WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Boże jak bym się kawy napila. Język mi uciekł do elita grubego. Kocham kawę
-
Sabina wrote:Boże jak bym się kawy napila. Język mi uciekł do elita grubego. Kocham kawę
a nie można? ja lekką kawę piję.
wiadomo że nie poczwórne espresso -
Sabina mi pediatra kawę pozwoliła, jak najbardziej
Skali no właśnie moja pediatra to samo o 5w1. Tych DTP na NFZ nie chcę bo mają tiomersal w składzie, więc dla mnie syf. Poza tym już pisałam, że tyle wkłuć to masakra dla dziecka, już samo to obciąża okropnie.
A znowu 6w1 lekarze też odradzali już z B, jak szczepiłam.
Chyba odroczę na razie szczepienie, może coś się wyjaśni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 15:43
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Sarcia gratulacje !!! Możesz już w końcu tulić swoje malutkie szczęście:)
Powodzenia dla dziewczyn oczekujących, liczę po cichu, że do niedzieli rozwiąże się "worek" z dzieciaczkami:)
Kamcia śliczny Piotruś
Cudowne także te brzuszki ciążowe, tak niewiele czasu minelo od porodu, a sentymentalny nastrój wkradł się do serducha.
Starałam się jako tako nadrobić, ale mało zostało w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 15:44
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWolno słabą kawę. Ale że pierworodna miala straszne kolki to sama odstawiłam. Pije zbożowa, a wiecie że prawie robi wielką różnicę
My jutro mamy odwiedziny położnej. A w piątek wybieramy się do Poradni Dziecięcej. Tylko nie mam.jak sprawdzić które lekarki wtedy są, żebyśmy tylko nie spudlowali -
nick nieaktualnyU nas ponury nastrój, teściowie dziś wrócili, i już było spięcie między mną a teściem. Nie poruszałam tematu mieszkaniowego, bo męża nie ma, ale zaczęły sie głupkowate docinki, i niestety odszczekałam się. Źle mi z tym, bo nie lubię kłótni. Mam nadzieję, że do wieczora rozejdą się te chmury. Mała oczywiście już podłapała mój nastrój i kwęka.
Poza tym, póki co, u nas ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 15:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodam jeszcze, że ten Floradix chyba uratował mnie przed łysiną. Włosy sypały się non stop, juz miałam w głowie radykalne cięcie, ale dałam szanse witaminkom. 2 tyg regularnego picia rano i wieczorem, a wypadanie praktycznie zahamowane. Do tego mam mnóstwo baby hair:) Jedyny minus to paznokcie szybko rosną, a nie lubię długich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 15:55
Sabina lubi tę wiadomość
-
Skali89 wrote:Ulf mi też lekarka mówiła ze nie ma co 5w1 zaczynać bo będzie problem. A czemu twój jest darmowcem ?
agatia lubi tę wiadomość
-
Mk83 a co to ten Floradix? Można podczas karmienia to ja juz zakupie. Bo mam ledwo co włosów i jak zaczna wypadac to lysa bede.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Mk83 a co to ten Floradix? Można podczas karmienia to ja juz zakupie. Bo mam ledwo co włosów i jak zaczna wypadac to lysa bede.
Sabina jeżeli wiesz, że podkrwawia od układania na brzuszku, to może wstrzymaj się z tym.
Foxik, nie żałuj sobie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 16:40
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny