WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy

Mały dosypia.
Bisacz może to skok......
Byłam w sklepie w Auchan.
Jak coś są chusteczki pampersa na promocji 6op po 24.99
Ja wzięłam fresh bo nam podpasowaly.
Reszta są straszne z pampersa.
Miałam w rękach mm humane.
I co? Odłożyłam ostatnia szansę daje espumisan bo kupiłam.
Dzwoniła koleżanka pytała czy chce sab simplex bo jedzie do Niemiec czy mi kupić a ja nie wiem muszę się zastanowić.
Daje czas sobie tydzień jak się nie polepszy to zmieniam mm.
Chyba ze będzie tragicznie po tych kroplach to szybciej.
Czy dobrze myślę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:a my jedziemy prywatnie do pediatry bo już nie mogę patrzeć jak się mały pręży, wije i aż piszczy przez sen
śpi mi na ręku, jest taki umordowany biedny
po wizycie dam znać
Trzymam kciuki, my też już patrzeć nie mogliśmy a ja ciagle powtarzałam że mu w brzusiu coś się dzieje.. bo nie normalne jest gdy dziecko jest najedzone, przebrane utulone, ryczało tak jakby je ze skóry obdzierali.. -
nick nieaktualnyPowiem Wam Kuba zrobił kupę i jest o wiele mniejsza i jaśniejsza. Lekarz mówił że o pełnej poprawie będziemy mogli mówić dopiero w niedziele ale już widzę że jest ciutkę lepiej. Znów mnie intuicja matczyna nie zawiodła, dziewczyny słuchajcie co wam tam dusza podpowiada.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o radyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A mnie nastraszyla położna ze zarazilam Karola. Nie wiem jak.mogłam go zarazić infekcja układu moczowego, ale w poniedziałek zrobimy mi badanie moczu i posiew.
Mam pytanie. Jak mam umyć takiego małego siuraczka do posiewu? Położna ppwoedziala ze mam tam nic nie ruszać. Ale jakoś przygotować go muszę. Poproszę o rady
ja umyłam normalnie woda, a na koncu popsikałam octaniseptem. Jutro mam wynik -
nick nieaktualnySabina
A mi lekarka mowila jak bylam w uboeglym tugodniu z imfekcja gornych drog oddechpwych ze nie ka opcji z2bym dziecko zarazila i dziecko nawet nie kichnie bo wszystkie przeciwciala i immunoglobiny (cokolwiek to jest) dostaje z moim pokarmem i najwazniejsze to niw odstawiacmod piersi tylko normalnoe karmic. Takze nie sluchaj gadania tej poloznej. KAROLKOWI nic nie bedzie !
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf ja pytam, bo u dziewczynki wiem wszystko. Córka miała recluks pecherzowo-moczowodowy. Ile razy ja lapalam mocz to nie chce liczyc. Setki razy
Ale dziewczynkę się mylo. A u chłopaka? Nie mam przeszkolenia
Szkoda że u nas nie ma żadnego labo czynnego w sobotę. Musimy czekać do poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:08
-
nick nieaktualny