WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Angela my już nie kp
mały traktował cycki moje jako usypiacz, dodatkowo cyc musial mieć nakładkę bo bez niej nie ruszył więc jak wszedł nutramigen to juz nie podawałam piersi bo dieta bezmleczna jest bardzo trudna, nabiał jest w bardzo wielu produktach;
może gdyby mały w większości był kp to bym walczyła a tak odpuściłam (przy całodobowym odciąganiu nie udało mi się uzbierać porcji mleka na jedno karmienie)
ale ty tylko kp, prawda? masz więc o co walczyć, trzymam kciuki
Ksosia ja to bym się cieszyła gdyby młody spoglądał na coś tyle czasu, skubaniec sam dłużej jak 5 minut nie poleżybisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Żabko to była noc głupich snów, ja miałam koszmar, który bardzo chcę zapomnieć.
Jakie mm dajesz małemu?
Podaje od początku nan optipro plus 1 (srebrna puszka).
Na dniach kazałam kupić mężowi w kartonie nan 1 pro (niebieskie) takie też córka jadła i było super.
Porównania składy i wyszło że różnią się tylko jakaś bakteria w składzie.
I się zastanawiam co zrobić które dawać bo srebrne jest drogie.
W szpitalu dostawał enfamil zjadal ale powiedziano mi że nan jest lepszy od enfamilu.
Więc zostałam na nan. -
No właśnie ja już powoli wymiekam jedząc w kółko to samo. A on jeszcze przy kp grumasu jadł ładnie a od 2 dni coś mu nie pasuje nakładki nie sassac nie może i od nowa Polska ludowa. Ale walczymy bo jak narazie tylko rano i wieczorem mM a tak cyca je co godzinę
A i oczywiście odwołali mi wizytę
Ale przy mM jest różnica zjadł o 8 45 i śpi do tej pory a po cycku Max 2 h
-
nick nieaktualnyU mnie pięknie świeci słoneczko i tak ciepło że mam ochotę wyjść na dwór
A tu uziemnienie......
Dobrze ze się kończy to córki chorobsko
Wiecie co zapomniałam.
Wstałam rano przy przebieraniu synka zauważyłam kropki za uszami i na szyi.
Maleńkie i czerwone no może różowe już sama nie wiem.
Czy to są potowki????
W czwartek będzie położna to zobaczy ale tak się zastanawiam.
Ktoś tak ma??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabko ponoć nan ma dużo żelaza i powoduje zapieranie kup, u nas tak było.
U nas też wyskoczyły takie krostki ale ja to wiążę z tym, że przy karmieniu ucieka czasem mleko boczkiem co prawda w pieluszkę ale czasem dość mocno i przy styczności ze skórą powoduje podrażnienie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz
Mam już wrażenie ze jestem sama bez problemów brzuszkowych. ..aż się przez to boję i często zastanawiam czy może dopiero się zacznie?mamy małe problemy z kupa ale dla mnie to raczej nauka niż problem. Piotruś od tygodnia robi je poza pampersem -zaczyna z pielucha a kończy jak ja rozpinamy do ściągnięcia. Wtedy wali na 4 raty. I tak raz dziennie. -
nick nieaktualnykamcia, mój też tak robił, ale się ogarnął, jak zaczyna bąki rano puszczać przyciskamy nóżki do brzuszka, masujemy a za jakiś czas sam już walnie bez większych problemów
Fifi padł na dobre, śpi na brzuszku i mu to nie przeszkadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:38
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Żabko ponoć nan ma dużo żelaza i powoduje zapieranie kup, u nas tak było.
U nas też wyskoczyły takie krostki ale ja to wiążę z tym, że przy karmieniu ucieka czasem mleko boczkiem co prawda w pieluszkę ale czasem dość mocno i przy styczności ze skórą powoduje podrażnienie.
Masz rację to prawda mm cieknie byc może ma to z tym związek.
No niby tak że nan ma dużo żelaza.
Zobaczę co powie pediatra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj robi kupe normalnie w kazdy pampers,
faktycznie przy kp trzeba czesciej dawac dziecku cyca niz na mm, cora od 4 msca byla na mm i spala cale noce od 22 do 7 rano, do tego 4 miesiaca napewno bede go karmic bo core tez karmilam a pozniej zobaczymy czy bedzie pokarm i jak mu sie godziny jedzenia unormuja, mysle ze jak bedzie troche wiekszy to inaczej to bedzie, bo nie wyobrazam sobie przez rok wstawac co godzine czy co2. Mowy nie ma
-
Hej. Tu Marcówka 2016. Mam do sprzedania za grosze (chcę się pozbyc zbędnych ciuszków z szafy) ubrania dla chłopca (trochę 62 a więcej 68).mam spodnie dresowe i bluzy - akurat jeszcze w sezonie zimowym Wasze dzieciaczki pewnie beda mialy taki wzrost
gdyby któras z Was byla zainteresowana to wyslę na maila zdjęcia i ceny. Ubranka nie są zniszczone bo kupiłam dla swojego synka ale nie trafiłam bo nosił 68 w najwieksze upały więc nie nanosił się tych bluz
zapraszam na priv. Zaproscie do przyjaciolek.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt