WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina, u Emilki wygląda to tak, tylko w rzeczywistości te łupki w brwiach są bardziej żółte:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5589dcb4271.jpg
EDIT:Terz widzę, że zdjecie ma taką jakość, choćby było robione kalkulatorem, albo telefonem stacjonarnym
Ja dziś wieczorem wypróbuję spray z Baby Cup. Jutro mamy wizytę u pediatry, więc tak czy inaczej poproszę o skierowanie do dermatologa, bo jej problemy skórne zaczynają mnie przerastać. Trądzik w ogóle nie schodzi, wręcz przeciwnie zajmuje coraz to nowe obszary(już cała owłosiona część głowy jest w wypryskach, coraz więcej zaczyna ich być na ramionach, dekolcie, karku i uszach).
Na domiar wszystkiego, mąż mnie tak wkurza, że najchętniej wysłałabym go w kosmos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 14:17
-
nick nieaktualnyHejo. U nas mała w nocy śpi dobrze, ale w dzień to max godzinkę.
Dzisiaj wyciągałam swoje rzeczy w piwnicy... Przerażają mnie te serokie biodra! Trzeba mocniej ćwiczyć.. I ta skóra jeszcze taka luźna. Ble..
U nas krostki na buzi pojawiły się jak pokusiłam się na garść orzeszków ziemnych.
A co do pieluch to mamy ostatnie 3 paczki LIDLOWYCH 1 i przechodzimy na 2(na noc pampek zielony)
Hanka główke podnosi jak ją trzymam na rękach na brzuszku lub jak lezy na moim brzuchu. Inaczej się nieziemsko wścieka i wbija głowę w kanapę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj wlasnie tez ma takich krostek rozowych pelno i sie zastanawialam czasami czy przegrzany nie jest, chociaz gdubo go nie ubieram bo kaftanik i śpioszki iskarpetki bawelniane i po domu nic wiecej hmm...
Matko a ja dalej zdycham glowa mnie boli, ale temperatudy na szczescie nie mam w dalszym ciagu gardlo zawalone i ogolne otepienie....ehhh ...to ponarzekalam...
Teraz krasnal spi , ja lezei ogladam tv a tesciowa gotuje obiad -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Moj wlasnie tez ma takich krostek rozowych pelno i sie zastanawialam czasami czy przegrzany nie jest, chociaz gdubo go nie ubieram bo kaftanik i śpioszki iskarpetki bawelniane i po domu nic wiecej hmm...
Matko a ja dalej zdycham glowa mnie boli, ale temperatudy na szczescie nie mam w dalszym ciagu gardlo zawalone i ogolne otepienie....ehhh ...to ponarzekalam...
Teraz krasnal spi , ja lezei ogladam tv a tesciowa gotuje obiad
Zależy jak ciepło masz na chacie.
Ka też tak ubieralam.
A teraz body długi rękaw,polspiochy czasami skarpetki założę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabko, Emilka jest w domu w body na długi rękaw+cieniutka bluzeczka(bez bluzeczki miała skostniałe ręce), na dupce cienkie leginsy+skarpetki, kilka dni temu obniżyliśmy temp. w domu z 23 na 21st. i poprawy nie widać, wręcz tak jak pisałam, ciągle się to dziadostwo rozprzestrzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja robi koło 10 kup dziennie, jest tylko na kp. Ostatnio znowu są zielone, ale też od 2 dni ją strasznie boli brzuszek i co 3 godziny wczoraj mieliśmy płacz i bączki bolesne. Serce mi się krajało
I zaczęłam od wczoraj dawać trochę espumisanu przed każdym jedzeniem i myślę że od tego te zielone kupy. Bo jak espumisanu nie było to były normalne, a teraz znowu. I robią się wodniste
Tak myślę, czy to nie wina tego co jadłam. Albo to moje domowe ciasteczka owsiane, albo makaron z sosem pomidorowym.
Krostki na buzi też mamy, raz bardziej wyraźne raz mniej. I nie wiem nad tym czy to właśnie trądzik czy też reakcja na jedzenie.
I ulewa mi też po każdym jedzeniu i teraz myślę czy to nie zapalenie ucha może? Bo zatkany nosek też mamy i katarkiem takie gile wyciągamy że nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 15:38
-
nick nieaktualny