WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy
Mały dosypia.
Bisacz może to skok......
Byłam w sklepie w Auchan.
Jak coś są chusteczki pampersa na promocji 6op po 24.99
Ja wzięłam fresh bo nam podpasowaly.
Reszta są straszne z pampersa.
Miałam w rękach mm humane.
I co? Odłożyłam ostatnia szansę daje espumisan bo kupiłam.
Dzwoniła koleżanka pytała czy chce sab simplex bo jedzie do Niemiec czy mi kupić a ja nie wiem muszę się zastanowić.
Daje czas sobie tydzień jak się nie polepszy to zmieniam mm.
Chyba ze będzie tragicznie po tych kroplach to szybciej.
Czy dobrze myślę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
po wizycie dam znać
Trzymam kciuki, my też już patrzeć nie mogliśmy a ja ciagle powtarzałam że mu w brzusiu coś się dzieje.. bo nie normalne jest gdy dziecko jest najedzone, przebrane utulone, ryczało tak jakby je ze skóry obdzierali.. -
nick nieaktualnyPowiem Wam Kuba zrobił kupę i jest o wiele mniejsza i jaśniejsza. Lekarz mówił że o pełnej poprawie będziemy mogli mówić dopiero w niedziele ale już widzę że jest ciutkę lepiej. Znów mnie intuicja matczyna nie zawiodła, dziewczyny słuchajcie co wam tam dusza podpowiada.
żabka04, Sabina, bbeczka91, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o radyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady
ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik -
nick nieaktualnySabina
A mi lekarka mowila jak bylam w uboeglym tugodniu z imfekcja gornych drog oddechpwych ze nie ka opcji z2bym dziecko zarazila i dziecko nawet nie kichnie bo wszystkie przeciwciala i immunoglobiny (cokolwiek to jest) dostaje z moim pokarmem i najwazniejsze to niw odstawiacmod piersi tylko normalnoe karmic. Takze nie sluchaj gadania tej poloznej. KAROLKOWI nic nie bedzie !Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf ja pytam, bo u dziewczynki wiem wszystko. Córka miała recluks pecherzowo-moczowodowy. Ile razy ja lapalam mocz to nie chce liczyc. Setki razy
Ale dziewczynkę się mylo. A u chłopaka? Nie mam przeszkolenia
Szkoda że u nas nie ma żadnego labo czynnego w sobotę. Musimy czekać do poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:08
-
nick nieaktualny