WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wam powiem ze to wszytsko jest dziwne, bo u mnie w aptece zaprzyjazniony farmaceuta powiedzial ze z tymi szczepionkami nie ma problemy z tym ze one sa poprostu w ograniczonych ilosciach i nie kazal nawet kupowac na zapas bo mowil ze problemu zeby je dostac nie bedzie. nawet teraz maja 3 dawki na stanie bo akurat przed chwila bylam po te rurki w aptece.
kupowalyscie te Windi?
dziewczyny powiem wam ze to zbawienie odgazowalam malego i przy kapieli mega grzeczny spokojny, lezal 30 minut i ani nie pisnal! zjadl melczko i pieknie usnal bez placzu . czyzby zloty srodek? -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Na co zwrócić uwagę kupując łóżeczko turystyczne?
czy ma otwór z boku z zamkiem zeby starsze dziecko moglo sobie wychodzic i czy ma dodatkowe pieterko bo poki smerf maly spi na pieterku ktore pozniej sie sciagai zalezy co jeszcz epotzrebujesz bo w zestawach sa z organizerami i przeijakami i płozami do bujania
edit: no i fajnie jak am w zestawie chwytaki do nauki wstawaniaa jesli nie ma zawsze mozna dokupic osobno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:33
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Tez takie mieliśmy odczucia. Po prostu ulga dla małego.
Rurka w dupke - ulga.
Odkurzacz do nosa - ulga.
Moja mama jest przerażona
Chociaż gruszka i termometr to przecież to samo -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Tez takie mieliśmy odczucia. Po prostu ulga dla małego.
Rurka w dupke - ulga.
Odkurzacz do nosa - ulga.
Moja mama jest przerażona
Chociaż gruszka i termometr to przecież to samo
Nie zgodze się że gruszka to, to samogruszka ma słabe ssanie, i zbiera się w niej cały syf czyli trzeb często wymieniać. Ale pomyśleć że kiedyś sobie radzono bez tych wszystkich gadżetów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:ja kupilam gruszke, bo ten odkurzacz to mnie przeraza i chyba bym sie bala go uzywac
Teraz od maleńkiego używamy katarek i wszystko pięknie schodzi, gruszka tego nie wyciągnie. -
Angela89 wrote:Nie zgodze się że gruszka to, to samo
gruszka ma słabe ssanie, i zbiera się w niej cały syf czyli trzeb często wymieniać. Ale pomyśleć że kiedyś sobie radzono bez tych wszystkich gadżetów
Chodziło mi o rozwiązanie.
Kiedyś wyciągało sie gluty gruszka, a przy gazach używali sie termometru (który nie ma dziurki jak windi Wiec nie pomaga tak dobrze, raczej popuszcza zwieracz)
Ja z katarka jestem bardzo zadowolona. Młody tez lubi. Bo może ryczeć pełna paraz zatkanym nosem jednak ciężkiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:sarcia przy córce miałam fridę czyli ala katarek tylko do ust ale przyszedł pierwszy katar i te ustrojstwo zamieniłam na katarek i teraz żałuje że tak długo się meczylam
Teraz od maleńkiego używamy katarek i wszystko pięknie schodzi, gruszka tego nie wyciągnie.
a ten katarek to co to w ogole jest i na jakiej zasadzie to dziala? bo w tym tamcie jestem zielona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf,Sarcia dajecie mi nadzieję.
Jutro to ja będę zapier....ć po te rurki.
Sarcia cieszę się że mu ułożyło
U mnie dalej jazda i to już konkretna jeszcze głośniej się drze
Zdążyłam z mężem go wykąpać.
Co do facetów to swojego bym chyba za włosy złapała i przy.....la w ścianę.
Naprawdę znieczulica jedna a tak to chodzi i jeczy mi dlaczego płacze,czy tak musi go boleć, dlaczego i jak to jeszcze nikt nie wymyślił nic na te kolki?!
Brak słów.....
Lulam małego prosząc Boga żeby poszedł już spać junior bez płaczu i boli.
Zazdroszczę wam dziewczyny tego spokoju i spiacych dzieci.
Oczywiście cieszę się że że macie grzeczne dzieci.
My się chce płakać.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka04
Lubie tylko za 1 część!
Wypróbuj te rurki WINDI ja placilam za nie 37 zł jest 10 sztuk, gdyby nie dziewczyny i ich wiedza to pojecia bym nie miala ze takie cos istanieje a moj Iguś by teraz wrzeszczal i sie meczyl zamiast spac.
poki co 1 raz 2 godziny temu nie cale go odgazowalam i jak ręką odjął nie to dziecko! -
nick nieaktualny