WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bisacz
Ja kupiłam pieluszke do pieluchowania
Ale reklamy nie robie
W teorii powinniśmy kupić teraz większą ale to już CHYBA odpuszczę
A może mam jeszcze po Emilce? Nie wiem gdzie szukać
Pomysl
Dziecko się przyzwyczaja
I tak szczerze -z pieluchowaniem jest tak jak z rehabilitacja -rodzice w domu opuszczają a lekarz i tak ich chwali za postępy. I odwrotnie - można robić wiele i tak nie ma poprawy
Ja przeboleje jeszcze te 4 tyg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia
no wlasnie zadnej litery przy tym nie ma tylko II wg Graffa i nic wiecej hmm..., a no to jak bode do pediatry w poniedzoelek (mialam isc dzis amjak dzaonilam rano dzieci rejesteowac to sie okazalo ze ma urlop) to jej powiem o tym skierowaniu, bo ze szpitala dostalam tylko na kontrolne badanie sluchu..
a ja o tym pieluchowaniu szerokim to nie mam pojecia co to jest ani jak to sie robi i przez ile czasu, taz to jestem na maksa wkurzona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Dziękuje bardzo Kamciu, przemyślę
Sarcia my mieliśmy skierowanie na osobnym druku przy wyjściu ze szpitalabisacz lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:Kamciu
mamy kontrole za miesiąc
lekarz mówi, że wszystko ok ale zaleca pieluchowanie i bądź tu mądry
Czyli tak profilaktycznie
U nas za pierwszym razem usłyszałam "fatalnie "
A teraz " tępy kąt " ale to nawet na zdjęciu widać
No i odwodzenie lewej nózki gorsze
Ale z tym da się żyć
U Emilki 1 b było wielkim sukcesem (z 2c)
Rodzic niech decyduje
A są różni rodzice różni lekarze i różne dzieci.
-
nick nieaktualnyDziski zam podpowiedzi tak zrobie. W poniedzialek ide do pediatry to wezme ten wypis i jej pokaze niech plwystawia mi odpowiednie skierowania. I w spitalu oni od razu umowia czy tez sie czeka a jakis smiesznych kolejkach ? Wiecie moze ?
Ale jestem na kaksa wkur..... ze o tak waznych rzecasch w szpitau mnie niempoinformowali tylko wpisali sobie wmkarte wypisowa i w dupie maja...ekstra..dobrze ze mamy to forum ip poruszane sa rozmaite tematy tym samym zaraz na to zwrocilam uwage, a gdyby nie to bym byla w ciemnej dupie bo tez wtum moja wina nie studiowalam dokladnie wypisu malego -
W teorii ta Żabka to jest bardzo bardzo szerokie rozstawienie nóżek z kolankami powyżej bioderka
Ale nie może być za szeroko
To dość nie naturalna dla mnie pozycja ale na brzuszku pilnuje ciągle (by miało to sens )
No ale moje dzieci zabkowo się nie układają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia u nas kolejek nie ma badanie trwalo króciutko, dłużej trwało prywatnie bo z Martyna miałam podobna sytuację bo ona wyszła późno ze szpitala i zanim bym dostala skierowanie później umowila wizytw to by minęło wiec poszliśmy z nia prywatnie
-
nick nieaktualnyNo jajuz dzis bym go zarejestrowała ale wczesniej niz skierowania w reku nie mam to mnie nie zapisza, coz musze czekac so poniedziałku
kurde mam nadzieje ze z tymk bioderkami nic zlego nie bedzie
P.s przy bliznie z boku na samym koncu lewej steony mam jeszcze qyxzuwalne zgrubienie nie az takie duze moze ze 2 cm ale boli mnie w tym miejscu hmmm ma ktos podobnie ?? Bo wizyte u gina kontrolna mam 7.11 -
nick nieaktualnyWitam się choć na chwilkę.
Angela nareszcie!!!!
Szalej kobieto:-)
U nas hardcor wczoraj.
Od 18 do 23:30 miałam okropna jazdę z juniorem.
To musiały być kolki:-(
Działa szum suszarki, ciepła pieluszka na brzuszku na niego.
Jadł cyce i na przemian do tego butla po maks 50ml
Bekal, pierdziele,była kupa żółta ,prezyl się i spał w tym czasie maks 1h
Caly czas na rękach, nawet wózek nie pomógł miałam wrażenie że garb mi zaraz wyrośnie:-(
O 23:35 nastała bloga cisza chyba się wymyśliłam
Usnal i wstał o 5:30!!!!!!
Teraz wiem jak to jest pospac tak długo ale to zasługa pewnie ze po południu nic nie spał.
Obalil dwa cyce do 6 (niszczenie nie zwymiotowal) i wstał o 9
Więc dziś mogę powiedzieć że pospalam.
Teraz właśnie drzemke ma synek a ja córkę ogarnęłam już drugi raz z tymi krostkami.
Dziś ich jest jeszcze więcej a stare robią się już z białym płynem.
Wczoraj miałam z niej ubaw z drugiej strony było mi jej szkoda chodziła i się opierała wszędzie plecami jak kotka bo nie pozwalam jej drapac pazurkami
Kupiłam delicol.
Ile podajecie swoim dzieciom?
Mam nadzieję że coś pomoże.