WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPonieważ czasami boli go brzuszek do stopnia "robie sie czerwony, wrzeszcze na całe gardło do utraty głosu i puszczam", ale jeszcze nie kupę - bąka! a po jakich 30 mnutach do godziny pojawia się kupa - czasem zielonkawa, a czasem "ładniutka" pomarańczowa (nie sądziłam, że będę nazywać kupę "ładną"
)
A w ogole to poszłam sobie zrobić kawę... patrze a na blacie 200zł. Myślę sobie "mąż zapomniał? Miałam cos kupić? MAm coś kupić? A może przyzwyczajony po "dobrych nocach" zostawia kase i wychodzi?"
Kto pomoże rozwiązać zagadkę? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ,
Nie spie od 5:20 musialam dla Kacpra fluki odciagnac bo mu przeszkadzamy troche mleczka wypil i spi.
Starszak z nami zobacze jak bedzie sie czul to moze pojdzie do zlobka.
U nas starszak 22 zasnal. Kacper o 23 , pobodka przed 2 , potem przed 4 i po 5 bo mu fluki przeszkadzaly.
Widze ze na fb juz sa dziewczyny zmotywowane do schudniecia hihi. Ja poczekam az do wizyty i bede odpalac mel b -
nick nieaktualny
-
Ja od 5 nie śpię, o 5 było pierwsze karmienie i co chwila je nie może zaśnac. Mój przy cycku też się pręży przez brzuszek sama nie wiem a może ten bebilon mu nie służy. Odstawiłam delicil i dziś espumisan będzie dostawał.
Kamcia ja chcę kupić rozmiar M bo mały ma 37 cm główkę a może już więcej. Chciałabym nową żeby nie było wyzlobien czy coś. Jak mi się uda to zrobię później zdjęcie mu to zobaczysz o co mi chodzi s tymczasem kolejna próba odlozenis tym razem do naszego łóżka i idę spać
-
nick nieaktualnydzień dobry, dziś wstaliśmy o normalnej porze czyli o 7!
zaraz pewnie będzie butla, bo nad ranem wypił tylko połowę (ok 2 miarki)
U nas chyba faktycznie był skok rozwojowy, bo obserwuję nowe zdolności u Małego
wydaje nowe rozkoszne dźwięki! Łapki opanował, zamyka i otwiera żeby dotykać różne rzeczy, póki co zabawki tak średnio chwyta, ale za to podczas karmienia mizioli mnie regularnie po cyckachbędzie z niego prawdziwy mężczyzna
obrót póki co jednorazowy wybryk. Dwa razy chwycił grzechotkę i podniósł do góry, ale już nie chce mu się
no i bardzo go interesują nagle rzeczy nad główką
-
Dziewczynh Kacper ma gile w nosie i mu przeszkadzaja. Odciagam mu gile o smaruje mascia majerankowa. Czy mogecos jeszcze zrobic ? Chce kupic nawilzacz powietrza...
A i moj starszak zakatarzony wiec dzis nie idzie do zlobka i jutro. Oj bede miala ciekawe dni z dwojka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:ja tak planuje zrobic. Jeden dzień tylko na mm a jeden tylko na kp... dzis wystartowalam z KP. Mam 2 butelki mojego mleka w lodówce, jeśli dobrze pojdzie to jutro tylko mm - przez to odciagne odpowiednią ilosc pokarmu zeby utrzymac kp, jesli mały bedzie dobrze to znosił. Ma czasem problem z brzuszkiem...
-
nick nieaktualnyesmi, u mnie to samo, Filip nienawidzi jak mu się grzebie w nosie więc staram się odciągać tylko w razie największych kóz
u nas pomaga psiknięcie sterimarem lub solą fizjologiczną, położenie na brzuszek, jak postęka to same wyłażą i je delikatnie ręcznie zbieram. Ewentualnie jak sobie popłacze mocniej to też je wydmucha
te podejrzewam u nas zbyt suche powietrze, bo ja z kolei mam problem z gardłem i suchym kaszlem, tylko w nocy. Wypiję szklankę wody i po problemie
Dziś nastał bardzo smutny dzień. Wystawiam na sprzedaż za małe ciuszki Filipa. Może znajdzie się jakaś mamusia, którą podobnie jak mnie zaskoczy wcześniactwo swojego dziecka i będzie szukała na gwałt malutkich ubranek -
Pisze z łóżka
Małemu trochę zajmuje obudzenie się a już się wierci i kręci i pod mostem marudzi
Ksosiu
Oby eksperyment się udał I pokazał co nie pasuje małemu.
U nas pora możeni tak się przestawiać byleby spał i zjadł okolo 9.
Wczoraj pominął nocny posiłek. Zazwyczaj je o 1.30 dziś 2.30 ale z drugim mm wyrobił się do godz 6
Skali
doskonale rozumiem ze chcesz nowapoduszkę. Moja na pewno nie była używana. A swoją używam u co zauważyłam to tyci zmechacenie po praniu
W kształcie nic się nie zmienia -
Ci do noska
Dalej mogę zachwalac ten katarek. Przed kąpielą dajemy do noska sól a po kąpieli odciagamy. Zawsze twardy zielony glut się znajdzie. Mąż tak cieszy się katarkiem ze kazał koledze kupić . I kupili. ..ale boją się użyć
W ogóle historia z tym kolega śmiesznainni pojechali na poligon a oni dwoje siedzą i o dzieciach gadają
moje tamtemu doradza
ostatnio dyskutowali o kolkach . ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 09:22
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Udało się mały śpi,oczywiście że mną w łóżku. Najlepsze jest to że w swoim łóżeczku jeszcze nie spał cały czas śpi e koszu. Nic wstane może uda się zjeść śniadanie mam nadzieję że dziś będzie lepiej od 1 niż przez ostatnie 2 dni.
Myślę że on tak się rzuca przy piersi przez te gazy. Pytanie tylko czy one są po bebilonie czy moim jedzeniu. Ale ja jem bardzo mało raczej te same produkty może to ten gluten cholera wie.
-
nick nieaktualny
-
Najbardziej mnie wkurza ta bezradnosc i niewiedza co dziecku dolega. Z Kuba to panikowalismy a teraz spokonie do tego podchodze , ale i tak sie wkurzam... Czekam na te magiczne 3 miesiace pozniej pol roku a noz juz wiosna bedzie