WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
co do autyzmu po szczepieniach, to sam autor badań, które pokazały korelacje, przyznał po latach, że całe badanie to był bullshit.
ale świat już się dowiedział i teraz nie da się tego cofnąć.agatia, Dagn_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W USA zrobiono badania, ktore mialy udowodnic zwiazek autyzmu z szczepieniami, a badania wykazaly, ze autyzm jest wrodzony i nie ma nic wpolnego ze szczepieniami.
agatia, Ulfenstein, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś próbuje z koperkiem
jak przepajamy to mały zdecydowanie lepiej radzi sobie z kupą
przez ten brzuszek śpi tak leciutko, że nie bardzo mogę coś w domu zrobić bo każdy dźwięk go budzi
Kamcia gdyby nie było problemów z brzuszkiem to pewnie żadnego probiotyku bym nie dawała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEsmi odstaw wszystko.
Wit d podawaj.
Ja czasami co drugi dzień bo zapominam.
A teraz (bo was czytam) wezmę na wizycie szczepiennej receptę na Wit.d
Dopajaj jak karmisz mm i zobaczysz że inne dziecko.
Ja zaczęłam od sab skończyłam na delicol i wszystko Odstawilam to jest lepiej.
Też mam taką jazdę nawet w dzień z córką tak nie miałam.
Dziś mąż stwierdził że mały może chory????
Ahhhhh
Bezmozgi
Mój polezalam na boczku minute????
Teraz steka jak mu źle było! -
Zabko
Turlaj małego na boczki
raz na jeden boczek
Potem na drugi
Taki pełny boczek tzn główka tez musi się poddać i położyć
Z jednej strony pomoże Robercikowi przekonać się do tej pozycji a jest niezbędna dla dalszego rozwoju (Emilka miała histerie na boku i reh powoli ja uczył tej pozycji ) a z drugiej strony pomaga to przy skrecaniu główki w jedna stronę
Tak samo na przewijaku - np ubierając go przewróc raz na jeden bok i zaraz na drugi bok (nigdy na jedną stronę ) w niczym to nam nie pomaga w ubieraniu ale małemu tak w postawie
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEsmi ja widziałam w jeden dzień poprawę.
Moje dziecko jakimś cudem wypiło dużo wody, nie podawałem nic tzn rano 5 kropli probiotyku acidolac do butli z mm. Cwiczylismy i zrobił w ciągu dnia dwie kupki.
Całkiem inne dziecko.
Ale od 2 dni? Mam jazdę nawet w dzień.
Steka płacze tak jakby miał zatwierdzenia ale ich nie ma.
Może się uczy swojego organizmu.
Boi się że coś jeździ we flaczkach?
Może z glodu?
Ja już sama nie wiem. -
nick nieaktualnyDzięki Kamcia.
Ja od wczoraj go więcej mecze właśnie turlaniem.
Pisalyscie o tym i wykorzystałam moment jak był na macie.
Dużo nie poczwiczylismy bo przecież cały czas jeczacy.
Mi serce pęka mam wrażenie że mu coś robię nie tak.
Teraz już więcej czasu poświęca na obserwacje nie na spanie więc skupiam się na nim i ćwiczymy brzuszek itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:02
-
Zabko
Piotruś od początku nie lubi na boczku (skąd ja to znam?) I póki mogłam na siłę kladlam. Ale on od początku umiał się przewrócić albo na plecy albo brzuch -tak walczył. Teraz nie mogę i nie mam jak -szeroka pielucha to uniemożliwia. Wiec albo ja ściągam (ale trzeba leczyć bioderko ) albo zaniedbuje i leżenie na boczku czy brzuszku. ..zatem korzystam z każdej możliwej okazji
Inne mini cwoczonko
Ściągnij małemu spodnie -ma mieć gole kolanka
Prawą ręką złap równocześnie lewą nozke pod kolankiem i jego dłoń leżąca na tym kolanku. Tak samo dla drugiej strony. Mały musi się dotykać. Ty tak trzymasz go i turlasz -raz prawy bok raz lewy. Powtarzaj tak. Ale pamiętaj -pełny bok. Ciałko a na pewno główka będą walczyły. Mają się poddać i położyć spokojnie. Nie ma sensu robić jak maly placze . Robie tak np przy przewijaniużabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój śpi a tu już ta godzina, my dziś mamy bioderka także 3majcie kciuki. Muszę wyjść jeszcze na ryneczek po rybę a cały czas leje ale wezmę folię i pójdę póki śpi. Nie zniknie gorzej z matką .
Co do szczepień to też uważam że autyzm nie ma z nimi nic wspólnego a reszta to wiadome ryzyk fizyk nikt nie da gwarancji czy się zasZczepić czy nie.
-
nick nieaktualny