WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein
Ja na oko robie krochmal
Mam dużą wanienke i dużo dość wody lejemy
gotuje w dużym garnku wodę (4 litry jakieś ) rozrabiam 3-4 czubate łyżki mąki a potem powoli i stopniowo Wlewam mieszając -czuje czy jest odpowiednie. Wlewam do wanienki. Dolewam mieszając zimna wodę (jakieś drugie tyle ) ale nie mieszać ręką! ! Z termometrem trafiam e temp
I tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfiku
no to ciesze sie ze idzie cos zrozumie z tego mojego belkotu
No ja do apteki zaraz jade kupic te rurki i jak bedzie sie prezyl to wyprobuje a nuz mu pomoze i nie bedzie sie biedny meczyc z tymi baczkami
P.s dlatego ja wplasnie bede go szczepic tez ta 5w1 n recepte sama ja kupie w aptece i odbiore przed szczepieniem -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki dziś was nawet podczytywać nie moge bo młody bije rekordy niespania... Prosze was tylko o pomoc bo mój ma bardzo zaogniony polik i bródkę. Jakieś podrażnienie. Jakie kremy lub maści stosowalyscie na buziowe problemy??? I jeszcze jedno czy bephanten moze uczulać? Posmarowalam nim i chyba pogorszył sprawęMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie Młody też śpi
pod warunkiem, że te niemądre kocisko go nie obudzi, bo co wywalę z pokoju to wraca siada pod łóżeczkiem miauczy i drapie
ja padam dzisiaj na twarz, więc pewnie pójdę zaraz spać, poczekam tylko czy Filip nie przypomni sobie o resztce mleka z butelki, którą zostawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:46
-
Skali89 wrote:ja do każdej kąpieli poprostu wsypuję troszkę mąki ziemniaczanej.
Kamcia dzięki za radę w sumie to logiczne! Zaraz do nich napiszę:)Chce zamówić rozmiar M, bo z S zaraz wyrośnie.
Daj od razu znać co napisza
M to dobry wybór. Tez mam M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny