WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻeby miały na stanie to już bym poczuła chwilę ciszy a dziecko ulgę a tak to musiały zamówić.
Sarcia gdzie ja o tych rurkach bym pomyślała tak jak ty.
A dopiero lekarz kazał kupić.
Tylko on jakieś inne polecał bo mały ma leżeć 30min????
Mówię że temperatury nie mogę mu zmierzyć tak się wierci (w tyłek mu zimno) a gdzie to zrobić to się śmiał.
Ale jutro sprawdzę i porównaj jak coś to wezmę te windi.
Kamcia liczę że będzie jutro już ok
Choć jak podałam w południe viburcol to bym jak nacpany spał, drzemal i ja zdążyłam się wyspać w 30min.
Angela to jest właśnie to trafić z lekiem.
Ja aż się boję o mm.
Lekarz kazał kupić bebilon pepti ha a junior tego nie chce.
Choć przełamał się i wcisnelam 100ml z trzecim podejściem.
Oby jutro było lepiej.
Usnal mi na rękach że smoczkiem.
Dobrze ze że smoczkiem.
Starego tu zaraz do pokoju zaciągnąć a ja się wykapie.
Czyta córce bajkę.
Chociaż tyle dobrego robi. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Wiecie
Ja bym mogła te kolki mieć codziennie
mogłabym każdej nocy nie spać
Mogłabym mordować się z butem dwulatka, cztetolatka ...żeby tylko mi Emilke oddano! Nie narzekam bo czuję że nie wolno
Aż mi głupio:-(
Wiem co masz na myśli, co czujesz.
Wiesz ze ci bardzo współczuję.
Tule cie mocno.
Twarda z ciebie babka i wiem że wszystkiemu podolasz.
A te nasze kolki to pikuś dla ciebie. -
nick nieaktualny
-
Mlody padl cos szybko jak na niego.
Od 2 dni meczy strasznie mi sutki cos sie chyba wnerwia ze mu za wolno leci pod koniec.
Kamcia tule mocno bo taka strata to okropienstwo, ale czasem jak dziecko placze caly dzien musimy troche pomarudzic, choć nigdy bym mojego ni oddala i strach pomyslec jakby mialo go zabraknąć
Kurde moj wydaje takie odglosy przez chrype ze dzis z M padlismy ze smiechu skrzeczy jak stary pijak mam tylko nadzieje ze go nic nie boli.
Jest marudny strasznie ale nie krzyczy tylko caly dzien kwili i steka oczywiscie non stop na rękach inaczej dale glosniej czadu a tego musimy unikac.
Strasznie mi siada kregoslup pomimo ćwiczeń nic nie pomaga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój jeszcze nie śpi... Ja nie wiem ale zliczając jego wszystkie dzisiejsze drzemki to moze ze 2 godzinki by sie uzbierało... Ale nic mu nie jest tzn nie jest marudny czy płaczliwy, po prostu nie śpi i chce być na rękach i chodzić
Dobrze ze M juz wrócił i mnie wymienił bo mój kręgosłup wola o pomstę do nieba! Mam nadzieje ze nocką nam to wynagrodzi
Kamcia :*
Zabko oby jutro było lepiej :*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila
az mam lzy w oczach ?..obiecuje nigdy wiecej nie narzekac na moje dziecko i juz nigdy wiecej nie powiem ze chce sie wyspac aji ze jestem glodna. SLOWO. Nasze marudzenie to jest nic w porownaniu do nieszczescia jakie ciebiemspotkalo.
tule mocno :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasz maly tez spi od, pol godzinki zobaczymy jak dlugo pospi
licze na to ze jeszcze chociaz z godzinke do 1,5 hmmm ciekawe
a najlepsze jest to ze chyba , moj organizm sie przestawil na teyb nocny bo ogladam tv bo spac mi sie nie chceza to najlepiej spi mi sie z synkiem w moim lozku od 7 do 10
p.s jutro ide do kosmetyczki na depilacje brwi w koncu po tylu miesiacach bede wygladac jak czlowiek
z mezem nadal kryzys i ciche dni rozmawiamy, funkcjonujemy ale zero czulosci i przytulania od wtorku nawet zero buziakow nic totalnie zadnej bliskosci. I dobrze ja pierwsza do niego nie pojde niech sobie nie mysli, a i tak w dalszym ciagu sie na niego gniewam. -
Kurczę zrobiłam te rurki i nic ani jeden pierdek nie poszedł chyba nie umiem, chociaż m się upierał ze ma miękki brzuch no ale żeby nic a nic nie poszli ? Podaje mu espumisan ale kupy dziś nie było, ale nie dawalam delicolu mam podejrzenie ze po nim robi te zielone kupy zobaczę jaką zrobi jak nie będzie go
-
nick nieaktualny