WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf http://lab-bialystok.pl/pobieranie-moczu/ znalazlam takie cos
I według tego w naszym przypadku byla.bakteria ale bezobjawowa. To by się zgadzalo bo w moczu żadnych problemów nie widzieliśmy tylko w układzie pokarmowymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 17:27
-
nick nieaktualnyUlfik
ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ulfik
ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka
Pierwszy raz ramo i wieczorem. Potem następnego dnia a potem co dwa trzy dni.
Tez sie bałam ze mu poluzuje coś.
Ale pociesza fakt ze windi jest w stanach u behemotki. Gdyby sie coś działo to byłyby milionowe pozwy
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no to dobrze uspokoilas mnie
Pierwszy raz po ciazy POZDROWIENIA Z WANNY !5,5 tygodnia po cc w koncu odwAzylam sie na maly relaks i depilacje
chlop zostal z dziecmi, sciagnelam mu mleko coby to za 5 minut mnie nie wolal i niech sobie radzi a co to tylko moje dzieci ?
agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01
a laktatorem probowalas pobudzac piersi do pracy ? Moze za malo jesz lub za malo odpoczywasz ???mi pomoglo czeste przystawianie malego raz do jednego cyca raz do drugiego i udalo sie. Sprobuj moze tez zadziala !Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały śpi, wieczorem okrutnie płakał, później dał zjeść kolację. Zauważyłam, że wieczorami drażni go sztuczne światło, więc zjadłam zamówioną pizzę przy świeczkach
pierwszy posiłek od śniadania ok 7. taki męczący dzień miałam. Filipiątko bardzo mało spało w ciągu dnia. Na męża jestem tak zła że aż zastanawiam się nad wyjazdem na długi weekend
-
nick nieaktualnyFoxik
co twoj stary znow przeskrobal ??
Bo ja z moim od wtorku na sciezce wojennej, moj dzis probowal mnie przekupic nowymi meblami do salonu ! I kazal mi siedziec z nim przy kompie i szukac kolekcji ktora m sie podoba. Lepiej by mnie przeprosil a nie . Ani razu mnie od wtorku nie przytulil ani nie pocalowal. Cham bez serca. -
nick nieaktualnySkali
ja dzis rurkowalam 2x i wczoraj raz i za kazdym razem byly baki i kupa. A trzymalas kilkadziesiat sekund rurke rak jak tam pisza ?? Moze twojego syna nie mecza gazy ? A ja wyproznic sie nie moze to zrob mu kanka doodbytnicza lewatywe to moment pojdzie -
nick nieaktualnysarcia, pisałam na fb
ja jestem zmęczona po całym dniu, z Małym wstaliśmy ok 5:30 i przez cały dzień spał - rano ok 30 minut i w ciągu dnia może 3x 15 minut, może potrzebna mi zmiana otoczenia? ktoś do kogo otworzę gębę i kto mi odpowie bardziej sensownie niż Filipz nim się dobrze monologi prowadzi, ale chyba wie że jestem cały czas albo smutna albo zła, bo się na nim odbija.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny