WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla
Póki bioderka nie kostnieja to nadal trzeba o nie dbać. Kładzenie na zabke. Odpowiednie noszenie, wiadomo że nie wolno za nogi łapaćzawsze przewijanie z pełnym przywracaniem na boczki jest korzystne (asymetria ). Nie sciskamy nóżek razem - pełna swoboda
My mamy zakaz spania na boku ale jak podleczymy bioderko to na nowo spytam o toMadziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia różnią się tylko bakteria.
Srebrny ma bakterie Lactobacillus reuteri a niebieskie ma bakterie Bifidobacterium lactis.
Która do czego i za co odpowiada bakteria nie mam pojęcia bo nie mam kiedy spr.
Ale jakbyś spr to daj info.
Będę wdzięczna.
A teraz uciekam bo junior się obudził po 2h 40min -
U nas dopiero od tygodnia przy karmieniu nie ma żadnych dolegliwości. Młoda ładnie zasysa, nic nie boli. Sama siebie podziwiam, że się męczyłyśmy prawie pięć tygodni z tym KP. Niestety KP wymaga mega zaparcia i jakiejś wiary w cud chyba. Ja nie wiem sama na ile mi tego zaparcia starczy bo chwile zwątpienia są i u mnie. Przy córce dochodzę do wniosku, że nie można robić nic na siłę. Jak nie KP to MM i tyle.
Ksosia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam cos nie w temacie smiesznego
Ja ogolem chodze do pediatry ktora jest kolezanka mojej mamy i zawsze jakas anegdotke mi sprzeda i tym razem do mnie mowi tak
"Matko! (Zerka na liste pacjentow w kompie) i mowi wiesz jakludzie daja dzieciom na imie ? Noworodek ma na imie i to dokladnie tak pisane "Dżoana"i mina"
hahaha to sie usmialam, ja wiem ze kazdy maprawo dac na i ie jak chce no i zgoda ale stwierdzam fakt ze zdecydowanie niemtorym powinni odciac dostep do TVN-u xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wisimy na cycku:-)
I zasypiamyyyy. Cycusia służy za smoczka?
Założyłam obraczke
Zwazylam się a tam 6kg po ciąży zostało do osiągnięcia wagi z przed:-(
My mamy w czwartek wizytę położnej i gości.
Koleżanki wpadają dostaniemy lezaczrk-bujeczek bo poprosiliśmy o taki prezent:-) -
nick nieaktualnyWitamy sie po malej przerwie. Jasiu ladnie przybiera, wazy juz 4660 g
Tez mamy problemy brzuszkowe, dokarmiamy po kazdym kp Bebilon Pepti. Do tego zaczynam diete bez nabialu. Kolki sa mimo sab simplex, przejdziemy na probe na espumisan, jak go podajecie?
Czasem mamy lepsze dni, czasem gorsze, ale maly jest przekochany i jakos dajemy rade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez po wizycie Kacper wazy 4700 czyli przybral w dwa tygodnir 650 g.
Dostalismy skierowanie na bioderka recepte na wit. D i kazala kupic K ale nie wiemczy podawac jak dokarmiam ?
Na kolki mam floractin 1x5 kropel. Oraz delicol. Czekam od kolezanki na sab simplex.
Dziewczyny lamie mnie glowa mnie bolinogi kreca jakas masakra....
-
nick nieaktualny