WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamcia, ja będę musiała chować
bo szkoda, a kocisko głupiutkie
a jak wjeżdżałam wózkiem do domu to mi uciekło na ogród, latem potrafiła całą noc nie wracać, teraz jej się szybko zimno w d**ę robi. Ona mnie chyba nie lubi, a ja mimo że koty lubię nie darzę prawdziwą miłością. Ale jako żywe i czujące stworzonko ma zapewnioną z mojej strony opiekę, pełną miskę i dach nad głową. Jak ją braliśmy to nic nie zapowiadało że będzie taka nieczuła i wredna -
NIby te maty z skip hopa sa bardzo wlasnie delikatne niestety, wiec moze po prostu przykrywaj?
My po szczepieniu : 6w1, pneumo i rota.
Za tydzien meningo.
Poza tym Malutki ma wysypke na twarzy i nozkach:(
nie wiem, co to moze byc. Lekrka mowi, ze wyglada na uczulenie, ale niewiaodmo na co:(
Nabialu nie jem (mleko bez laktozy i troche masla jem ), owocow ogolnie w sumie tez nie jadam. proszek ten sam. jedynie, co to wit K skonczylismy i kupilismy inna, bo tamtej nie bylo.
Potowki to niby nie sa.
Jedynie co mi sie powtarza w diecie w wiekszej ilosci to kawa zbozowa i chleb razowy z lidla, ktory uwielbiam. Odstawiam to i mam tez odstawic wit K zupelnie.
Zobaczymy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaja 6w1 nie bede szczepic mama przestrzegla mnie przed dodatkowa dawka zoltaczki ktora ona zawiera i ktora dzieciakowi nie jest w ogole potrzebna..wiec dostalam od lekarki recepte na 5w1 ta sama ktora szczepilam corke. i bardzo dobrze sie zlozylo
-
Moj pospal ponad godzine wiec udalo mi sie ogarnac chate
. Kuchnia lazienka ogarniete do tego zmywarka i pranie. M wroci dokonczy pokój bo wieczorem moj kuzyn na chwile podjedzie zobaczyc mlodego no i oficjalnie wreczymy mu zaproszenie na slub za 2 tygodni haha
Jeny zostaly 2 tygodnie masakra a tyle jeszcze do ogarniecia.
Bedzie impreza na 120 osob wiec troche ludzi bedzie. -
Kamcia dlatego wlasnie, pamietajac o Tobie, wczoraj kapalam w krochmalu i dzis tez bede.
Ale jesli faktycznie to cos w mojej diecie to ciazko bedzie wyeliminowac, bo u mnie malo co sie powtarza w diecie.
Chociaz kurka wodna nie jest do konca pewna czy to nie sa potowki, bo na policzku na ktorym spi, sa zawsze czerwiensze slady.
Ale z drugiej strony na nogach potowki..hmm.
Z tym, ze to na nogach pojawilo sie dwa dni temu, a ja wtedy wlasnie zaczelam mu spodnie po domu zakladac.
A tak byly body i skarpetki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 14:10
-
Magdziuuuula ja tez tylko body i skarpetki poki co bez spodni. U nas pediatra powoedziala aby sie nie przejmowac dopoki sa male i nie czerwone, w sensie ze bledna jak jest glowa wywietrzona a na ciele poki co nic nie ma.
Ja jem wszystko w sensie moze nie slodycze i czekolade ani smazone ale nabial i mleko wcinam. -
Madziula
U nas głównie prawa strona główki bo ja umiem tylko nosić i karmić na lewej ręcena nogach tez kilka bo od kilku nocy wkładam dodatkową pieluchę do pieluchowania
Dziś jest tego mniej odrobinę (kąpiel? )
Ale ja uwielbiam skórę Piotrusia po tej kąpieli w krochmalu -
U mnie tez jakby odrobine mniej, ale juz wczoraj grzejnik mu skrecilam w pokoju, wiec moze to to(?) alob ten krochmal (?)
Ja nosze na jedna i druga strone, tak samo karmie, maly raz spi na jednym raz na drugim policzku i to w rozku, wiec troche na pewno sie buzka nagrzewa, a ja widze, ze jak obraca glowke, ze na tym co akurat spal na czerwone.
A na spacerach mamy spiworek minky, a tam tez raz jeden policzek, raz drugi sie nagrzewa.
Swoja droga, chyba robie sie przeciwniczka minky. Czasami mzna na druga strone, ale spiworka nie mozna.
ale juz sie go nie pozbede, bo jest nowy.
Zawsze mozna flanelke podlozyc pod glowke.
ogolnie to ja nie mam jakiejs diety, ale nabialu w sumie nie jadam, wiec to raczej nie od tego. tak samo cytrusow tez nie jadlam juz lata swietlne - a to niby moze powodowac uczulenie - wedle slow lek.
Oby to nie byla jakas nietolerancja mojego mleka.
Za tydzien widzimy sie znow z lekarzem.
No i wracam po domu body i skareptki, ja mam tutaj 23 stopnie od samych rur ( niestety albo stety )
-
Madziula
Ja u nas obstawiam potowki -a zdjęcie na fb jest
od dziś tez u nas krótki rękawek
spodnie muszą być -do pieluchowania
Główka juz u nas ładniej wygląda
może rzeczywiście u was coś innego dolega
Jednak trzymam kciuki aby tak nie było -
Skali89 wrote:Kamcia sorki ze Ci dupę zawraca, ale che być pewna ze ta poduszka headcare nie jest tylko na tą plagiocefalię bo Szymek ma to DOLICHOCEFALIA i nie wiem czy na to może też byc?[/QUOTE
właśnie ze nie umiem odp
Bo na ich stronie jest napisane o płaskiej i długiej głowie oraz kreczu a ma samej poduszce nic takiego nie ma. Ale oni tylko ten typ poduszki sprzedają. Wiec wg mojego wnioskowania ta poduszka jest też na wydłużona główkę