WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pisałam pisałam i znikło! !!w skrócie
my dziś odwrotnie jak zwykle -mały wykapany zjadł i...i nie śpi. A zasypial juz na przewijaku. Czyli jedzenie go wybudza
tym sposobem zaraz będzie "stara " godzina zasypiania
Tak to pozbyć się później szumisia bede musiała i smoka a tak jeszcze butli i rąk bym musiała
Od jutra wprowadzamy stałe godziny drzemek bo u nas stała to była godzina pójścia spac a tak chaos. Spisałam wszystkie jego drzemki i wychodzi że w ciągu dnia ma ich 3 teraz je uporządkować i wprowadzić w życie. -
Angela
Emilka po butli spała a ten mały skubaniec wręcz odwrotnie -zje o się budzi. Ale chyba kąpiel mu do spania służy
A te drzemki w ciągu dnia -dwie wychwytujeniestety krótkie (około 30 min) ale narazie się ciesze ze najczęściej są w łóżeczku
daleko mi do twojego postanowienia wprowadzenia regularnosci
kibicuje wam zatem! !bo jak się uda wezmę z was ptzyklad
-
Sabinka trzymam kciuki za szybki powrót bąbelka do zdrowia :*
Ulfe należała się inwektywa mężowi wiec nie masz za co go przepraszać, no chyba ze on najpierw przeprosi ciebie. Czasami rozłąka otwiera oczy na wiele rzeczy i daje czas na przemyślenia...
Ja z moim M jestesmy małżeństwem 10 lat. Jak urodził sie Kacper to łatwo nie było. Każdy musiał poznać sie w nowej roli i dostosować sie. Na to pracuje i jeden i drugi a nie tylko jeden, bo wtedy sie nie uda. Ja mojego na prawie tydzień z domu wygnałam jak Kacper miał 3 miesiące, tak mnie wk...iłA teraz? Świata poza sobą nie widzimy. Chłop musi dojść do wniosku ze najważniejsza jest rodzina i najpierw obowiązki a pózniej przyjemności. Wzajemny szacunek i pomoc to jest droga do wspólnego szczęścia
Nieraz na zrozumienie tego faceci potrzebują mocnego wstrząsu
Dla Kostka jestes najwspanialsza na świecie i zawsze na pierwszym miejscu! A potem tatuś i reszta świataŚciskam mocno :*
Macioszczyczka, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:wracam do domu i już muszę się przez to kocisko denerwować, do łóżeczka ze śpiącym dzieckiem chciała wskakiwać
w ostatniej chwili ją z zagłówka ściągłam, bo by go obudziła
a łapy brudne od błota z pola...
-
nick nieaktualnyNadrobilam was.
Dopiero wróciliśmy i walczymy z małym.
Kurczak teściowej zaszkodzil bo mały jadł cyce.
U teściowej się tak załatwił że wszystko wylądowali bokiem.
Dobrze ze zabrałam na zmianę ubrania i założyłam pieluszkę rozmiaru 3.
Ulf jesteś wspaniała matka.
Ja też bym wyzwala męża jakbym coś takiego usłyszała.
Szczerze nie waz się pierwsza przepraszać.
Za co??????
To on niech cię przeprosi.
Więcej robisz niż on i jeszcze śmie uważać się za kozaka który robi nic!
Głową do góry jesteś the Best:-)
A on burakSory
Ale mało robisz???? Zamiast ci pomóc to jeszcze doluje jakby specjalista był od dzieci.Ulfenstein, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela, muszę drzwi zamykać, póki co ją wywaliłam, a niech spróbuje mąż za sobą nie zamknąć jak będzie się kładł spać. Najlepsze, że odkąd Fifi w nim śpi się nie pchała do niego spać, a jak nas nie było próbowała ponownie je przejąć
ona chyba wyczuwa, że powolutku tracę do niej cierpliwość, a ja mam już dość jej gryzienia, drapania i zastanawiania się czy Młodemu czegoś nie zrobi któregoś dnia. To już mniej boję się go samego zostawiać z dużym psem moich rodziców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 20:29
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Nadrobilam was.
Dopiero wróciliśmy i walczymy z małym.
Kurczak teściowej zaszkodzil bo mały jadł cyce.
U teściowej się tak załatwił że wszystko wylądowali bokiem.
Dobrze ze zabrałam na zmianę ubrania i założyłam pieluszkę rozmiaru 3.
Tylko to co się zje przenika jak już do pokarmu dopiero po kilku godzinach. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, muszę drzwi zamykać, póki co ją wywaliłam, a niech spróbuje mąż za sobą nie zamknąć jak będzie się kładł spać. Najlepsze, że odkąd Fifi w nim śpi się nie pchała do niego spać, a jak nas nie było próbowała ponownie je przejąć
ona chyba wyczuwa, że powolutku tracę do niej cierpliwość, a ja mam już dość jej gryzienia, drapania i zastanawiania się czy Młodemu czegoś nie zrobi któregoś dnia. To już mniej boję się go samego zostawiać z dużym psem moich rodziców
Uwierz mi że szybciej zostawie mojego psa a mam berneńczyka niż z moim kotem. Mimo że kot nic nigdy nie odwalił to kotu i tak nie zaufam. Widzę co córka robi z psem i jaką ma do niej cierpliwość. -
nick nieaktualnyOjeja
Moze kurczak był nieświeży?
A moze surówka (?)
Tak mi brakuje czasu zeby byc tu na bieżąco...
Jutro zawożę małego do mamy i wracam mieć dzien tylko dla siebie i ... Sprzątania....
Muszę wypucowac wszystko bo mnie juz wkurza bałagan w szafkach kuchennych
Malutki jak jest zmęczony to tak daje popalic ze głowa mała... Raz próbowałam go przemtrzymac i poki co nigdy wiecej. Dlatego powodzenia Angela -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ojeja
Moze kurczak był nieświeży?
A moze surówka (?)
Tak mi brakuje czasu zeby byc tu na bieżąco...
Jutro zawożę małego do mamy i wracam mieć dzien tylko dla siebie i ... Sprzątania....
Muszę wypucowac wszystko bo mnie juz wkurza bałagan w szafkach kuchennych
Malutki jak jest zmęczony to tak daje popalic ze głowa mała... Raz próbowałam go przemtrzymac i poki co nigdy wiecej. Dlatego powodzenia AngelaZobaczymy jak będzie bo to wszystko stopniowo trzeba zrobić.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrawie śpi.
Obalil dwa cyce potem butla 60ml dostał czkawki zapil cycem i teraz znowu cyca bo zasypia przy nim.
Liczę że odeślij poprzednia nockę.
Edit: obiad jadłam po 14
Co do kurczaka i cyckow.
Właśnie przed wyjazdem do domu jakiś dziwny był (jadł cyca) a jak weszliśmy do domu to zaczęła się akcja dałam cyca jeszcze gorzej.
Zachowanie jak przy kolkach.
Kurczak był nieźle przyprawiony.
Zjadłam palke bez skórki po córce i czułam jaki ostry.
Surówka była mizeria i marchew z jabłkiem więc stawiam na tego kurczaka.
Teraz je cyce i nic mu już nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 21:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny