WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Ja nie dostałam nawet nic nie gadał o bioderkach a ja z tego wszystkiego zapomniałam.
No to chyba nic nie szkodzi jak później trochę zrobimy to usg?
A na wypisie jest zalecenie kontroli 4 -6 tyg. Ja mam Małego w szpitalnej przychodni tam gdzie rodzialam, wiec o żadne skierowania się nie martwię, bo pediatra daje bez problemu. Tylko czasem trzeba przypomnieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bioderka w 6 tygodniu mają już jakiś określony kształt. Na początku wszystko jest fizjologiczne, z czasem się kształtuje. Po dłuższym czasie utrwala (do kostnienia )
Kiedyś mamy porównywaly faldki na nóżkach dziecka. O dziwo nadal są tacy lekarze którzy badają ręcznie i oglądają -czyli na oko diagnozuja. Takich unikamy. Usg to już standard -
nick nieaktualnymy na usg idziemy za tydzień. Też musiałam prosić pediatrę o skierowanie.
moja po położeniu na brzuszku walczyła 15 minut i usnęła, a śpi już 2 godziny (3 godziny temu jadła). ciekawe kiedy się obudzi...
i udało mi się zarezerwować wczasy! na początku czerwca lecimy na Minorkężabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW każdym razie teraz się pochwalę, urodziłam ślicznego, zdrowego synka, jakby skórę ściągnął z tatusia. Jest cudowny, pięknie je cycusia, ma super apetyt, jestem ciekawa ile waży.
My idziemy na bioderka dopiero 30 listopada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 12:52
żabka04, bisacz, alinka, Sabina, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie pieluchuję, zobaczę co wykaże kontrola
Żabko mój też się drze na brzuchu ale staram się go przetrzymać chociaż ze 3 minutki przed jedzeniem
Kamcia dobrze, że ci męża nie "zabrali", ja czekam na swoich chłopaków jak nigdy
zastrzegłam mężowi, że teraz zero nadgodzin bo sama w domu oszaleję