X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się czy nie zrobić Małemu posiew, martwi mnie ten marny apetyt i męczenie się z bączkami i kupką :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    zastanawiam się czy nie zrobić Małemu posiew, martwi mnie ten marny apetyt i męczenie się z bączkami i kupką :/
    Nie jest to inwazyjne badanie wiec mysle ze warto. My dzis po wyniki jedziemy

• Broszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My złapaliśmy dzisiaj mocz na posiew-Mlody siknal na zawołanie, aż w szoku byliśmy że tak sprawnie poszło.

A ja zdolna wywalilam się na schodach...jak dobrze że szłam sama, bez dziecka...stluklam talerz ze sniadaniem, oblalam ścianę, rozcielam kolano i głowa rabnelam w ścianę. Mam trochę spuchnięty nos. O ja zdolna...

Foxik ja bym dla kota poszukala nowego miejsca, kogoś kto byłby chętny ja przygarnąć. O ile mąż i teście sie zgodzą, ale Fifi powinien być dla nich najważniejszy.

Little Red Fox, Sabina lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, w ostatnim posiewie wyszły bakterie, ale powiedziano nam, że to nie jest patologiczne i groźne, zwłaszcza że nie karmię, więc skąd mogłyby się przypałętać? Dziś będę zapisywać ile Mały zjadł, bo może tylko wydaje mi się że zjada mniej? Po prostu częściej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka, lubię za kota ;)
    masz rację, uważam sobie jak szalona żeby nic się nie stało Małemu

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf-nauczona przygodami z Emilka-zapisuje codziennie porcje mm i godzine posiłku

Little Red Fox lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, martwię się, bo mogły być góra 2-3 dni gorszego apetytu, zobaczymy jak przybiera. Mam wrażenie że coś jest nie w porządku, bo nawet butelka nagle mu nie pasuje, smoczek wypluwa albo ciągnie zbyt łapczywie, krztusi się, albo tylko ciumka końcówkę, a mleko leje się po brodzie. Może przesadzam? Może to tylko skok lub faktycznie zęby idą? U mnie pierwsze pojawiły się w 4 miesiącu.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    miewamy to samo, nie za kazdym razem, ale juz nawet wyciągnęłam wiekszy smoczek...w nocy ładnie je, choć nie zawsze pełne porcję, a w dzień to nic już się nie da przewidzieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój większego smoczka póki co nie akceptuje, nawet zastanawiałam się czy butelki z innej firmy nie kupić, ale trzy miesiące akceptował tą, zmieniłam tylko smoczek na nowy, ale też 0+ ze względów higienicznych i kilka razy pił ze starym i nowym. To samo...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    tak samo sobie tłumacze-ze przeciez ponad 2 miesiace uzywa butle i smoczek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż zaraz jedzie oglądać mazdy za Poznaniem...trzymajcie kciuki

żabka04, martta, AJrin lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymam:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, tak więc liczę że to tylko okres przejściowy i to minie, w końcu Fifi nadal jest pyzą i mam wrażenie, że robi się coraz cięższy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co dzisiaj jest mojemu dziecku, od godziny 1 w nocy budziła się co godzinę, pół godziny z płaczem. I od rana cały czas krzyczy jakby ja ze skóry obdzierano. Spokój na 15 minut i od nowa...

Poza tym piersi nie chce złapać, krzyczy wije się i jeść nie chce. Jak już się uda to 3-5 minut puszcza i płacz od nowa. Ktoś ma jakiś pomysł co jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka skok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka

moze kolka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kolka 24h na dobę?

też myślę czy to nie skok, ale po prostu to jest istna masakra. Jeszcze w toalecie dzisiaj nie byłam od rana

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba dalej ma e coli czekam na wynik.corki i bede go rejestrować do lekarza

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Przykro mi
    Żeby chociaż Martynka miała z tym spokoj

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Przykro mi
    Żeby chociaż Martynka miała z tym spokoj
    Jeszcze nie wiem bo jej i moj.wynik znikl czekam az znajda

‹‹ 2792 2793 2794 2795 2796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ