WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Dziś znów zaczęłam dzień od kawy z kupą
kochany ten mój synuś
I się chwalimy! !!waga pokazała dzisiaj (i po kupie ) równe 6 kg hip hip huuurakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ksosiu. Nie martw się dużym przybieraniem bo zwolni. U nas już jest mega różnica. W pierwszym tygodniu oraz drugim -pół kilograma a teraz około 300 g
I Piotruś mniej jakby je - zostawia w butelce.
A co do kawy z kupą. Między parciami brałam łyka haha -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Mąż wczoraj liczył na 6ale dziś już mamy
Pierwsza szóstka? ?
U nas pokazywała 2 dni temu, ale była z kupą więc nie liczyłam.
Właśnie Kuba strasznie zaczął mi ulewać..możliwe że mleko mu nie pasuje? Kurde jak nie jeden problem to teraz to, a byłam już szczęśliwa że go to ominie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna też ulewala, choć ona chlustała ale u niej to wina niedojrzałości układu i nie zamkniecia przegrody jakieś tam. Ale Kuba nie ulewał a teraz ulewa, ale on dużo je na posiedzenie spokojnie zjada 150 ml i się wierzga. Może to przez to.. sama nie wiem. Zobacze zamówiłam teraz na gemini inne mleko i zobaczymy z tym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój ulewa coraz mniej, więc pewnie to mija
mój złapał spanie, już godzinę śpi. Chociaż ogarnęłam, co miałam ogarnąć, teraz będę ubranka wystawiać na allegro, przyda się na mm lub nowe ubranka! pochwalę się - dorośliśmy do niektórych 62! co prawda pepco ma zaniżoną rozmiarówkę, ale ciiiii.... 62 to 62!kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Piotruś tez mniej ulewal miesiąc temu ale teraz po jedzeniu dużo się rusza -oczywiście macha konczynami a nie ćwiczy na brzuszku
Ja szykowałam się na ulewanie zakupem większej ilości body które zakładam na dzień
Ja się w ten sposób broniłam przed mężem który twierdził że Martyna ma dużo ubrań. Mówiłam mu że ulewa więc dziennie trzeba ją X razy przebierać a ja pralki wiecznie puszczać nie bedeAle miał racje ona miała zaaaaaa dużo ubrań. Do teraz nie mogę się zebrać i tego posegregować i sprzedać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny