WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamusie. Wracam do żywych. Spałam dzisiaj z Tomkiem do 11, bo nadrabiałam ostatnie dwie noce i wczorajszy dzień. Młody w nocy po karmieniu zamiast zasypiać od 2 dni pręży się i płacze jak go odkładam, wiec marnuje średnio 1,5-2 godziny snu na jedno karmienie w nocy. Juz o 6 mam pobudkę, bo mąż szykuje starszego synka do żłobka i w domu jest gwarno. Wczoraj od tej 6:00 do 11:00 Tomek jak na złość nie zamierzał spać, plakal i wydziwiał. Baterie sie wyczerpały w kołysce a bez wibracji ani rusz. Jak w końcu padł to miałam aż 3,h na zjedzenie czegoś, pranie i umycie podłóg, bo się kleiły już. Potem resztę dnia znów nie chciał spać. Dziś w nocy znów świrował ale chociaż rano dał sie wyspać rozbójnik jeden. Nieźle już byłam sfrustrowana wczoraj. Zła matka:P
Dziś słońce. Ubieram sie i na spacer. Obiad zrobi sie sam. Pierdzielę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Dobrze ze jest chociaż sposób na bóle brzuszka. I życzę wam żeby nie było powtórek
Dziękujemy.
To jest straszne patrzeć jak dziecko cierpi a ty matka nic nie możesz zrobić.
Bs włączyć głupia suszarkę.
Ale dlaczego muszą tak cierpieć????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 12:48
-
nick nieaktualnyNo to oje dziecko w dzien jak nie spi 2 godzinh tojest dobrze on sie tylko naje i spac idzie
w nocy wstaje 2-3 razy, chociaz ostatnio budzeniem sie co 45 minut ez dal mi popalic, a w nocy ja od karmienia dk polozenia sie tozstrace godzine, bo zanim go nakarmie , poloze , pzebiore i sciagne poakrm to tyle zedzie, wolala bym zeby to spanie w dzien zamienil na spanie w nocy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny