WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Haneczka, Agatia i AJrin u mnie troche wiecej poslizgu niz w Cincinnati, bo jestem dalej na zachód, nad samym Pacyfikiem. Mamy -7h czasu Greenwich, a Wy +2, czyli teraz u mnie jest 9 godzin wcześniej, chociaz czasem jest 8, bo zmieniamy czas na letni i zimowy z kilkutygodniowym przesunięciem w stosunku do Europy, nie wiem czemu. W każdym bądź razie teraz jest u mnie 7:52 rano i nie mogę spac, a u Was 16:52.
Zatem moje wywoływanie w czwartkowo-piątkowa noc o 00:30, to bedzie Wasza 9:30 rano w piątekagatia, AJrin, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mk83 wrote:U nas także drogi, a używam ten w płynie, nie wiedziałam o wersji w tabletkach.
Sluchajcie zaczynam odliczanie dzis moja przedostatnia kąpiel
Kurde jutro ostatni dzień w domu wowhaneczka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Sabina, u mnie uczyli zeby brzuszkowac dopiero jak pępek odpadnie, ale u mnie w ogole inna szkoła z pępkiem, bo mogę go moczyć, kapać, dokładnie suszyć, za to niczym nie smarować...
O kurcze faktycznie inna szkoła. Ale skoro chyba u Agati kazali woda z mydlem to może i nie glupie to? Ja tego pepka to sie obawiam. Ja tak nie lubie widoku krwi, szwów nawet strupow. Igadane mam z M że jak coś to on będzie ogarnial. Ale mysle, ze moje hormony spowodują, iż nie bedzie mi to robić noc i sama sie tym zajmę.
Ktos tak mial ze mdleje na takie widoki a jednak daje rade? -
nick nieaktualnySarcia gratuluje
ale szybko poszlo
Nasz pepuszek tez od wczoraj podkrwawiadzis polozna ogladala i mowi, ze to normalne. Ale nie podoba mi sie to.
Powiedziala, ze maly sie tak prezy i meczy przed kupka przez moja diete. Jadlam kanapki z pasztetem, pieczona karkowke i gotowane buraczki. Ponoc wszystko niedozwolone przy kp.
Juz sama nie wiem co mam jesc.
Bylismy dzis na spacerku, zahaczylismy o Pepco, nowe ciuszki juz sie pioraWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 18:30
-
Chciałaby któraś tabelkę z placzem/zachowaniem dziecka z tej książki język niemowląt? Bo mogę zeskanować i wysłać na maila,tu nie chcę wrzucać żeby mnie nikt o piractwo nie posadził
Jak jest jakaś chętna to poproszę maila na privSabina, violett lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Haneczka, Agatia i AJrin u mnie troche wiecej poslizgu niz w Cincinnati, bo jestem dalej na zachód, nad samym Pacyfikiem. Mamy -7h czasu Greenwich, a Wy +2, czyli teraz u mnie jest 9 godzin wcześniej, chociaz czasem jest 8, bo zmieniamy czas na letni i zimowy z kilkutygodniowym przesunięciem w stosunku do Europy, nie wiem czemu. W każdym bądź razie teraz jest u mnie 7:52 rano i nie mogę spac, a u Was 16:52.
Zatem moje wywoływanie w czwartkowo-piątkowa noc o 00:30, to bedzie Wasza 9:30 rano w piątek
No to startujemy podobnieJa o 7:30 stawię się na porodówkę, to może przed 10:00 już dostanę synka. Trzymam kciuki, żebyś od razu zareagowała na oksy, a jak nie, to wedle schematu i Adaś wyjdzie na światło dzienne.
Już coraz bliżejjjjj
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Mi w piatek kolo 9 kazali sie stawić. Ale zanim oksy i wszystko to pewnie do wieczora posiedze. Zreszta zjem sniadanie w domu na wrazie co bo nie wiem kiedy pozniej cos dostane.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia, AISAK Gratuluję maluszków!!!
Behemotka Ja zdecydowanie polecam w płynie. Mi się udało dostać go dzisiaj w hurtowej cenie za 28zł... A tak do to za 45...
Stardust Ja poproszę. Wysyłam zapkę i piszę priv
U nas ten zanoszący płacz małej to na brzuszek raczej. Od jutra odstawiam kawę. Bo ze wszystkich rzeczy tylko to jest najbardziej podejrzane...
Kikut też nam podkrwawia, ale położna powiedziała, że goi się dobrze i używać tylko oktaniseptu. A krwawi tak jak mówi Kamcia przez pampka, bo mała wierzga i zahacza
Behemottka, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
Stardust ja tez poproszę.
-
AJrin wrote:Mi w piatek kolo 9 kazali sie stawić. Ale zanim oksy i wszystko to pewnie do wieczora posiedze. Zreszta zjem sniadanie w domu na wrazie co bo nie wiem kiedy pozniej cos dostane.