WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A mnie boli gardlo masakra.....
i juz nie wiem jakie sposoby stosowac prenalen slabo dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 17:28
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Dziewczyny bierzecie coś na włosy ? Ja kumam falvit mama ale chce sobie w grudniu zrobić sombre i chciałam wzmocnić włosy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa wstępie Heneczka duzo zdrówka
Broszka dzięki za podpowiedź o apce. Do tej pory zapisywalam w zeszycie karmienia, ale apka zdecydowanie lepsza!
Pochwalę się, dziś była u mnie fryzjerkapoprosiłam i przyjechala do domu. No i wygladam jak czlowiek. Mam nowy kolor, podciete włosy
co za radosc
mimo strasznego zmęczenia z przyjemnością patrzę w lustro
A co do chrzcin, to na razie nic nie ustaliliśmy. Nie wiem kiedy zrobimy, na pewno na wiosnę.martta, haneczka lubią tę wiadomość
-
Haneczka bidulko wracaj do zdrowia!
A ja się nudzę (odpoczywam), bo moje dziecko śpi! Druga drzemka pod rząd...jestem w szoku! Nigdy mu się to nie zdarzało. I wyjścia są dwa - albo czeka mnie bardzo ciężka noc, albo wreszcie śpi tyle ile powinien bo brzuszek mu nie dokucza:) Nie muszę wspominać że wolę tą drug ą opcjęhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia
coooo???? A od koedy to ksiadz ma cos do plwiedzenia na temat wyboru Chrzstnego?? Juz sie w dupach tym klechom poprzewracalo widze. Jesli Twoj brat ma bierzmowanie a ocaywiste ze pewie m to ksiadz nie ma nic do gadania. Juz ja bym mu do sluchu powiedziała !!
wybaczcie te emocje ale gotuje sie we mnie jak czytam takie cos -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy będziemy chrzciny robić na wiosnę jakoś, na razie nie wiem kiedy
A ja byłam dzisiaj u lekarza, pochwalił ze ładnie schudłami ustalilam ze zakładamy wkładkę na 3 lata. Za miesiąc wizyta, zrobimy posiew i jak będzie ok to zakładamy
mam nadzieję ze to dobra decyzja i nie wpłynie potem na starania o kolejnego malucha.
-
nick nieaktualnyja bym się pewnie wykłócała
ja się trochę bałam gadania na temat chrztu u mnie, bo mąż jest katolikiem, a ja luteranką i Filip będzie chrzczony u mnie. Jak braliśmy ślub musiałam podpisać papier że dzieci będą katolickie, a mąż że dołoży wszelkich starań żebym nie przeszkodziła w katolickim wychowaniu. Jak widać nic z tego nie wyszło
ale mąż od samego początku zaznaczał, że dzieci będą u mnie w kościele, a swojemu księdzu musiał powiedzieć co innego, inaczej by dyspensy na ślub nie dostał -
nick nieaktualnyJa tylko modle sie zeby nie rozbujala ta infekcja...boje sie o maluszka zeby nie byl chory
bo mnie gardlo napieprza i glowa.... ehhh pieprzona jesienna aura i nagle zimno
glowa mnie boli wsielam paracetamol, nie moge nawet sliny prselknac bo taki bol zaraz pojde porobie te plukanki co pisalyscie
-
Na iPhone polecam aplikacje Baby Tracker.
Kilku próbowałam i ta wygrała.
Pytanie jest: od noszenia gondoli bolą mnie plecy. Nie kręgosłup, tylko waśnie plecy. Na dole po prawej, najbardziej przy pochylanie.
Czym można smarować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
To ja chyba ostatnia zrobię chrzciny, bo planuję dopiero w maju na rocznicę ślubu, dwie pieczenie na jednym ogniu.
Ulfe, Babeczka ja w ogóle zapomniałam o tych przesiewowych. Dopiero mi o tym przypomniałyście. Ale jak nic nie przyszło to chyba mogę znowu zapomnieć.
Mam pytanie! Z góry przepraszam za opisy. Powoli kończy mi się okres połogu, no i cały czas coś tam się pojawiało, ale ledwo brudziło wkļadkę, a od dwóch dni jest dużo więcej, potrzebna podpaska i krew jest czerwona ze śluzem, ale taka czerwona. Powinnam się martwić? -
nick nieaktualny