WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Angela
dzwonią z przychodni z takim pytaniem? - no super
Ogólnie z córka chodziliśmy do innej przychodni bliżej miejsca zamieszkania ale tam pani położna miała problem że mam inną położną i ciągle mi robiła pod górkę..więc zmieniliśmy przychodnie do tej której ja nalezę od urodzenia. Też byłam w szoku jak z córką byłam na szczepieniu i pani powiedziała że będą dzwonić. I dziś dzwonili jak się Kuba niewa. Ogólnie po szczepieniu kazała zostać 20 minut w przychodni aby zaobserować czy nie ma żadnej reakcji.bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Haha
No tak ale tata posprzata
A po kim twoje dzieci mają takie piękne duże oczyska brązowe?
Już miałam kiedyś pytać
Te oczeta takie są na zdjęciach ale w rzeczywistości są ciemno niebieskie.i ten kolor po mnie (mąż ma brązowe ) A duże tez ponoć po mnie -haha wylupiaste jak kiedyś powiedziała młodsza szwagierka kiedy to jeszcze byłyśmy na stopie wojennej
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz my też nie mamy problemów, owszem czasem się napnie i idzie bąk. Ja kp i nie stosuję diety, z tym, że owszem kebaba nie jadłam i raczej nie zamierzam.
Mam taką teorię, że mój taki długi i układ pokarmowy ma swobodę i może dlatego jest ok, bo wydaje mi się, że te nowe gramy, to mu w długość idą..
Mieliśmy za to chyba najwyższą tu źółtaczkę i nadal
jesteśmy lekko żółci, co mnie martwi, ale niby tak będzie jeszcze jakiś czas.
Bioderka niby ok, 1 wg grafa. Kamcia?
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Madziuuuula ja też kebaba jeszcze nie jadłam ale na szczęście jakoś nie mam parcia na niego jak w ciąży hahhahaha
Kamcia
Mam nadzieje ze do mnie dojdzie twoje słoneczko a nie odwrotnie -do ciebie moje chmury
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia nie oglądałam pogody:-(
Ja na weekend sobie życzę pięknej pogody nawet takiej jak dzisiaj
Z córką wyjdę wreszcie na dwór i z synkiem.
Bo balkon to jakoś nie to ale dobre i to.
Życzę wam tego słoneczka chociaż można iść mózg dotlenic, po sklepach polazic coś kupić czy obejrzeć.
-
Hejka, u nas sa lekkie problemy brzuszkowe mysle ze bakowo kupkowe. Ale dajemy rade najwazniejsze ze w nocy jest w miare ok. Poki co nic nie podaje ale w zapasie mamy espumisan i delicol.
Co do kp ja ryczałam za każdą butla mm a teraz jak uz 2 tydzien jest tylko moje mleko z cyca to czasem rycze ze musze dac cyca. Cos od wczoraj strasznie mnie sutki bolą ciekawe czy kiedys przestana, musze powrocic do regularnego ich smarowania.
Ale najważniejsze, że młody ładnie przybiera na piersi już 4200A było 3510 2 tygodnie temu.
żabka04, kamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde Leoś śpi już 3 godziny
aż mi dziwnie
pewnie obali ze 170ml
Kamcia ja staram się choć raz dziennie małego wodą przepoić ale skubany wody nie lubi i po dwóch zaciągnięciach gardzi butląwoli to mleko o smaku skoncentrowanej pieczarki
No właśnie mój mąż ma brązowe oczy a ja niebieskie, mały ma teraz ciemnogranatowe, ciekawe jakie będzie miał. -
nick nieaktualnyBisacz ciiiiiii mój już śpi 2,5h
Też mi dziwnie.
I znowu nic nie zrobiłam tzn Ziemniaki ugotowalam i obiad zjedliśmy z córką.
Czas poświęciłem na leniuchowanie
Odpoczelam chociaż
Sarcia dzięki za linka.
Czyli u mojego kupka jest ok.
Mój ma niebieski oczy a z mężem mamy zielone
Córka jak się urodziła to miała brązowe a teraz zielone.sarcia123, bisacz lubią tę wiadomość