WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój też drzemie, choć jak go odłożyłam zaczął stękać
bałam się że nic z tego nie będzie, ale póki co się uspokoił...
czasem mam wyrzuty sumienia, że jak jest źle to śpi przy mnie wtulony i czy będzie potrafił w przyszłości sam zasypiał, a z drugiej strony, skoro mu ten spokój i bijące serce pod uszkiem potrzebne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydostał mleko i chyba będzie spał, ale nie mówię na głos żeby nie zapeszyć
musiałam pochować kilka ciuszków, z których wyrósł
ostatnio teściowa stwierdziła, że mam schować je na strych, to będą dla drugiego dzidziusia, a czy ktoś przede wszystkim spytał mnie czy chcę więcej dzieci? Zauważyłam, że coraz częściej inni podejmują za nas decyzję na temat rodzeństwa. A ja je chowam dla koleżanek lub na sprzedaż, ewentualnie pewnego dnia zawiozę je do szpitala na oddział noworodków
edit. nie śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:40
-
Mój tez spał od 5 do 8. Cóż to za dziwne prawidłowości.
W stolicy ładne słońce, choć zimno. Ale spacer zrobiliśmy - zanieśliśmy tacie obiad, bo fujara zapomniał
Teraz jemy i pierdzimy. Naraz. Piękne to jest
Oczywiście kurier co miał być po 13, wpadł teraz, w środku karmienia
Jak zgarnęłam młodego do pionu to beknął jak staryczyli umie!
Rano po tej ósmej taki był grzeczny
Oglądaliśmy książeczki, opowiedziałam bajkę, a potem tańczyliśmy do Malenczuka i Waglewskiego. W trakcie 5 piosenki okazało sie, ze tańczę sama, bo mi partner usnął
Pierwsza połowa dnia na plus.
Zobaczymy jak drugasarcia123, Sabina, Madziuuuula, Anulka01, stardust87, martta, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój usnął sam! tzn hipcia odpaliłam, ale śpi!
przegrzebałam ubranka, niektórych nie założy ani razu, bo jak do nich dorośnie to pora roku nie będzie się zgadzała, ale schowam i zapomnę, żeby żal nie było
wrzesień miał być ciepły (i był), dziecko miało być duże (nie było)AJrin lubi tę wiadomość
-
Mój też ma drzemkę nie spał od 8 i zasnął o 11:30
jeszcze dwóch tygodni nie ma i zaczyna nie spać w dzień
z jednej strony się cieszę ponieważ w nocy będzie spał.
U mnie dziś gulasz. Mam pytanie czy Wy pilnujecie się z jedzeniem. ???? -
nick nieaktualnyja swojego będę męczyć jak się obudzi, trzeba gimnastykę na brzuszku zorganizować, siedzę w salonie, Mały w sypialni, mam nadzieję że śpi na prawdę, a nie udaje
edit. tylko pół godziny drzemał, normalnie rekord dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:30
-
nick nieaktualnykamcia, mój woli ćwiczyć podnoszenie główki u mnie na brzuchu. Chyba idzie mu to coraz lepiej, choć podobno nie ta dobrze jak rówieśnikom
ok, nie idę od razu do sypialni, chyba nic złego się nie dzieje, choć jest cicho. Sypialnia mam za ścianą i otwarte drzwi do niej, sprawdzę tylko dyskretnie czy sobie przypadkiem nie zatkał dzióbka głową misia