) Ale pewnie się babka zdziwiła :)
    Zdróweczka!

Broszka - kciuki, żeby jak najszybciej bilirubina wróciła do normy :)

Sophia, gratulacje :)))))))
    Haha, rozbawiłaś mnie z tą nieszczęsną pełnią. Echhh, może jednak pogadam z moim Juniorem? ;)

Broszka, bbeczka91 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka i sophia gratulacje!!
    A ja mam pytanie jak na początku z karmieniem było u Was? My dzisiaj mamy drugą dobę i mała cały czas praktycznie śpi. Nie jestem jej w stanie na te 8 karmien dobudzic, bo śpiąca też jeść nie chce. Jak już wstanie to cyca chętnie pociągnie, ale to nawet raz na 4-5 godz jest. :(

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja posprzatalam lazoenke i odurzylam dom i nie czuje plecow o.O chyba czas zaprzstac rakich wybrykow bo to juz nie na moj stan na tym etapie, przesadzilam...ale ja tak nie cierpię balaganu i kurzu musi byc zawsze czysto, skad mi sie te urojenia wziely o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottko jak u was wyglada sprawa szczepień? Tez sa takie obawy jak w Polsce? Słyszałam ze u Was jednak bardziej dba sie o rozwój dziecka i koncerny nie nadużywają swoich mocy...

I mam pytanie które juz zadałam na fb...
    Mój Antoś sam przewraca się z brzucha na bok. Z tego co wiem jest jeszcze na to za wcześnie. Czy któraś z was ma podobnie?

Kurcze w ciazy martwiłam sie każdym ruchem... Teraz zmartwien jest jeszcze wiecej!!! :o

AJrin lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka napewno po naswietlaniu spadnie.
    Sophia to kednak pełnia cos pomaga no dzis gadam z M niech mlodego pogoni moje słowa zlewa groźby i przekupstwa nie dzialaja.
    Ksosia a to jeszcze będzie narastac jak to mowoa male dziecko mały kłopot duze dziecko duży klopot o szot a ja zmieniam nazwisko za 2 moesiace na Kłopotowska :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Broszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu zapytaj Foxika-jej Fifi to ruchliwy chłopak z tego co pamiętam:)

Ja jednak nie nastawiam się na wyjście ze szpitala jutro-po wczorajszym naswietlaniu bilirubina z 16 spadła na 15,5.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:31

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Ksosiu zapytaj Foxika-jej Fifi to ruchliwy chłopak z tego co pamiętam:)

Ja jednak nie nastawiam się na wyjście ze szpitala jutro-po wczorajszym naswietlaniu bilirubina z 16 spadła na 15,5.
    jest ruchliwy, ale z brzuszka na bok nie daje rady :(
    nie pomogę, a nie chcę głupot pisać...

ja się właśnie obudziłam, czuję się przymulona przez pogodę, kark boli - jak ja spałam??
    mąż właśnie z pracy wrócił, Małego wziął na karmienie, a ja sobie kawkuję.

działaj kofeino, działaj czarne złoto! :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły, ona cały dzień płacze! Co ją utulam po chwili znowu. A była taka grzeczna, chyba zepsułam dziecko. Może 2 h dziś spała, a normalnie śpi większość dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, tulę. Mój też ma takie dni kiedy cały dzień płacze i nic nie pomaga :(
    może potrzebuje tulenie? brzuszek boli? a czasem pomaga odmiana - oddać dzieciątko w ręce męża, mamy, rodzeństwa, a samej wyjść choć na pół godziny na spacer :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę doradzcie coś, bo zwariuję, powinna już zasnąć chociaż ze zmęczenia;(
    Nie wiem o co chodzi. Czy to brzuszek? Ale jak ją kołyszę to się uspokaja, aż do chwili gdy ją połóżę i po chwili znowu płacz. Żeby nie było wcześniej jej prawie nie kołysałam zwykle zasypiała przy piersi. Nic nie pomaga. Gdyby to był brzuszek to by się chyba nie uspokajała przy hulaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma męża;( wyjechał w poniedziałek w nocy, ale już niedługo wraca. Oj będzie miał robotę.
    Znowu przysnęła na chwilę i już wydaje się, że śpi, już się cieszę i po chwili znowu płacz:/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a nie jest to skok rozwojowy? Ja jeszcze czekam na moje skarby ale dziewczyny pisaly ze przypada na 10 dobe maluszka.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może połóz jej przy buźce, po odlożeniu, Twoja bluzke z dnia dzisiejszego, żeby czuła Twoj zapach. Ja mam pieluchę, którą nosze w dekolcie i potem przykładam małej do zasypiania. Zmieniam ja często jakby co;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:25

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:31

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córeczka w szpitalu strasznie płakała przy każdym przewijaniu. Położna powiedziała, że dzidzia czuje moje zdenerwowanie (wiadomo pierwsze dziecko) i też się denerwuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno skok rozwojowy w 3 tygodniu. Nie wiem,brak mi już pomysłu i szkoda jej gardełka. Czekam do wieczornej kąpieli może po tym się wyciszy. Padam z sił;(;( a było tak pięknie.

‹‹ 2455 2456 2457 2458 2459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ