WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela, paskudnie
przykro mi, mam nadzieję, że lekarz coś poradzi, abyście mieli w końcu spokój z paskudztwem
Mały SAM usnął, jestem z niego dumna, humor mu dopisuje, więc nie wiem o co biega z tym jedzeniem, zaczęłam go bardziej karmić na żądanie, niż roić te regularne odstępy, choć pory karmienia wypadają podobnie, Pozapisuję i zobaczę bilans wieczorem. Chyba powinnam się nie sugerować tabelką na opakowaniu MM, bo popadnę w paranoję. Łobuz po prostu ma ostatnio więcej posiłków. Może za jakiś czas na noc będę mu zagęszczać mleczko, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Kurczę, traktuję te dziecko ostatnio metodą prób i błędów.
I jeszcze jedno - cieszę się jak głupia
dziś rano podczas zabawy, Mały pierwszy raz chwycił grzechotkę, bez podawania, bez pomocy, złapał i podniósł. Złapał źle bo zaraz opadła na materac, ale próba złapania była. No i powiedział pierwszy raz coś w stylu "aghu aghu", właściwie powtózył po mnie i się zaczął chichrać
Matka taka dumna
kamciaelcia, Broszka, Skali89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela przykro mi. Tule mocno będzie dobrze mam nadzieję że lekarz coś zaradzić. Widzę że to dziadostwo tępe do wybicia
LRF gratki dla synka
Te chichy są bezcenne:-)
Na samą myśl cieszę się ją hihi
Alinka może to skok,kolka i bóle brzuszka bo głodna w jednym.
Tak jak u mnie było.
Tak się darl bo głodny,wygina,prezyl bo baczki męczyły.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas powoli ciuszki na rozmiar 62 robia sie za male
zastanawiam sie czy w ogole kupowac ciuchy na 68 cm czy od razu lepiej na 74 cm...bo na 68 mam pare kompletow..hmm...jak myslicie?? Bo on tak szybko rosnie ze tych ciuchow pobrudzic nawet nie zdazyl...
Bede musiala pakowac te za male na niego i pozniej na jakas aukcje wysatwic b0no bo co ja z nimi bede robic , praktycznie nowe ubrania kilka razy zalozone i wyprane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzastanawiam się jakie dokładnie badanie zrobić Małemu jeśli chodzi o kupkę, bo widzę na stronie laboratorium, że są wyszczególnione w kierunku np konkretnej bakterii czy pasożytów. Nie chcę iść do przychodni, bo stwierdzą że przesadzam albo mam mleko zmienić, bo te pewnie złe. Albo nietolerancja, a innych objawów jak brak apetytu nie ma, no i czasem pierdziuszki bolą i kupa nie idzie codziennie gładko. Czy ja przesadzam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny