X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila,
    Zrozumiałam ze żabka na brzuszku w każdej sytuacji :)
    Stad moja uwaga :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się umówię z fizjoterapeutą to będę miała przynajmniej jakiś punkt wyjścia co dalej robić ;)
    pewnie chustowanie nam nie wyjdzie, ale może chociaż na wiosnę jakąś tulę kupimy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy :-)

Mały dosypia.

Bisacz może to skok......

Byłam w sklepie w Auchan.
    Jak coś są chusteczki pampersa na promocji 6op po 24.99
    Ja wzięłam fresh bo nam podpasowaly.
    Reszta są straszne z pampersa.

Miałam w rękach mm humane.
    I co? Odłożyłam ostatnia szansę daje espumisan bo kupiłam.

Dzwoniła koleżanka pytała czy chce sab simplex bo jedzie do Niemiec czy mi kupić a ja nie wiem muszę się zastanowić.

Daje czas sobie tydzień jak się nie polepszy to zmieniam mm.
    Chyba ze będzie tragicznie po tych kroplach to szybciej.

Czy dobrze myślę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
    śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
    po wizycie dam znać

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ok powodzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
    śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
    po wizycie dam znać

Trzymam kciuki, my też już patrzeć nie mogliśmy a ja ciagle powtarzałam że mu w brzusiu coś się dzieje.. bo nie normalne jest gdy dziecko jest najedzone, przebrane utulone, ryczało tak jakby je ze skóry obdzierali..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam Kuba zrobił kupę i jest o wiele mniejsza i jaśniejsza. Lekarz mówił że o pełnej poprawie będziemy mogli mówić dopiero w niedziele ale już widzę że jest ciutkę lepiej. Znów mnie intuicja matczyna nie zawiodła, dziewczyny słuchajcie co wam tam dusza podpowiada.

żabka04, Sabina, bbeczka91, bisacz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój się jakiś marudny obudził i bądź tu matka mądrą co może mu być :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
    Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wymyslilam ze jutro ja niedziele upieke wuzetke z bita smietana i jutro zrobie lasagne na obiad v0:) kurde znow mi zarcie w glowoe a mam schudnac a nie dupie dogadzac !!! Musicie mnie ochrzenic i ptzywolac do porzadku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
    Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady

ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

A mi lekarka mowila jak bylam w uboeglym tugodniu z imfekcja gornych drog oddechpwych ze nie ka opcji z2bym dziecko zarazila i dziecko nawet nie kichnie bo wszystkie przeciwciala i immunoglobiny (cokolwiek to jest) dostaje z moim pokarmem i najwazniejsze to niw odstawiacmod piersi tylko normalnoe karmic. Takze nie sluchaj gadania tej poloznej. KAROLKOWI nic nie bedzie !

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik
    Ale odciagalas napletek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale odciagalas napletek?
    troche bo my idziemy ta "szkoła" ze podczas kapieli raz w tygodniu odciagamy

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dziękuję. Mi też się to wydaje niemożliwe ale ona mnie truje od kilku tygodni. Szuka u syna choroby bo wg niej za mało przybiera. Przyjeżdża co dwa dni i gp waży. Mam jej dość. Kto tak często waży dziecko? A mnie chce zatruć

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz

Daj znaka jak wrocisz co powiedzieli!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    troche bo my idziemy ta "szkoła" ze podczas kapieli raz w tygodniu odciagamy
    Dziękuję.

• Ulfenstein Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jutro łapie siuski.
    Nic mi pediatra nie mówiła ze trzeba jakoś przygotować :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf ja pytam, bo u dziewczynki wiem wszystko. Córka miała recluks pecherzowo-moczowodowy. Ile razy ja lapalam mocz to nie chce liczyc. Setki razy
    Ale dziewczynkę się mylo. A u chłopaka? Nie mam przeszkolenia ;)
    Szkoda że u nas nie ma żadnego labo czynnego w sobotę. Musimy czekać do poniedziałku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ja tez jutro łapie siuski.
    Nic mi pediatra nie mówiła ze trzeba jakoś przygotować :/

Mi moja dr mówiła że trzeba nawet poranny łapać, no i środkowy strumień.

‹‹ 2715 2716 2717 2718 2719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ