WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kamciu to chyba podobnie ma Antoś.
Alinka, fox a możecie wpłacac tyle i kiedy chcecie czy określoną kwotę. No i czy możecie wybierać jako opiekunowie ale konto jest dla dziecka i na dziecko?
kamcia, mój przybiera całkiem sporo, jest uroczą pyzą, nie to co jego matka, która ledwo dobijała do 3 centylaale wg tabelki producenta i tak zjada mniej niż przeciętne dziecko. Jednak pół kilo w dwa tygodnie to dość sporo? Choć pewnie będzie powoli stopował z tym szybkim przyrostem
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kamciu to chyba podobnie ma Antoś.
Alinka, fox a możecie wpłacac tyle i kiedy chcecie czy określoną kwotę. No i czy możecie wybierać jako opiekunowie ale konto jest dla dziecka i na dziecko?
można wpłacać ile się chce i kiedy się chce
konto jest ogólnie na dziecko, a my jako dodatek. Tam jest jakieś ograniczenie do 13 roku życia dziecka, ale nie pamiętam z głowy o co chodziło -
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Ajrin, tez ostatnio cześciej dwie ręce zajęte przy karmieniu
U nas ortopeda powiedział, ze gdyby nie odgórne zalecenia, ze wszystko dzieci maja mieć usg, to by skierowania nie dawał, bo jest wszystko ok.
A tak to mamy wszystkie 3 usg (bioderka, brzuch, głowa) w środę wieczorem.
Dzień pobrali młodemu morfo. Był dzielny!
W piątek mamy szczepienie.
Niezły tydzień. -
Madziuuuula wrote:Ja szczepię jednego dnia na wszystko ( 6 w 1, meningo, pneum i rota )
moja pediatra jest za..teraz juz sama nie wiem
Znajoma tez tak szczepila i było ok -
Sophia wrote:ulfe gdzie robisz te usg??
I pani mnie umówiła na 3 wizyty pod rząd.Sophia lubi tę wiadomość
-
Kamcia ogólnie nikt się mnie nie pytał jak było w rodzinie.Ale kuzynka tez miała problemy, wiec na pewno są podstawy do obaw. Ale jedno usg nic niepokojącego nie wykazało, ale to było w drugiej dobie życia. U nas w szpitalu po prostu tak robia.Teraz ten sam lekarz będzie robił usg.
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:W medicover na wilanowie. Polecono mi Panią od usg dziecięcych - Magdalena Morawska Jakubczak.
I pani mnie umówiła na 3 wizyty pod rząd.
Bo sama sie zastanawiam czy nie zrobic prywatnie. -
Ulfenstein wrote:Tez mialam taki plan. Ale tez zaczęłam sie wahać czytając Wasze wpisy.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ulf a jaki koszt?
Bo sama sie zastanawiam czy nie zrobic prywatnie.