X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, Agatia i AJrin u mnie troche wiecej poslizgu niz w Cincinnati, bo jestem dalej na zachód, nad samym Pacyfikiem. Mamy -7h czasu Greenwich, a Wy +2, czyli teraz u mnie jest 9 godzin wcześniej, chociaz czasem jest 8, bo zmieniamy czas na letni i zimowy z kilkutygodniowym przesunięciem w stosunku do Europy, nie wiem czemu. W każdym bądź razie teraz jest u mnie 7:52 rano i nie mogę spac, a u Was 16:52.

Zatem moje wywoływanie w czwartkowo-piątkowa noc o 00:30, to bedzie Wasza 9:30 rano w piątek :)

agatia, AJrin, haneczka lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK i Sarcia, gratulacje :)

Wracam do spania...

sarcia123 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Floradix lepszy w płynie czy w tabletkach ??? U mnie drogi, ale mogę sie zaopatrzyć :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxou nie widziałam kolekcji pepco, może to i lepiej. Ale domyślam się, że koło lisków nie przejdziesz obojętnie ;)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, u mnie uczyli zeby brzuszkowac dopiero jak pępek odpadnie, ale u mnie w ogole inna szkoła z pępkiem, bo mogę go moczyć, kapać, dokładnie suszyć, za to niczym nie smarować...

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Floradix lepszy w płynie czy w tabletkach ??? U mnie drogi, ale mogę sie zaopatrzyć :)
    U nas także drogi, a używam ten w płynie, nie wiedziałam o wersji w tabletkach.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 wrote:
    U nas także drogi, a używam ten w płynie, nie wiedziałam o wersji w tabletkach.
    Sprawdzilam sobie fajny ma skład same naturalne składniki. Mi gin dalej kazal brać pregne plus a pozniej pregne dha zamienic.

Sluchajcie zaczynam odliczanie dzis moja przedostatnia kąpiel :)
    Kurde jutro ostatni dzień w domu wow :)

haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Sabina, u mnie uczyli zeby brzuszkowac dopiero jak pępek odpadnie, ale u mnie w ogole inna szkoła z pępkiem, bo mogę go moczyć, kapać, dokładnie suszyć, za to niczym nie smarować...

O kurcze faktycznie inna szkoła. Ale skoro chyba u Agati kazali woda z mydlem to może i nie glupie to? Ja tego pepka to sie obawiam. Ja tak nie lubie widoku krwi, szwów nawet strupow. Igadane mam z M że jak coś to on będzie ogarnial. Ale mysle, ze moje hormony spowodują, iż nie bedzie mi to robić noc i sama sie tym zajmę.
    Ktos tak mial ze mdleje na takie widoki a jednak daje rade?

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia gratuluje :) ale szybko poszlo :)

Nasz pepuszek tez od wczoraj podkrwawia :/ dzis polozna ogladala i mowi, ze to normalne. Ale nie podoba mi sie to.

Powiedziala, ze maly sie tak prezy i meczy przed kupka przez moja diete. Jadlam kanapki z pasztetem, pieczona karkowke i gotowane buraczki. Ponoc wszystko niedozwolone przy kp.
    Juz sama nie wiem co mam jesc.

Bylismy dzis na spacerku, zahaczylismy o Pepco, nowe ciuszki juz sie piora ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 18:30

• Darusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:35

haneczka lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pepuszek też lekko krwią podchodzi. Położna widziała, dokładnie obejrzała i mamy się nie martwić. Ale u nas to wina pampersa-mały tak się rusza ze haczy kikut od dołu. Ale kikut ma 29 dni i nie zamierza jeszcze odpaść

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałaby któraś tabelkę z placzem/zachowaniem dziecka z tej książki język niemowląt? Bo mogę zeskanować i wysłać na maila,tu nie chcę wrzucać żeby mnie nikt o piractwo nie posadził ;)
    Jak jest jakaś chętna to poproszę maila na priv

Sabina, violett lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Haneczka, Agatia i AJrin u mnie troche wiecej poslizgu niz w Cincinnati, bo jestem dalej na zachód, nad samym Pacyfikiem. Mamy -7h czasu Greenwich, a Wy +2, czyli teraz u mnie jest 9 godzin wcześniej, chociaz czasem jest 8, bo zmieniamy czas na letni i zimowy z kilkutygodniowym przesunięciem w stosunku do Europy, nie wiem czemu. W każdym bądź razie teraz jest u mnie 7:52 rano i nie mogę spac, a u Was 16:52.

Zatem moje wywoływanie w czwartkowo-piątkowa noc o 00:30, to bedzie Wasza 9:30 rano w piątek :)

No to startujemy podobnie :) Ja o 7:30 stawię się na porodówkę, to może przed 10:00 już dostanę synka. Trzymam kciuki, żebyś od razu zareagowała na oksy, a jak nie, to wedle schematu i Adaś wyjdzie na światło dzienne. :) Już coraz bliżejjjjj :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    Ja już stoję pod biedronką. M poszedł po ostatnie zakupy i zawozi mnie do szpitala... Ehh.
    No to trzymam kciuki, żeby Cię przyjęli i może już jutro dzieć będzie na świecie. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Bratek pewnie urodziła :) Bo nic nie pisze o przyjęciu do szpitala. Czuję, że akcja potoczyła się błyskawicznie i też jest już mamą. :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w piatek kolo 9 kazali sie stawić. Ale zanim oksy i wszystko to pewnie do wieczora posiedze. Zreszta zjem sniadanie w domu na wrazie co bo nie wiem kiedy pozniej cos dostane.

haneczka lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, AISAK Gratuluję maluszków!!! :)

Behemotka Ja zdecydowanie polecam w płynie. Mi się udało dostać go dzisiaj w hurtowej cenie za 28zł... A tak do to za 45...

Stardust Ja poproszę. Wysyłam zapkę i piszę priv

U nas ten zanoszący płacz małej to na brzuszek raczej. Od jutra odstawiam kawę. Bo ze wszystkich rzeczy tylko to jest najbardziej podejrzane...

Kikut też nam podkrwawia, ale położna powiedziała, że goi się dobrze i używać tylko oktaniseptu. A krwawi tak jak mówi Kamcia przez pampka, bo mała wierzga i zahacza

Behemottka, sarcia123 lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ja tez poproszę.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• haneczka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Mi w piatek kolo 9 kazali sie stawić. Ale zanim oksy i wszystko to pewnie do wieczora posiedze. Zreszta zjem sniadanie w domu na wrazie co bo nie wiem kiedy pozniej cos dostane.
    Ja nie mogę jeść już od północy. Ciekawe kiedy dostanę pierwszy posiłek po cc nie z kroplówki...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka
    ja z racji cukrzycy jogurt i sok na drugi dzień mogłam...sama dołozyłam sobie dzem ;)
    wode pociagałam nawilżając usta :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2497 2498 2499 2500 2501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ