X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    kurde ja prawie 1,5 na minusie, a nie wymiotuję :( nawet jak w zeszłym roku roku przygotowywałam się do maratonu to nie zeszłam do takiej wagi.
    jem sporo, tak sądzę. bułka na śniadanie, potem jogurt z płatkami, potem lunch, obiad z M, na kolację jakaś kanapka. w przerwach kawałek ciasta ze szklanką mleka, owoc.

brzuszek mi się troszeczkę zaokrąglił. ale wolałabym, żeby ta waga mi nie spadała.

ciśnienie 100/60 też nie pomaga cieszyć się 'wiosną' :P
    ja mam 2 kg na minusie bez wymiotowania, wiec chyba czasem musi sie tak zdarzac :) brzuszek sie zaokragla, wiec musi byc oki :)

Żabka gratuluje dobrego wyniku! :)

Dzierzba najgorsze juz za Wami, synek rozbrykany w domku najszybciej wroci do normy :)

Anulka, nie martw sie, w razie co zadzwon do lekarza, oceni sytuacje ;)

U mnie pogoda tez jak pod psem, kobieta w pracy mnie zdenerwowala mocno, juz nie mowiac ze od samego rana jej perfumy mnie draznily ze z pokoju uciekalam, ja nie wiem ile musiala tego na siebie wylac, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Powodzenia dla wizytujacych!

żabka04, Ulfenstein lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, ale super ze juz zaczyna chodzic, gratuluje! :D ja powera do sprzatania nie mam, wrecz przeciwnie...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to witam sie z Wami w juz 15 tygodniu :D jupijajej! :D

claudiuszek, haneczka, Dzierzba, Sabina, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka kup sobie syrop homeopatyczny drosetux ???:-)

Pożarlam 3 kawałki ciasta Raffaelo od mamy :-) Mąż zameldował że mu nie smakuje i sama muszę go zjeść:-(

Cukry po obiedzie 107 yeeeee
    Mogę nugetsy z mizeria jeść :-)

Ja też się cieszę że wyniki ok.
    Może ja nie mam cukrzycy a diabetolog lubi mieć władze nad ciężarnymi????? Hahah

Strasznie mnie głowa boli chyba faktycznie problem z ciśnieniem jest:-(
    Na drzemke nie pójdę bo nie mam kiedy sałatkę muszę zrobić tzn warzywa ugotować;-( ale se wymyśliłam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Wstaje... Nieeeee chceeee do praaacyyyy...

Zooooooostannnnnnnn!!!!!!:-)

Behemottka, YvonnElizabeth, mmargol lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Zooooooostannnnnnnn!!!!!!:-)
    Niedobra Ty! Ktoś musi pracować, zeby spac mógł ktoś;)

haneczka, mmargol, żabka04 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia, mmargol gratki z okazji 15tc :-)

Haneczka zazdraszczam wypadu. Zdaj relacje jak tam pobyt jakąś rekomendacja?????
    Należy Ci się jedz odpoczywaj:-) sama w dupe w troki bym zabrała :-)
    Co do kamieni nie mam pojęcia na miejscu ci powiedzą ewentualnie w necie poczytaj może coś piszą.....

mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, lepiej to sprawdź, albo policz, czy przypadkiem dzisiaj nie miałabyś miesiączki. Bierzesz coś homeopatycznego na ten kaszel? Trzymaj się dzielnie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, padam i jest mi źle na duszy, przeszukałam kilka lumpeksów i nic nie znalazłam dla siebie, w jednym co prawda był dział ciążowy, ale spodnie jak dla dzieci kwiatów albo za duże, mam nadzieję że te gatki co czekają na mnie w paczkomacie będą dobre :P
    mam okrutną chęć na chińszczyznę i się tak zastanawiam czy kazać mężowi nadkładać drogi, żeby tylko zaspokoić moją chęć?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    W końcu będziemy musieli powiedzieć o ciąży. ..ja mamy nie mam, z ojcem juz praktycznie nie mam kontaktu, wiec zostali bliskie wujostwo oraz teściowie. Ciotka ma za 13 dni urodziny wiec wyślę jej kartkę ze zdjęciem dzidziusia. Część rodziny juz o wszystkim się dowie. Mam mały problem z treściami (choć teściowej delikatnie mówiąc nie lubię ). Mieszkają daleko (600km)wiec dowiedzą się na odległość. W ciąży z Emilka wysłałam im takie kartki dla przyszłej babci i diadka z wierszykiem oraz do paczki dołączyłam moja naleweczke aroniowa. Teściowa uwielbia a ja w tym roku zapas zrobiłam. Teraz też wyślę flaszunie na świętowanie z okazji dobrych wieści ale nie mam totalnie pomysłu co jeszcze? ?macie jakieś pomysły? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Mnie tu sie kilka osób kojarzyło ze znajomymi z Polski, a najbardziej Foxik, bo mam taka bardzo dobra koleżankę, rudzielca i liskowatą z pewnych przyczyn nomenklaturalnych, ale już ustaliłam, ze zbieżność przypadkowa :). A Foxik to nawet nie wiem, czy ruda :)
    ja jestem mała i ruda :) tzn teraz mam spore odrosty, ale wkrótce wracam do żywego koloru :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Izunia, mmargol gratki z okazji 15tc :-)

Haneczka zazdraszczam wypadu. Zdaj relacje jak tam pobyt jakąś rekomendacja?????
    Należy Ci się jedz odpoczywaj:-) sama w dupe w troki bym zabrała :-)
    Co do kamieni nie mam pojęcia na miejscu ci powiedzą ewentualnie w necie poczytaj może coś piszą.....

Ledwo się męża doprosiłam, żebyśmy gdzieś pojechali, bo już mam dosyć siedzenia w domu (od listopada 2014!!!). On najchętniej by się nigdzie nie ruszał , bo ciągle pracuje, a w weekendy to do teściów, to do rodziców, to święta, to znajomi. I ja go rozumiem, ale mam już kwadratową głowę. :P I dobrze, że się uparłam, bo czeka mnie kolejne 6 miesięcy plus rok. ? O ja cież pierniczę. :P Czasem marzy mi się, żeby pójść za niego do pracy, ładnie się ubrać, popijać kawkę przed komputerem i potem paść "ze zmęczenia" :P
    Hotel nazywa się greno. Powiem, jak było. To jedyny hotel w programie menu bez glutenu w okolicy.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Wstaje... Nieeeee chceeee do praaacyyyy...
    no właśnie, już cię miałam budzić ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, ale wyrwałaś do przodu :D Gratuluję nowego tyg.

mmargol lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nasivin i marimer hipertoniczny, no i inhalacje i maść majerankowa pod nos. Musimy przetrwać pierwsze dni i później będzie lepiej.

Trzymam kciuki za Martynkę. :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny
    W końcu będziemy musieli powiedzieć o ciąży. ..ja mamy nie mam, z ojcem juz praktycznie nie mam kontaktu, wiec zostali bliskie wujostwo oraz teściowie. Ciotka ma za 13 dni urodziny wiec wyślę jej kartkę ze zdjęciem dzidziusia. Część rodziny juz o wszystkim się dowie. Mam mały problem z treściami (choć teściowej delikatnie mówiąc nie lubię ). Mieszkają daleko (600km)wiec dowiedzą się na odległość. W ciąży z Emilka wysłałam im takie kartki dla przyszłej babci i diadka z wierszykiem oraz do paczki dołączyłam moja naleweczke aroniowa. Teściowa uwielbia a ja w tym roku zapas zrobiłam. Teraz też wyślę flaszunie na świętowanie z okazji dobrych wieści ale nie mam totalnie pomysłu co jeszcze? ?macie jakieś pomysły? ?
    Myśmy zadzwonili i była taka radość, ze sami jakaś dziesięcioletnia naleweczki otworzyli:). Nic żeśmy nie słali.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni nie mają takiej nalewki :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Anulka kup sobie syrop homeopatyczny drosetux ???:-)

Pożarlam 3 kawałki ciasta Raffaelo od mamy :-) Mąż zameldował że mu nie smakuje i sama muszę go zjeść:-(

Cukry po obiedzie 107 yeeeee
    Mogę nugetsy z mizeria jeść :-)

Ja też się cieszę że wyniki ok.
    Może ja nie mam cukrzycy a diabetolog lubi mieć władze nad ciężarnymi????? Hahah

Strasznie mnie głowa boli chyba faktycznie problem z ciśnieniem jest:-(
    Na drzemke nie pójdę bo nie mam kiedy sałatkę muszę zrobić tzn warzywa ugotować;-( ale se wymyśliłam :-(

Żabka! Przestrzegam Cię kobieto. Cukier! :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Niedobra Ty! Ktoś musi pracować, zeby spac mógł ktoś;)

Powiało Williamem Shakespearem :D

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się poprosić męża o chińczyka:D
    i jak tu nie tyć? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:27

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ