WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My karmienie o 2 i 6. Rano tak sie obsrał ze do łopatek mu sięgało! Ja nie wiem jak to sie dzieje ale każda porządna kupa ląduje na plecach. I to nie ważne w jakiej pozycji. Normalnie kosmos
My dziś 2 miesiące mamy!sarcia123, żabka04, martta lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy wstajemy regularnie o 7. nawet po zmianie czasu, ale wieczorem pada wcześniej. Powoli wrócimy do starej pory
zjadł, wybawił się, Babcię znowu zasikał, a teraz będzie drzemał
no ja nie wiem, w domu taki czyścioszek, a tu co chwila idzie do worka z praniem, heh i jak się tu pokazać z jak najlepszej strony. Jutro zostajemy sami, ale na weekend trzeba jakiś gości zaprosić, żeby miał kto rozpieszczać
-
Dzień dobry
Piotruś wstał juz ciutke później jak wczoraj bo 8.15
Kazałam tacie małego obsłużyć i pospalam do 9
Teraz sobie leze z pełnym pecherzem bo malutki zasnął na brzuchu (miał ćwiczyć )a wiadomo z w towarzystwie lepiej siw śpi . U nas deszcz padaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wlasniw koncse jesc sniadanie i czekamy na tesciow az sie zjawia
Ja na dzis rosolek juz mam ugotowany, wroce to tylko makaron ugotuje, a na drugie danie robie udka z zie niakami i dodatkamia na deser upieklam wuzetke
Pozniej po 16 idziemy na cmemtarz a dzieciuchy zostana tez z dziadkami u nas tez brzhdko caly czas leje -
nick nieaktualnyA my o 11.30 do babci na imieninowy obiad.
A potem mąż z synem na wieczorny spacer po cmentarzu... Jak ja im zazdroszczę, ale u nas pogoda nieziemsko parszywa.
Hania ma czkawkę, jest obrażona na cyca przez nią, więc leży z gołą pupą na kanapie i macha nóżkami. -
nick nieaktualny
-
Angela!
Wielkie dzięki są rady związane z żelazem
Pani dr wszystko mailowo potwierdziła
Mam podawać w wodzie, miedzy posiłkami, a wit C nie do butli, bo lubi zostawać na ściankach.
Zobaczymy jak młody przyjmie wodę.Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Angela!
Wielkie dzięki są rady związane z żelazem
Pani dr wszystko mailowo potwierdziła
Mam podawać w wodzie, miedzy posiłkami, a wit C nie do butli, bo lubi zostawać na ściankach.
Zobaczymy jak młody przyjmie wodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 12:14
-
Walka z wiatrakami. Nie pije wody.
Próbowałam butelek. Próbowałam łyżeczka.
Wielka dupa.
Jak podajecie wodę?
Bo my chyba wrócimy do rozpuszczania w mleku
Może i sie gorzej wchłania, ale z wody zjadł polowe (jakieś 20ml) , z czego pewnie z 80% wypluł. -
nick nieaktualnyUlf daj ciepła wodę przygotowana i dosyć cukru czy glukozy jak masz.
Skosztuj czy jest słodkie i spróbuj czy lyknie.
Jak nie to za chwilę zmęcz go.
Unie cukier zdzial cuda wypił 60ml.
Powodzenia:-)
Witam się podczas podróży:-)
Jedziemy na groby do dziadków męża a potem na obiad do teściów.
Nocka była nieciekawa.
Mały budził sie co 2h na jedzonko za to córka maratony do mojego pokoju robiła.
O 4 przeniosłem się z małym do pokoju i położyłam się z nimi.
O 5 już spać dzieci nie mogły
Także dziś jestem nie wyspana.
Dziś też mały jakoś malutko je woli cyca niż butle
Miłego dnia.....Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Walka z wiatrakami. Nie pije wody.
Próbowałam butelek. Próbowałam łyżeczka.
Wielka dupa.
Jak podajecie wodę?
Bo my chyba wrócimy do rozpuszczania w mleku
Może i sie gorzej wchłania, ale z wody zjadł polowe (jakieś 20ml) , z czego pewnie z 80% wypluł.Ulfenstein lubi tę wiadomość