X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corka na szczescie ospe miala w zeszlym roku roku w grudniu przed swietami z przedszkola przyniosla dobrze ze juz ma to za soba to mi do somu juz nie przyniesie ") :)

U mnie drugi dzien tesciowa od rana malego pipnuje a mi kaza lezec w lozku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, leż w łóżku i korzystaj ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Ja wiem że te nasze dzieciaczki lubią oszukiwać i ćwiczą na nas :) ale to nie to samo -niestety
    Mój I tak na kanapie a przecież powinien na płaskim i twardym -na podłodze. Ale wiem ze później się do tego przekona

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstal od 10 spał teraz cycek i jedziemy do lekarza

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój śpi już ponad godzinę, idzie na rekord dzisiaj ;)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Mój też ma drzemkę nie spał od 8 i zasnął o 11:30 :P jeszcze dwóch tygodni nie ma i zaczyna nie spać w dzień :) z jednej strony się cieszę ponieważ w nocy będzie spał.
    U mnie dziś gulasz. Mam pytanie czy Wy pilnujecie się z jedzeniem. ????
    Ja nie bardzo :/
    Jak jadłam 'ryż i wode' to młody miał problemy z brzuszkiem. Jak zjadłam pizzę to tez.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja bym chińczyka zjadła o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja unikam ciężkich potraw, bo i tych które ewidentnie nie służą synowi. No sos pomidorowy czy kawa. Bo potem i brzuszek boli i kupka się zieleni ;)

Mój śpi nadal. Posprzatalam gore, został mi nasz pokój, ale nie wjade tam teraz z odkurzaczem ;) czas na herbatkę :)

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, czy moje dziecko musi mieć wszystkie przypadłości noworodkowe? Rumień noworodkowy był, trądzik jest, kolki są, to mi się ciemieniucha przypałętała. Najgorsze jest to, że sądziłam iż sucha skóra w linii brwi spowodowana jest trądzikiem niemowlęcym, a z tego co czytam opisy i oglądam zdjęcia to też ciemieniucha. Taka ze mnie matka roku :/

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbabeczka hamuluj. Już matka roku. Mój też ma taką suchą skórę na brwiach i czole. I mówisz że to ciemieniucha? Muszę to obejrzeć. Ja myślałam że mu się po prostu skóra luszczy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka, nam na ciemieniuchę pomógł olejek z ziajki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro z malym ide rano na 1 wizyte do pediatry i starszaka biore na bilans 4 latka przy okazji, zobaczymy co powie na ten tradzik na buzi i na te problemy z brzuszkiem

• Sophia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Sophia wczoraj czytałam artykuł jakiś że temperature zbijamy paracetamol a nie podajemy ibufen,ibum itd.

Dziękuję dziewczyny za odzew uspokoiliscie mnie bo już się bałam że Robcio podplapie a to byłby już koszmar:-(

Odstawilam bobotic (odmiana sab simplex) wyprowadziłam 1 miarke tylko nowego mleka bebilon comfort i narazie odpukac dziecko już tak nie krzyczy,wije się,prezy itd.
    Zobaczymy jeszcze w dzień.
    wiedziałam że coś tam wiedziałam ;) dobrze, że sprawdziłaś ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zła matka ze mnie,
    trzeci dzień z rzędu zapominam mojemu dziecku obciąć paznokcie jak śpi :/
    ciekawe czy się zorientuje jak spróbuję to zrobić teraz?? o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to nadal chrapie na kanapie :) ale na brzuszku
    Ja ogarnelam finanse -w końcu. Bo porzadki mogą zaczekać ale to już nie
    Nawet zjadłam -znalazłam w lodówce dżem :)

Angela
    Trzymam kciuki

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obcinam paznokcie bez spania -ale zła matka rzadko to robi :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na ciemieniuche używamy olejek do kapieli z ziaji, używamy do każdej kapieli i nie mamy problemu

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia,u mnie z tym problem, bo wyrywa łapki, a przedwczoraj się podrapał do krwi :(
    przez tą dziką noc kompletnie pory karmienia się nam rozjechały, ciekawe o której go wykąpiemy, bo się przyzwyczaił że po dostaje butlę i idzie spać...

• Sophia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po przygodach z synem kiedy to nic jeść nie mogłam bo królewicz wił się w stękach obawiałam się znacznie karmienia królewny. Jej za to nic nie szkodzi. Na prawdęnic- już takie rzeczy jadłam, że aż sama się dziwie.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam w końcu biżuterię którą ściągnęłam na cc :D

Na ciemieniuche u Emisi używałam tej olejek w psikadle z rossmanna. A było z tym ciężko bo duży obszar w gęstych długich włosach. Wyczesywalam grzebieniem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2651 2652 2653 2654 2655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ