WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy po wizycie u lekarza maly wazy 4550 gram
!
ogolem wszystko ok, lekarka mowi ze wit k juz sie dzieciom nie podaje bo byla w wawie na kongresie lekarxy i tylko wit d dawac ale nie suplementy dostepne w aptece tylko wit d lek na recepte, zapisala mi jakis lek na kolki dla malego i espumisan tez moge w razie co
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBilans 4latka z cora tez zaliczony wszystko dlbrze cora mierzy 108 cmi wazy 20 kg reszta wszystko ok
A dostalam tez skierowanie na obserwacje tych bioder do poradni ortopedycznej z malym zaraz musze ram dzwonićkamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja podaje w kapulkach bo innej nie dostałam a w aptece powiedzieli ze w kropelkach to wieksza dawka.
A z tym skokiem rozwojowym to liczy sie skonczyony tydzien czy zaczety?
Bo niby w 5 tygodniu ale to po skonczonym 4 czy jak 5 sie skonczy?
A u nas w zwiazku ze mlody przenoszony 14 dni to niby liczymy 2 tygodnie predzej wiec ja juz sama nie wiem czy juz mamy skok dlatego taka maruda i wiecznie wisi na cycu czy jeszcze nas to czeka. -
nick nieaktualnyKamcia wy tez pieluszkujecie Piotrusia?
Dobrze ze maz nie wyjeżdża.
Żabciu rób usg... U nas wyszło ze trzeba pieluszkowaniu wiec lepiej teraz niz kiedyś ma sie męczyć ...
Dziewczyny a może znacie się na bankach.Moja mama chce otworzyć konto wnukowi tak żeby procentowało a jednocześnie żeby wrzucać tą kasę. Pko nie ma takiej oferty:( -
Ajrin, tez ostatnio cześciej dwie ręce zajęte przy karmieniu
U nas ortopeda powiedział, ze gdyby nie odgórne zalecenia, ze wszystko dzieci maja mieć usg, to by skierowania nie dawał, bo jest wszystko ok.
A tak to mamy wszystkie 3 usg (bioderka, brzuch, głowa) w środę wieczorem.
Dzień pobrali młodemu morfo. Był dzielny!
W piątek mamy szczepienie.
Niezły tydzień. -
nick nieaktualnysarcia ja nadal myślę nad tymi szczepionkami. Ale chyba zrobię 6w1 najpierw, potem po 2 tygodniach rota + pneumo, a meningo może za pół roku. Nie chce aż tak dużo na raz robić
Ksosia my założyliśmy w pekao s.a., oprocentowanie 1,5% w skali roku. Są dwa minusy, po pierwsze musisz mieć tam konto które niestety jest płatne chyba że przelejesz raz w miesiącu 500 zł (może być w tą i z powrotem na Twój rachunek) i po drugie miesięcznie możesz wypłacić z tego konta około 4 tys. zł. Więc jak masz na koncie więcej i nagle potrzebujesz gotówki no to jest problem -
nick nieaktualnyNo wlasnie ja tym 6w1 zaszczepie malego, rota nie szczepie w ogole a nad reszta sie zastanowie bo x0corki na to w ogole nie szczepilam tylko wtedy jeszcze tymi 5w1 ani menigo ani pneumo lmale pediatra mimpowiedziala ze corke na menogo, tez mozna zaszczepic tylko po co 4 letnie dziecko na to szcaepic hmm? Nie chce przesadzac z tymi szczepieniami.
a u nas na te bioderka termin dopiero na 13.12 czy na takie wizyty chodzi sie tez prywatnie bo ja nie bede czekac tyle czasu z nim bez jaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny