X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, paskudnie :(
    przykro mi, mam nadzieję, że lekarz coś poradzi, abyście mieli w końcu spokój z paskudztwem :(

Mały SAM usnął, jestem z niego dumna, humor mu dopisuje, więc nie wiem o co biega z tym jedzeniem, zaczęłam go bardziej karmić na żądanie, niż roić te regularne odstępy, choć pory karmienia wypadają podobnie, Pozapisuję i zobaczę bilans wieczorem. Chyba powinnam się nie sugerować tabelką na opakowaniu MM, bo popadnę w paranoję. Łobuz po prostu ma ostatnio więcej posiłków. Może za jakiś czas na noc będę mu zagęszczać mleczko, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Kurczę, traktuję te dziecko ostatnio metodą prób i błędów.

I jeszcze jedno - cieszę się jak głupia

dziś rano podczas zabawy, Mały pierwszy raz chwycił grzechotkę, bez podawania, bez pomocy, złapał i podniósł. Złapał źle bo zaraz opadła na materac, ale próba złapania była. No i powiedział pierwszy raz coś w stylu "aghu aghu", właściwie powtózył po mnie i się zaczął chichrać :D

Matka taka dumna

kamciaelcia, Broszka, Skali89, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba po drzemce, pół godziny spania,
    a miałam iść włosy myć...

łazienkę mam za ścianą, jako wyrodna matka mogę go zostawić na 2 minuty z książeczką :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela przykro mi. Tule mocno będzie dobrze mam nadzieję że lekarz coś zaradzić. Widzę że to dziadostwo tępe do wybicia :-(

LRF gratki dla synka :-)
    Te chichy są bezcenne:-)
    Na samą myśl cieszę się ją hihi

Alinka może to skok,kolka i bóle brzuszka bo głodna w jednym.
    Tak jak u mnie było.
    Tak się darl bo głodny,wygina,prezyl bo baczki męczyły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

Przykro mi ze nie idalo się jeszcze wytepic tego paskidztwa :/ oby lekarz cos zaradzil i szybko udalo sie zlikwidowac ta bakterie :( bedzie dobrzw, glowa do goey !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

Noo gratki dla malucha :) te chwile sa becenne jak dziecko zaczyna gugac, wzdychac, podnosić glowke, chwytac zabawki czy provuje wstawać ja tez z niecierpliwością czekam na to :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna tez ma, jedziemy do lekarza..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się chichra póki co raczej bez ścieżki audio, ale pojedyncze uśmiechy to nie są.
    Nadal raczej stęka, mówi "samogłoskami" ale skoro coś się pojawiło to teraz mogę wyczekiwać większych zmian :)

Angela, przykro mi :(

Sylwusia100 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde....skad to diabelstwo sie u was przyplatalo??? ;/ a miala jakies objawy ze robilas jej posiew? czy profilaktycznie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela przykro mi:-(
    A u ciebie????
    Z kad to cholerstwo się wzięło?
    Daj znać po wizycie.
    Zdrówka życzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF moja córka krzyczała w stylu heja heja heja jak u Indianie a my z mężem się rechotali

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja musze usiasc rachunki zaplacic, bo przez ten 1.11 zapomnialam calkowicie ze to juz nowy miesiac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś mam wychodne!
    jadę do biedronki, niby godzina poza domem, ale zawsze to sprawdzian dla męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela <3 nawet nie wiesz jak mi przykro :(

Alinka a córcia zdrowa? Bo takie szamotanie przy cycu kojarzy mi się z zapaleniem ucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas powoli ciuszki na rozmiar 62 robia sie za male o.O zastanawiam sie czy w ogole kupowac ciuchy na 68 cm czy od razu lepiej na 74 cm...bo na 68 mam pare kompletow..hmm...jak myslicie?? Bo on tak szybko rosnie ze tych ciuchow pobrudzic nawet nie zdazyl...

Bede musiala pakowac te za male na niego i pozniej na jakas aukcje wysatwic b0no bo co ja z nimi bede robic , praktycznie nowe ubrania kilka razy zalozone i wyprane

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już część rzeczy wystawiłam, coś czuję że za grosze pójdą, bo jak wystawiam cały karton za 100 zł to nikt nie chce :/ a mam sporo takich co raz założone lub nawet nie zdążyłam

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szykujemy się na spacer. Szymek przestał spać, śpi góra pół godzinki rano do 9 dospi. Zaczyna się uśmiechać może uda mi się fotkę cyknac.

Angela trzymamy kciuki z was.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się jakie dokładnie badanie zrobić Małemu jeśli chodzi o kupkę, bo widzę na stronie laboratorium, że są wyszczególnione w kierunku np konkretnej bakterii czy pasożytów. Nie chcę iść do przychodni, bo stwierdzą że przesadzam albo mam mleko zmienić, bo te pewnie złe. Albo nietolerancja, a innych objawów jak brak apetytu nie ma, no i czasem pierdziuszki bolą i kupa nie idzie codziennie gładko. Czy ja przesadzam? :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auto juz prawie kupione

Angela89, Sabina, bbeczka91, żabka04, martta lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

to super!! tylko czemu prawie, a nie kupione??

edit. bylas u tego radcy z tym pismem do sadu, napisał? skasowal? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmykam na spacer, choć pewnie skończy się to krzykiem! :P
    jak tu opanować bunt na gondole, no jak? :(

‹‹ 2793 2794 2795 2796 2797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ