X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc cięzka. Mały nie chciał spać i domagał się naszej obecnosci i w końcu wylądował w łozku, ggdzie magicznie uspokoił się dostał cycka i spalismy z przerwami na karmienie w łożku dorołych. Od rana tez cięzk ze spaniem, dopiero poł godziny temun zasnął, ale coś kwęka pod nosem, więc nie wiem, czy to twardy sen. Mial spore trudności, żeby zasnąć i chciał albo byc noszony albo ze mną leżeć w łozku i koniec. Obserwujemy, że wydaje nowe dźwieki i interesuje się kartami kontrastowymi.. Poza tym wydaje mi się, że obdarzył mnie 3 swiadomymi usmiechami, ale mąż mi nie wierzy. czyzby skok rozwojowy 5 tygodna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:20

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    I Ps,
    Tez sie zastanawiam jakbym sobie radziła, jakby młody rodził sie z normalna waga.
    Kurde on teraz wazy 4kg ale mogłam mięśniom dać sie przyzwyczaić do słodkiego ciężaru od raptem 2,4.
    Hihi :P Martyna malusia była bo zaczynałam ją brać na ręce jak miała 1600 jakoś tak (waga spadkowa do 1400) więc rosła rosła więc mięśnie się przyzwyczajały. Teraz niby już 11 kg spokojnie noszę ale rzadko się ją nosi a zwłaszcza w ciąży więc jak Kuba już waży 5400 to mięśnie trochę dostaja po pupie a ostatnio ciągle był by na rękach :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Non stop śpię, męczę się okropnie. Nie jem, odrzuca mnie. Nie wiem jak dalej z kp skoro nie jem. Mam nadzieje, ze Młodemu nie zabraknie:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nakarmiony poszedł na drzemkę ;)
    zaraz naszykuję na szybko jakiś obiad ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dziękuję. Non stop śpię, męczę się okropnie. Nie jem, odrzuca mnie. Nie wiem jak dalej z kp skoro nie jem. Mam nadzieje, ze Młodemu nie zabraknie:(

Pij dużo a powinno być ok!

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiad prawie gotowy i Bąbel się obudził, ma wyczucie skubaniec jeden! :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domku
    Szybko jem 8 się przebieram bo na 15 korepetycje

Piotruś od rana spał
    Właśnie kości kosteczki i chrzasteczki wyprostowal i mniam mniam zrobi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie śpimy, chyba zaraz zrobię sobie kawę żeby nie zasnąć :)
    póki co leży i ogląda karty kontrastowe - będzie trzeba kupić jakąś nową książeczkę, żeby mu się nie znudziły te same obrazi :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połóż mu do góry nogami ;)

Little Red Fox, stardust87 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo a my wczoraj mieliśmy spotkanie z przyszłymi chrzestnymi Kuby, zgodzili się :P Co śmieszne zdecydowaliśmy się na tych samych jakich ma Martyna bo są cudowni. Lepszych nie mogła mieć. A bardzo chcieliśmy z rodziny więc z ulgą odetchnęliśmy oboje będą mieli dobrych chrzestnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, najlepiej brać z rodziny, bo po tym jaki numer wywinęła mi pewna osoba, którą uważałam za bliską mi (a nie spokrewnioną w żaden sposób), nie żałuję że podjęliśmy decyzję o zmianie matki chrzestnej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela, najlepiej brać z rodziny, bo po tym jaki numer wywinęła mi pewna osoba, którą uważałam za bliską mi (a nie spokrewnioną w żaden sposób), nie żałuję że podjęliśmy decyzję o zmianie matki chrzestnej ;)
    Bo tak to jest właśnie z "przyjaciółmi" raz są a raz ich nie ma i nigdy nie wiadomo jak będzie dalej. A rodzina jaka by nie była jest. My wybraliśmy długoletnie małżeństwo.

Little Red Fox lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chrzestną będzie moja przyjaciółka, ale jestem jej w 100% pewna:) i najbliższy kuzyn mojego męża. Nie wiem tylko kiedy chrzciny. Kiedy robicie w ktorym miesiącu życia?

Wzięłam nifuroksazyd i zjadłam troszkę kremu z brokułów z grzankami i troszkę mi lepiej, ale dalej leżę.

Musiałam dzisiaj przyjąć kuriera, grzebał sie niemiłosiernie, Malo nie upadlam mu na ziemię czekając aż się ogarnie. Podparłam ścianę i jakoś dalam rade. Może po zjedzeniu nabiorę troche siły.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz kiedys mowilam, ze uważam iz rodzina to najlepszy wybór ale roznie bywa czasem gorzej sie z rodzina zyje niż z przyjacilmi wieloletnimi. Wiec czasem nie ma wyboru. My juz dawno prsilismy z racji, ze chrzciny sa 11.11.2016 i nie chcielismy na ostatnia chwile zostawiać.
    My już po obiadku maly spal dzis 2 razy po godzinie a teraz zasnął twardo po 2 cycach. Tak dzis slabo je, ze musialam z jednej piersi laktatorem odciagnac. Bo wieszam pranie a mi na podloge cos kapie wiec zdziwiona przecierz pralka odwirowala co tak kapie dopiero po chwili patrze, ze bluzka przemoczona i kapie mi z piersi.
    M cos mowo ze sie podle czuje w pracy mam obawy ze sie rozlozy. Oby nie nas zarazil.
    Haneczko pij jak najwiecej oby szybko Ci przeszło.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, ja ostatni raz rozmawiałam ze swoją przyjaciółką w dniu porodu :(
    a nie jestem osobą, która na siłę utrzymuje z ludźmi relacje. Zdrówka kochana ;)

ja się chyba zaraz przejadę do pepco. Muszę też kupić kilka drobiazgów

• haneczka Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, no pamiętam Twoją historie nieciekawą. Współczuję. Moja przyjaciółka może jest z innego świata ( do szpitala po porodzie kupiła mi elegancji magazyn PANI jakbym sie nudziła :D) ale jest kochana i zawsze za mną. :)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam wspaniałą przyjaciółke ale postawiliśmy na rodzine. Chrzciny dopiero w czerwcu no chyba że teść szybciej zejdzie ze statku

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie może któraś jest zainteresowana sukienka i futerkiem na chrzciny? Rozmiar sukienki 68 a futerka 74 coco clubu ubranka

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:15

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bierzecie coś na włosy ? Ja kumam falvit mama ale chce sobie w grudniu zrobić sombre i chciałam wzmocnić włosy

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2640 2641 2642 2643 2644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ