WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się, może zdążę coś poczytać
Zuzka śpi w kokonie i przy akompaniamencie odkurzacza z yt (szumiś jest za cichy dla niej )
Sarcia u mnie jeszcze się oczyszcza i to tak dość obficie. Podpaska musi być
Ajrin- co to za szpital?! Co oni wyprawiają? Bidulko. Trzymam kciuki za jutro
Macioszczyczka- Zuzka też szybko marznie chwila moment i już ma czkawkę :p
Sarcia- Zuzię też skręca jak się załatwia. Buźka czerwona i widać jak się pręży. Nie wiem jak jej jeszcze mogę pomóc
Ulfe- Ja wczoraj do 12 tak tańczyłam wokół Małej co chwila ryk: jeść, brzuszek, kupa, jeść itd…o 12;30 udało mi się szczęśliwie pójść do toalety
Haneczko okropnie współczuję całej sytuacji. Musisz być wyczerpana
Pestko gratulacje! Trzymajcie się dzielie
Zatkałam dziecię smoczkiem może jeszcze coś doczytam:P
Ja padam na twarz, Mała pół dnia wisi na cycku do tego co chwila pampersy do zmiany jeszcze jej się poulewa albo po prostu stęskni się za matką po minucie spania i jest wrzask! Kocham ją nad życie ale czasami już mam ochotę zatyczki w uszy wsadzić…
bisacz, Sabina, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Foxiku tfu tfu, żeby nie zapeszyć, ale espumisan u Liwki na razie super się sprawdza. Można max 50 kropli w podzielonycjmh dawkach. Ja od wczoraj w sumie podałam 15 kropel, a poprawa ogromna.
Bo ja nie wiem czego sie spodziewać. Spina sie młody jak sie spinał, baki sądzi. -
nick nieaktualny
-
Pestka gratulacje
Och juz tak niewiele nas zostało
Kurde ha to nie wiem ile bym chodzila jeszcze bo ta moja szyja to z tytanu.pestka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie do szpitala za dwa dni musze sie zglosic na kontrolne ktg i ewentualny szpital. Szyjka dluga do kosci ogonowej trudno wyczuwalna. W razie jakby cos sie dzialo jakies skurcze krew to wrocic na sor.
Zobaczyl na wage dziecka i bedziemy oceniani ja i dziecko czy dam urodzic naturalnie...
Mam pytanie do dzis mam l4 a we czwartek mam sie zglosic. Jutro moj lekarz nie pracuje to co mam zrobic aby wydluzyc moze rodzinna przedluzyc czy musze jakos do swojego lekarza szukac i prosic o wydluzenie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy kp każą obserwować reakcje dziecka na to co zje mama.
A po jakim czasie?
Powiedzmy ze wczoraj na kolacje, o 18 zjadłam kebaba z fasola i kapusta, ostra papryka i czosnkiem. Kiedy młody będzie reagował?
Po karmieniu na noc, ok 21-22? Czy może po nocnym ok 2-3? A może dopiero rano?
-
Jest progres znam godzine ciotki cesarki
Jutro o 8 ranojeny ja nie zasne dziś z wrażenia jutro zobacze moje dzieciątko
żabka04, Behemottka, mysza0406, bbeczka91, Madziuuuula, stardust87, bisacz, alinka, Anulka01, haneczka, marta258, agatia, Sabina, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny