X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie jakie szumisie fajne znalazlam ;)

http://allegro.pl/szumisie-mis-szumis-szumiacy-na-kolki-minky-gratis-i6204892799.html?reco_id=9bae5813-9d1f-11e6-8d37-028561b10925&ars_rule_id=201

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mogłam narzekać na warunki w szpitalu pediatrycznym jak byłam z Małym.
    Powinni dbać o tych rodziców, przecież oni się w ogromnym stopniu przyczyniają do szybszego powrotu do zdrowia tych wszystkich dzieci :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Angela i jeszcze jedno. Tu nam kazali odciagac napletek.
    Dzieki, my będziemy odciągac zwłaszcza jak juz mamy problemy z bakteriami

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    a spotkałyście się z zapisem 3 x 10\S\3 CFU/ml

czy to '10\s\3' tzn '^3'?

Sabina, a w jakim czasie zauwazyliscie ze nie przybiera?
    Zaraz zobaczę jak bylo u nas

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    a spotkałyście się z zapisem 3 x 10\S\3 CFU/ml

czy to '10\s\3' tzn '^3'?

Sabina, a w jakim czasie zauwazyliscie ze nie przybiera?
    »10^5 my mamy takie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf http://lab-bialystok.pl/pobieranie-moczu/ znalazlam takie cos

I według tego w naszym przypadku byla.bakteria ale bezobjawowa. To by się zgadzalo bo w moczu żadnych problemów nie widzieliśmy tylko w układzie pokarmowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 17:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
    poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu dzieci śpią a starszy maja nadprogramowa godzine bo córka chodzi spac o 20 zazwyczaj no nic tylko korzystać ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka zdrowka dla młodego!
    ja mam kryzys laktacyjny i mało mleka, czuje to i musze młodemu 2 cycki dawać :( Jakiś pomysł na pobudzenie??? Femaltiker czy jakoś tak juz mam. Cos jeszcze?? Help....

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ulfik

ile razy na poczatku dzialaliscie z tymi rurkami ? Ro mozna przez jakis okres stosowac czy dopoki te gazy nie ustapia ?? Bo ja sie boje ze jelita mumsie rozleniwia i pozmiej z kupambedzie mial problemy
    poki cos dzis, rurkowalam 2x rano i przed chwilami ulga na maksa u dzieciaka
    Sorry za zwłokę, ale spałam o.O
    Pierwszy raz ramo i wieczorem. Potem następnego dnia a potem co dwa trzy dni.
    Tez sie bałam ze mu poluzuje coś.
    Ale pociesza fakt ze windi jest w stanach u behemotki. Gdyby sie coś działo to byłyby milionowe pozwy ;)

sarcia123 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to dobrze uspokoilas mnie :)

Pierwszy raz po ciazy POZDROWIENIA Z WANNY ! :) 5,5 tygodnia po cc w koncu odwAzylam sie na maly relaks i depilacje :) chlop zostal z dziecmi, sciagnelam mu mleko coby to za 5 minut mnie nie wolal i niech sobie radzi a co to tylko moje dzieci ? :)

agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01

a laktatorem probowalas pobudzac piersi do pracy ? Moze za malo jesz lub za malo odpoczywasz ???mi pomoglo czeste przystawianie malego raz do jednego cyca raz do drugiego i udalo sie. Sprobuj moze tez zadziala !

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi, wieczorem okrutnie płakał, później dał zjeść kolację. Zauważyłam, że wieczorami drażni go sztuczne światło, więc zjadłam zamówioną pizzę przy świeczkach :D pierwszy posiłek od śniadania ok 7. taki męczący dzień miałam. Filipiątko bardzo mało spało w ciągu dnia. Na męża jestem tak zła że aż zastanawiam się nad wyjazdem na długi weekend :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w drodze do rodziców zapakowani po pachy mały śpi.

Czekam na kupę dziewczyny bo nikt mi nie napisał czy wam zawsze po windi uda gazy?bo ja wczoraj robiłam szymkowi i ani jednego i kupa też nie od wczoraj nie robił więc mnie to dziwi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

co twoj stary znow przeskrobal ??

Bo ja z moim od wtorku na sciezce wojennej, moj dzis probowal mnie przekupic nowymi meblami do salonu ! I kazal mi siedziec z nim przy kompie i szukac kolekcji ktora m sie podoba. Lepiej by mnie przeprosil a nie . Ani razu mnie od wtorku nie przytulil ani nie pocalowal. Cham bez serca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali

ja dzis rurkowalam 2x i wczoraj raz i za kazdym razem byly baki i kupa. A trzymalas kilkadziesiat sekund rurke rak jak tam pisza ?? Moze twojego syna nie mecza gazy ? A ja wyproznic sie nie moze to zrob mu kanka doodbytnicza lewatywe to moment pojdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, pisałam na fb :(
    ja jestem zmęczona po całym dniu, z Małym wstaliśmy ok 5:30 i przez cały dzień spał - rano ok 30 minut i w ciągu dnia może 3x 15 minut, może potrzebna mi zmiana otoczenia? ktoś do kogo otworzę gębę i kto mi odpowie bardziej sensownie niż Filip :D z nim się dobrze monologi prowadzi, ale chyba wie że jestem cały czas albo smutna albo zła, bo się na nim odbija.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dzieki, spróbuje laktatorem. A jak długo po karmieniu musze je pobudzać? 10 min starczy?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, podobno metoda 7-5-3 jest najlepsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra, poszłabym spać, ale Młody jęczy przez sen...
    boję się że dziś będzie spał jak zając pod miedzą :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 20:13

‹‹ 2769 2770 2771 2772 2773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ