X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia gratulacje, zdrówka dla Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 14:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Sophia gratulacje!:)

Foxik moja koleżanka miała cc ostatniego czerwca lub pierwszego lipca-juz jeździ konno, nie wiem kiedy zaczęła i jak intensywne są te jazdy, ale ona chyba do 7-8 miesiąca ciąży też wsiadala na konia. Także głowa do gory-jak dojdziesz do siebie to wrócisz do jazdy:)
    i ta perspektywa mnie pociesza :)
    pewnie tylko w swoje spodnie do jazdy się nie zmieszczę :P

no i finansowo się muszę trochę odbić :)

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia gratulacje!

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka, gratulacje!!!!!!!!!!!! :-*
    Może lepiej, że przynajmniej mniej czasu spędziłaś w szpitalu? ;) Ale pewnie się babka zdziwiła :)
    Zdróweczka!

Broszka - kciuki, żeby jak najszybciej bilirubina wróciła do normy :)

Sophia, gratulacje :)))))))
    Haha, rozbawiłaś mnie z tą nieszczęsną pełnią. Echhh, może jednak pogadam z moim Juniorem? ;)

Broszka, bbeczka91 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka i sophia gratulacje!!
    A ja mam pytanie jak na początku z karmieniem było u Was? My dzisiaj mamy drugą dobę i mała cały czas praktycznie śpi. Nie jestem jej w stanie na te 8 karmien dobudzic, bo śpiąca też jeść nie chce. Jak już wstanie to cyca chętnie pociągnie, ale to nawet raz na 4-5 godz jest. :(

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja posprzatalam lazoenke i odurzylam dom i nie czuje plecow o.O chyba czas zaprzstac rakich wybrykow bo to juz nie na moj stan na tym etapie, przesadzilam...ale ja tak nie cierpię balaganu i kurzu musi byc zawsze czysto, skad mi sie te urojenia wziely o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottko jak u was wyglada sprawa szczepień? Tez sa takie obawy jak w Polsce? Słyszałam ze u Was jednak bardziej dba sie o rozwój dziecka i koncerny nie nadużywają swoich mocy...

I mam pytanie które juz zadałam na fb...
    Mój Antoś sam przewraca się z brzucha na bok. Z tego co wiem jest jeszcze na to za wcześnie. Czy któraś z was ma podobnie?

Kurcze w ciazy martwiłam sie każdym ruchem... Teraz zmartwien jest jeszcze wiecej!!! :o

AJrin lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka napewno po naswietlaniu spadnie.
    Sophia to kednak pełnia cos pomaga no dzis gadam z M niech mlodego pogoni moje słowa zlewa groźby i przekupstwa nie dzialaja.
    Ksosia a to jeszcze będzie narastac jak to mowoa male dziecko mały kłopot duze dziecko duży klopot o szot a ja zmieniam nazwisko za 2 moesiace na Kłopotowska :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Broszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu zapytaj Foxika-jej Fifi to ruchliwy chłopak z tego co pamiętam:)

Ja jednak nie nastawiam się na wyjście ze szpitala jutro-po wczorajszym naswietlaniu bilirubina z 16 spadła na 15,5.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:31

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Ksosiu zapytaj Foxika-jej Fifi to ruchliwy chłopak z tego co pamiętam:)

Ja jednak nie nastawiam się na wyjście ze szpitala jutro-po wczorajszym naswietlaniu bilirubina z 16 spadła na 15,5.
    jest ruchliwy, ale z brzuszka na bok nie daje rady :(
    nie pomogę, a nie chcę głupot pisać...

ja się właśnie obudziłam, czuję się przymulona przez pogodę, kark boli - jak ja spałam??
    mąż właśnie z pracy wrócił, Małego wziął na karmienie, a ja sobie kawkuję.

działaj kofeino, działaj czarne złoto! :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły, ona cały dzień płacze! Co ją utulam po chwili znowu. A była taka grzeczna, chyba zepsułam dziecko. Może 2 h dziś spała, a normalnie śpi większość dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, tulę. Mój też ma takie dni kiedy cały dzień płacze i nic nie pomaga :(
    może potrzebuje tulenie? brzuszek boli? a czasem pomaga odmiana - oddać dzieciątko w ręce męża, mamy, rodzeństwa, a samej wyjść choć na pół godziny na spacer :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę doradzcie coś, bo zwariuję, powinna już zasnąć chociaż ze zmęczenia;(
    Nie wiem o co chodzi. Czy to brzuszek? Ale jak ją kołyszę to się uspokaja, aż do chwili gdy ją połóżę i po chwili znowu płacz. Żeby nie było wcześniej jej prawie nie kołysałam zwykle zasypiała przy piersi. Nic nie pomaga. Gdyby to był brzuszek to by się chyba nie uspokajała przy hulaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma męża;( wyjechał w poniedziałek w nocy, ale już niedługo wraca. Oj będzie miał robotę.
    Znowu przysnęła na chwilę i już wydaje się, że śpi, już się cieszę i po chwili znowu płacz:/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a nie jest to skok rozwojowy? Ja jeszcze czekam na moje skarby ale dziewczyny pisaly ze przypada na 10 dobe maluszka.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może połóz jej przy buźce, po odlożeniu, Twoja bluzke z dnia dzisiejszego, żeby czuła Twoj zapach. Ja mam pieluchę, którą nosze w dekolcie i potem przykładam małej do zasypiania. Zmieniam ja często jakby co;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 17:25

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:31

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córeczka w szpitalu strasznie płakała przy każdym przewijaniu. Położna powiedziała, że dzidzia czuje moje zdenerwowanie (wiadomo pierwsze dziecko) i też się denerwuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno skok rozwojowy w 3 tygodniu. Nie wiem,brak mi już pomysłu i szkoda jej gardełka. Czekam do wieczornej kąpieli może po tym się wyciszy. Padam z sił;(;( a było tak pięknie.

‹‹ 2455 2456 2457 2458 2459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ