X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się czy nie zrobić Małemu posiew, martwi mnie ten marny apetyt i męczenie się z bączkami i kupką :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    zastanawiam się czy nie zrobić Małemu posiew, martwi mnie ten marny apetyt i męczenie się z bączkami i kupką :/
    Nie jest to inwazyjne badanie wiec mysle ze warto. My dzis po wyniki jedziemy

• Broszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My złapaliśmy dzisiaj mocz na posiew-Mlody siknal na zawołanie, aż w szoku byliśmy że tak sprawnie poszło.

A ja zdolna wywalilam się na schodach...jak dobrze że szłam sama, bez dziecka...stluklam talerz ze sniadaniem, oblalam ścianę, rozcielam kolano i głowa rabnelam w ścianę. Mam trochę spuchnięty nos. O ja zdolna...

Foxik ja bym dla kota poszukala nowego miejsca, kogoś kto byłby chętny ja przygarnąć. O ile mąż i teście sie zgodzą, ale Fifi powinien być dla nich najważniejszy.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, w ostatnim posiewie wyszły bakterie, ale powiedziano nam, że to nie jest patologiczne i groźne, zwłaszcza że nie karmię, więc skąd mogłyby się przypałętać? Dziś będę zapisywać ile Mały zjadł, bo może tylko wydaje mi się że zjada mniej? Po prostu częściej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka, lubię za kota ;)
    masz rację, uważam sobie jak szalona żeby nic się nie stało Małemu

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf-nauczona przygodami z Emilka-zapisuje codziennie porcje mm i godzine posiłku

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, martwię się, bo mogły być góra 2-3 dni gorszego apetytu, zobaczymy jak przybiera. Mam wrażenie że coś jest nie w porządku, bo nawet butelka nagle mu nie pasuje, smoczek wypluwa albo ciągnie zbyt łapczywie, krztusi się, albo tylko ciumka końcówkę, a mleko leje się po brodzie. Może przesadzam? Może to tylko skok lub faktycznie zęby idą? U mnie pierwsze pojawiły się w 4 miesiącu.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    miewamy to samo, nie za kazdym razem, ale juz nawet wyciągnęłam wiekszy smoczek...w nocy ładnie je, choć nie zawsze pełne porcję, a w dzień to nic już się nie da przewidzieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój większego smoczka póki co nie akceptuje, nawet zastanawiałam się czy butelki z innej firmy nie kupić, ale trzy miesiące akceptował tą, zmieniłam tylko smoczek na nowy, ale też 0+ ze względów higienicznych i kilka razy pił ze starym i nowym. To samo...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    tak samo sobie tłumacze-ze przeciez ponad 2 miesiace uzywa butle i smoczek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż zaraz jedzie oglądać mazdy za Poznaniem...trzymajcie kciuki

nick nieaktualny, martta, AJrin lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymam:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, tak więc liczę że to tylko okres przejściowy i to minie, w końcu Fifi nadal jest pyzą i mam wrażenie, że robi się coraz cięższy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co dzisiaj jest mojemu dziecku, od godziny 1 w nocy budziła się co godzinę, pół godziny z płaczem. I od rana cały czas krzyczy jakby ja ze skóry obdzierano. Spokój na 15 minut i od nowa...

Poza tym piersi nie chce złapać, krzyczy wije się i jeść nie chce. Jak już się uda to 3-5 minut puszcza i płacz od nowa. Ktoś ma jakiś pomysł co jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka skok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka

moze kolka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kolka 24h na dobę?

też myślę czy to nie skok, ale po prostu to jest istna masakra. Jeszcze w toalecie dzisiaj nie byłam od rana

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba dalej ma e coli czekam na wynik.corki i bede go rejestrować do lekarza

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Przykro mi
    Żeby chociaż Martynka miała z tym spokoj

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Przykro mi
    Żeby chociaż Martynka miała z tym spokoj
    Jeszcze nie wiem bo jej i moj.wynik znikl czekam az znajda

‹‹ 2792 2793 2794 2795 2796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ