Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy usg w czwartek. A w poniedziałek szczepienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli gardlo masakra..... :/ i juz nie wiem jakie sposoby stosowac prenalen slabo dziala

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A mnie boli gardlo masakra..... :/ i juz nie wiem jakie sposoby stosowac prenalen slabo dziala
    Isla możesz tez zażywać. Kobiety w ciąży tez moga i od 4 roku zycia mozna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 17:28

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Dziewczyny bierzecie coś na włosy ? Ja kumam falvit mama ale chce sobie w grudniu zrobić sombre i chciałam wzmocnić włosy
    Jeżeli chodzi o wypadanie to nic nie poradzisz. W ciąży włosy sa silne i pięknie rosną a po ciąży niestety musza wypaść

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Łyżeczka wody itlenionej i 50ml wody gotowanej. Plukac gardło. Pomaga. Polecam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wstępie Heneczka duzo zdrówka <3

Broszka dzięki za podpowiedź o apce. Do tej pory zapisywalam w zeszycie karmienia, ale apka zdecydowanie lepsza!

Pochwalę się, dziś była u mnie fryzjerka :) poprosiłam i przyjechala do domu. No i wygladam jak czlowiek. Mam nowy kolor, podciete włosy :) co za radosc :) mimo strasznego zmęczenia z przyjemnością patrzę w lustro :)

A co do chrzcin, to na razie nic nie ustaliliśmy. Nie wiem kiedy zrobimy, na pewno na wiosnę.

martta, haneczka lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka bidulko wracaj do zdrowia!

A ja się nudzę (odpoczywam), bo moje dziecko śpi! Druga drzemka pod rząd...jestem w szoku! Nigdy mu się to nie zdarzało. I wyjścia są dwa - albo czeka mnie bardzo ciężka noc, albo wreszcie śpi tyle ile powinien bo brzuszek mu nie dokucza:) Nie muszę wspominać że wolę tą drug ą opcję :P

haneczka lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Szukajcie innego księdza (?)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na iPhone polecam Baby Tracker.
    Kilku próbowałam i ta wygrała.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domu, okazało się że pepco zamknięte :(
    ale kupiłam sobie szalik i rajstopy na chrzest ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

coooo???? A od koedy to ksiadz ma cos do plwiedzenia na temat wyboru Chrzstnego?? Juz sie w dupach tym klechom poprzewracalo widze. Jesli Twoj brat ma bierzmowanie a ocaywiste ze pewie m to ksiadz nie ma nic do gadania. Juz ja bym mu do sluchu powiedziała !!

wybaczcie te emocje ale gotuje sie we mnie jak czytam takie cos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis wyruszylam w poszukiwajiu plaszcza i kozakow na zimowo jesienna aure oblecialam , nostwo sklepow i spodobal mi sie az jeden plaszcz w Volcano i jedne kozaki Lasocki, a niby wielki wybor uhum ciekawe gdzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy chrzciny robić na wiosnę jakoś, na razie nie wiem kiedy

A ja byłam dzisiaj u lekarza, pochwalił ze ładnie schudłam :D i ustalilam ze zakładamy wkładkę na 3 lata. Za miesiąc wizyta, zrobimy posiew i jak będzie ok to zakładamy :) mam nadzieję ze to dobra decyzja i nie wpłynie potem na starania o kolejnego malucha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się pewnie wykłócała :/
    ja się trochę bałam gadania na temat chrztu u mnie, bo mąż jest katolikiem, a ja luteranką i Filip będzie chrzczony u mnie. Jak braliśmy ślub musiałam podpisać papier że dzieci będą katolickie, a mąż że dołoży wszelkich starań żebym nie przeszkodziła w katolickim wychowaniu. Jak widać nic z tego nie wyszło o.O

ale mąż od samego początku zaznaczał, że dzieci będą u mnie w kościele, a swojemu księdzu musiał powiedzieć co innego, inaczej by dyspensy na ślub nie dostał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko modle sie zeby nie rozbujala ta infekcja...boje sie o maluszka zeby nie byl chory :( bo mnie gardlo napieprza i glowa.... ehhh pieprzona jesienna aura i nagle zimno :/ glowa mnie boli wsielam paracetamol, nie moge nawet sliny prselknac bo taki bol zaraz pojde porobie te plukanki co pisalyscie

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na iPhone polecam aplikacje Baby Tracker.
    Kilku próbowałam i ta wygrała.

Pytanie jest: od noszenia gondoli bolą mnie plecy. Nie kręgosłup, tylko waśnie plecy. Na dole po prawej, najbardziej przy pochylanie.
    Czym można smarować?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:15

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Z tego co mi wiadomo to jeden rodzic chrzestny musi być "porządny "
    U mnie tak było -chrzestny Emilki miał ślub kościelny ale chrzestna to panna z dzieckiem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    To ja chyba ostatnia zrobię chrzciny, bo planuję dopiero w maju na rocznicę ślubu, dwie pieczenie na jednym ogniu.

Ulfe, Babeczka ja w ogóle zapomniałam o tych przesiewowych. Dopiero mi o tym przypomniałyście. Ale jak nic nie przyszło to chyba mogę znowu zapomnieć.

Mam pytanie! Z góry przepraszam za opisy. Powoli kończy mi się okres połogu, no i cały czas coś tam się pojawiało, ale ledwo brudziło wkļadkę, a od dwóch dni jest dużo więcej, potrzebna podpaska i krew jest czerwona ze śluzem, ale taka czerwona. Powinnam się martwić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już w łóżku, Maleństwo śpi ;)
    pewnie zaraz skorzystam z okazji i też się położę.

‹‹ 2641 2642 2643 2644 2645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ