WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie jakie szumisie fajne znalazlam ;)

http://allegro.pl/szumisie-mis-szumis-szumiacy-na-kolki-minky-gratis-i6204892799.html?reco_id=9bae5813-9d1f-11e6-8d37-028561b10925&ars_rule_id=201

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mogłam narzekać na warunki w szpitalu pediatrycznym jak byłam z Małym.
    Powinni dbać o tych rodziców, przecież oni się w ogromnym stopniu przyczyniają do szybszego powrotu do zdrowia tych wszystkich dzieci :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Angela i jeszcze jedno. Tu nam kazali odciagac napletek.
    Dzieki, my będziemy odciągac zwłaszcza jak juz mamy problemy z bakteriami

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    a spotkałyście się z zapisem 3 x 10\S\3 CFU/ml

czy to '10\s\3' tzn '^3'?

Sabina, a w jakim czasie zauwazyliscie ze nie przybiera?
    Zaraz zobaczę jak bylo u nas

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    a spotkałyście się z zapisem 3 x 10\S\3 CFU/ml

czy to '10\s\3' tzn '^3'?

Sabina, a w jakim czasie zauwazyliscie ze nie przybiera?
    »10^5 my mamy takie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf http://lab-bialystok.pl/pobieranie-moczu/ znalazlam takie cos

I według tego w naszym przypadku byla.bakteria ale bezobjawowa. To by się zgadzalo bo w moczu żadnych problemów nie widzieliśmy tylko w układzie pokarmowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 17:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
    poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu dzieci śpią a starszy maja nadprogramowa godzine bo córka chodzi spac o 20 zazwyczaj no nic tylko korzystać ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka zdrowka dla młodego!
    ja mam kryzys laktacyjny i mało mleka, czuje to i musze młodemu 2 cycki dawać :( Jakiś pomysł na pobudzenie??? Femaltiker czy jakoś tak juz mam. Cos jeszcze?? Help....

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ulfik

ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
    poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka
    Sorry za zwłokę, ale spałam o.O
    Pierwszy raz ramo i wieczorem. Potem następnego dnia a potem co dwa trzy dni.
    Tez sie bałam ze mu poluzuje coś.
    Ale pociesza fakt ze windi jest w stanach u behemotki. Gdyby sie coś działo to byłyby milionowe pozwy ;)

sarcia123 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to dobrze uspokoilas mnie :)

Pierwszy raz po ciazy POZDROWIENIA Z WANNY ! :) 5,5 tygodnia po cc w koncu odwAzylam sie na maly relaks i depilacje :) chlop zostal z dziecmi, sciagnelam mu mleko coby to za 5 minut mnie nie wolal i niech sobie radzi a co to tylko moje dzieci ? :)

agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01

a laktatorem probowalas pobudzac piersi do pracy ? Moze za malo jesz lub za malo odpoczywasz ???mi pomoglo czeste przystawianie malego raz do jednego cyca raz do drugiego i udalo sie. Sprobuj moze tez zadziala !

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi, wieczorem okrutnie płakał, później dał zjeść kolację. Zauważyłam, że wieczorami drażni go sztuczne światło, więc zjadłam zamówioną pizzę przy świeczkach :D pierwszy posiłek od śniadania ok 7. taki męczący dzień miałam. Filipiątko bardzo mało spało w ciągu dnia. Na męża jestem tak zła że aż zastanawiam się nad wyjazdem na długi weekend :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w drodze do rodziców zapakowani po pachy mały śpi.

Czekam na kupę dziewczyny bo nikt mi nie napisał czy wam zawsze po windi uda gazy?bo ja wczoraj robiłam szymkowi i ani jednego i kupa też nie od wczoraj nie robił więc mnie to dziwi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

co twoj stary znow przeskrobal ??

Bo ja z moim od wtorku na sciezce wojennej, moj dzis probowal mnie przekupic nowymi meblami do salonu ! I kazal mi siedziec z nim przy kompie i szukac kolekcji ktora m sie podoba. Lepiej by mnie przeprosil a nie . Ani razu mnie od wtorku nie przytulil ani nie pocalowal. Cham bez serca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali

ja dzis rurkowalam 2x i wczoraj raz i za kazdym razem byly baki i kupa. A trzymalas kilkadziesiat sekund rurke rak jak tam pisza ?? Moze twojego syna nie mecza gazy ? A ja wyproznic sie nie moze to zrob mu kanka doodbytnicza lewatywe to moment pojdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, pisałam na fb :(
    ja jestem zmęczona po całym dniu, z Małym wstaliśmy ok 5:30 i przez cały dzień spał - rano ok 30 minut i w ciągu dnia może 3x 15 minut, może potrzebna mi zmiana otoczenia? ktoś do kogo otworzę gębę i kto mi odpowie bardziej sensownie niż Filip :D z nim się dobrze monologi prowadzi, ale chyba wie że jestem cały czas albo smutna albo zła, bo się na nim odbija.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dzieki, spróbuje laktatorem. A jak długo po karmieniu musze je pobudzać? 10 min starczy?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, podobno metoda 7-5-3 jest najlepsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra, poszłabym spać, ale Młody jęczy przez sen...
    boję się że dziś będzie spał jak zając pod miedzą :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 20:13

‹‹ 2769 2770 2771 2772 2773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ