WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My złapaliśmy dzisiaj mocz na posiew-Mlody siknal na zawołanie, aż w szoku byliśmy że tak sprawnie poszło.
A ja zdolna wywalilam się na schodach...jak dobrze że szłam sama, bez dziecka...stluklam talerz ze sniadaniem, oblalam ścianę, rozcielam kolano i głowa rabnelam w ścianę. Mam trochę spuchnięty nos. O ja zdolna...
Foxik ja bym dla kota poszukala nowego miejsca, kogoś kto byłby chętny ja przygarnąć. O ile mąż i teście sie zgodzą, ale Fifi powinien być dla nich najważniejszy.Little Red Fox, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela, w ostatnim posiewie wyszły bakterie, ale powiedziano nam, że to nie jest patologiczne i groźne, zwłaszcza że nie karmię, więc skąd mogłyby się przypałętać? Dziś będę zapisywać ile Mały zjadł, bo może tylko wydaje mi się że zjada mniej? Po prostu częściej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, martwię się, bo mogły być góra 2-3 dni gorszego apetytu, zobaczymy jak przybiera. Mam wrażenie że coś jest nie w porządku, bo nawet butelka nagle mu nie pasuje, smoczek wypluwa albo ciągnie zbyt łapczywie, krztusi się, albo tylko ciumka końcówkę, a mleko leje się po brodzie. Może przesadzam? Może to tylko skok lub faktycznie zęby idą? U mnie pierwsze pojawiły się w 4 miesiącu.
-
nick nieaktualnymój większego smoczka póki co nie akceptuje, nawet zastanawiałam się czy butelki z innej firmy nie kupić, ale trzy miesiące akceptował tą, zmieniłam tylko smoczek na nowy, ale też 0+ ze względów higienicznych i kilka razy pił ze starym i nowym. To samo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem co dzisiaj jest mojemu dziecku, od godziny 1 w nocy budziła się co godzinę, pół godziny z płaczem. I od rana cały czas krzyczy jakby ja ze skóry obdzierano. Spokój na 15 minut i od nowa...
Poza tym piersi nie chce złapać, krzyczy wije się i jeść nie chce. Jak już się uda to 3-5 minut puszcza i płacz od nowa. Ktoś ma jakiś pomysł co jest? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny