X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila,
    Zrozumiałam ze żabka na brzuszku w każdej sytuacji :)
    Stad moja uwaga :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się umówię z fizjoterapeutą to będę miała przynajmniej jakiś punkt wyjścia co dalej robić ;)
    pewnie chustowanie nam nie wyjdzie, ale może chociaż na wiosnę jakąś tulę kupimy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy :-)

Mały dosypia.

Bisacz może to skok......

Byłam w sklepie w Auchan.
    Jak coś są chusteczki pampersa na promocji 6op po 24.99
    Ja wzięłam fresh bo nam podpasowaly.
    Reszta są straszne z pampersa.

Miałam w rękach mm humane.
    I co? Odłożyłam ostatnia szansę daje espumisan bo kupiłam.

Dzwoniła koleżanka pytała czy chce sab simplex bo jedzie do Niemiec czy mi kupić a ja nie wiem muszę się zastanowić.

Daje czas sobie tydzień jak się nie polepszy to zmieniam mm.
    Chyba ze będzie tragicznie po tych kroplach to szybciej.

Czy dobrze myślę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
    śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
    po wizycie dam znać

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ok powodzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
    śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
    po wizycie dam znać

Trzymam kciuki, my też już patrzeć nie mogliśmy a ja ciagle powtarzałam że mu w brzusiu coś się dzieje.. bo nie normalne jest gdy dziecko jest najedzone, przebrane utulone, ryczało tak jakby je ze skóry obdzierali..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam Kuba zrobił kupę i jest o wiele mniejsza i jaśniejsza. Lekarz mówił że o pełnej poprawie będziemy mogli mówić dopiero w niedziele ale już widzę że jest ciutkę lepiej. Znów mnie intuicja matczyna nie zawiodła, dziewczyny słuchajcie co wam tam dusza podpowiada.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój się jakiś marudny obudził i bądź tu matka mądrą co może mu być :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
    Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wymyslilam ze jutro ja niedziele upieke wuzetke z bita smietana i jutro zrobie lasagne na obiad v0:) kurde znow mi zarcie w glowoe a mam schudnac a nie dupie dogadzac !!! Musicie mnie ochrzenic i ptzywolac do porzadku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
    Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady

ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

A mi lekarka mowila jak bylam w uboeglym tugodniu z imfekcja gornych drog oddechpwych ze nie ka opcji z2bym dziecko zarazila i dziecko nawet nie kichnie bo wszystkie przeciwciala i immunoglobiny (cokolwiek to jest) dostaje z moim pokarmem i najwazniejsze to niw odstawiacmod piersi tylko normalnoe karmic. Takze nie sluchaj gadania tej poloznej. KAROLKOWI nic nie bedzie !

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik
    Ale odciagalas napletek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale odciagalas napletek?
    troche bo my idziemy ta "szkoła" ze podczas kapieli raz w tygodniu odciagamy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dziękuję. Mi też się to wydaje niemożliwe ale ona mnie truje od kilku tygodni. Szuka u syna choroby bo wg niej za mało przybiera. Przyjeżdża co dwa dni i gp waży. Mam jej dość. Kto tak często waży dziecko? A mnie chce zatruć

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz

Daj znaka jak wrocisz co powiedzieli!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    troche bo my idziemy ta "szkoła" ze podczas kapieli raz w tygodniu odciagamy
    Dziękuję.

• Ulfenstein Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jutro łapie siuski.
    Nic mi pediatra nie mówiła ze trzeba jakoś przygotować :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf ja pytam, bo u dziewczynki wiem wszystko. Córka miała recluks pecherzowo-moczowodowy. Ile razy ja lapalam mocz to nie chce liczyc. Setki razy
    Ale dziewczynkę się mylo. A u chłopaka? Nie mam przeszkolenia ;)
    Szkoda że u nas nie ma żadnego labo czynnego w sobotę. Musimy czekać do poniedziałku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ja tez jutro łapie siuski.
    Nic mi pediatra nie mówiła ze trzeba jakoś przygotować :/

Mi moja dr mówiła że trzeba nawet poranny łapać, no i środkowy strumień.

‹‹ 2715 2716 2717 2718 2719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ