WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja corka na szczescie ospe miala w zeszlym roku roku w grudniu przed swietami z przedszkola przyniosla dobrze ze juz ma to za soba to mi do somu juz nie przyniesie ")
U mnie drugi dzien tesciowa od rana malego pipnuje a mi kaza lezec w lozku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
esmi wrote:Mój też ma drzemkę nie spał od 8 i zasnął o 11:30
jeszcze dwóch tygodni nie ma i zaczyna nie spać w dzień
z jednej strony się cieszę ponieważ w nocy będzie spał.
U mnie dziś gulasz. Mam pytanie czy Wy pilnujecie się z jedzeniem. ????
Jak jadłam 'ryż i wode' to młody miał problemy z brzuszkiem. Jak zjadłam pizzę to tez.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa unikam ciężkich potraw, bo i tych które ewidentnie nie służą synowi. No sos pomidorowy czy kawa. Bo potem i brzuszek boli i kupka się zieleni
Mój śpi nadal. Posprzatalam gore, został mi nasz pokój, ale nie wjade tam teraz z odkurzaczemczas na herbatkę
-
Kurde, czy moje dziecko musi mieć wszystkie przypadłości noworodkowe? Rumień noworodkowy był, trądzik jest, kolki są, to mi się ciemieniucha przypałętała. Najgorsze jest to, że sądziłam iż sucha skóra w linii brwi spowodowana jest trądzikiem niemowlęcym, a z tego co czytam opisy i oglądam zdjęcia to też ciemieniucha. Taka ze mnie matka roku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Sophia wczoraj czytałam artykuł jakiś że temperature zbijamy paracetamol a nie podajemy ibufen,ibum itd.
Dziękuję dziewczyny za odzew uspokoiliscie mnie bo już się bałam że Robcio podplapie a to byłby już koszmar:-(
Odstawilam bobotic (odmiana sab simplex) wyprowadziłam 1 miarke tylko nowego mleka bebilon comfort i narazie odpukac dziecko już tak nie krzyczy,wije się,prezy itd.
Zobaczymy jeszcze w dzień.dobrze, że sprawdziłaś
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny